gianaraspapas
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σε ενδιαφέρει γκιλφ;;; Γκιλφ όμωw
καλησπερα ειμαι νεος εδω αλλα με αρκετα χιλιομετρα θα ελεγα...Σε ενδιαφέρει γκιλφ;;; Γκιλφ όμως!!!
μπορεις να μοιραστεις πληροφοριες?
Σε ενδιαφέρει γκιλφ;;; Γκιλφ όμωw
καλησπερα ειμαι νεος εδω αλλα με αρκετα χιλιομετρα θα ελεγα...Σε ενδιαφέρει γκιλφ;;; Γκιλφ όμως!!!
Μην περιμένεις να βρεις αυτές.... εννοείται....Ηπείρου 20 και έστειλαν αυτα απο φωτο
αν το πηρες καντο πασα και σε εμενα ! σε ευχαριστω!Τηλέφωνο της Τζένης;
Καλησπέρα συναγωνιστές και σε εμένα μπορείτε να στείλετε το τηλέφωνο της Τζένης; Ευχαριστώ πολύ!!αν το πηρες καντο πασα και σε εμενα ! σε ευχαριστω!
Όπου βλέπω στο sexorama 23 χρονών συνήθως πέφτω στο ίδιο γραφείο.Καλησπέρα σε όλους.Λίζα 23 ετών Ελληνίδα
sexorama.eu
Γνωρίζει κάποιος κάτι;
Αποκλείονται οι ξένοι? Δεν το συναντας συχνα γραμμενο σε αγγελιες.Εχει μεταφέρει το κρεββάτι στο σαλόνι??
Γράψε κανένα σχόλιο για να ανοίξουν τα πμ. Με ένα μήνυμα δεν πας πουθενά!!!Στείλε μου λινκ στο φβ φίλε και τηλέφωνο ευχαριστώ
Γράψε κι εσύ κανένα σχόλιο για να ανοίξουν τα πμ. Νομίζω χρειάζεσαι 5 ή 10.καλησπερα ειμαι νεος εδω αλλα με αρκετα χιλιομετρα θα ελεγα...
μπορεις να μοιραστεις πληροφοριες?
Όταν έχεις δικαίωμα, στείλε μου πμ.αν το πηρες καντο πασα και σε εμενα ! σε ευχαριστω!
Η συγκεκριμένη δεν θέλει ξένους με τπτ... μόνο Έλληνες... έχει διώξει ξένους ή δεν τους ανοίγει αν καταλάβει κάτι περίεργο ή κλείνει κατευθείαν το τηλεφωνο αν ακούσει συνομιλητή να μιλάει περίεργα ελληνικά με τα... βρισιών μάλιστα.... σε φάση "καλά ρε ... δεν βλέπεις ότι γράφω αποκλείονται οι ξένοι τι διαολο παίρνεις τηλέφωνο?"Αποκλείονται οι ξένοι? Δεν το συναντας συχνα γραμμενο σε αγγελιες.
Μπορεί το κορίτσι να μην ξέρει ξένες γλώσσεςΗ συγκεκριμένη δεν θέλει ξένους με τπτ... μόνο Έλληνες... έχει διώξει ξένους ή δεν τους ανοίγει αν καταλάβει κάτι περίεργο ή κλείνει κατευθείαν το τηλεφωνο αν ακούσει συνομιλητή να μιλάει περίεργα ελληνικά με τα... βρισιών μάλιστα.... σε φάση "καλά ρε ... δεν βλέπεις ότι γράφω αποκλείονται οι ξένοι τι διαολο παίρνεις τηλέφωνο?"
Και εδώ εάν μπορείς φίλε μου. ΕυχαριστώΚαλημέρα!
Επίσκεψη σε gilf Σοβιετικής προέλευσης στην οδό Αχαρνών, τυχαία εύρεση μέσω facebook. Μου έστειλε φωτό, είδα καλό κορμί και είπα να δοκιμάσω. Κατά δήλωσή της, 58 ετών, πρέπει να είναι πάνω από 60.
Η συνεύρεση ήταν αρκετά καλή, για την ηλικία της το κορμί ήταν απίστευτο (τέτοιον κώλο δεν έχω ξαναδεί ακόμα και σε γυναίκες της μισής της ηλικίας). Η πίπα της ήταν πολύ καλή και γενικά η συμμετοχή της αρκετά καλή. Θα ξαναπάω!
Για τηλέφωνο, στείλτε μήνυμα
Λένε ηπείρου αλλά πας από κάτω παιρνεις τηλεφωνο και σου λένε να πας απέναντι... Πήγα και έφυγα εντός 10 sec. Καθαριότητα μηδέν 2 κοπέλες να μην χαρακτηρίσω καλυτεραΗπείρου 20 και έστειλαν αυτα απο φωτο
Εμένα αυτά τα πούστικα μου τη σπάνε.Πήγαινε εκεί,μετά πήγαινε εκεί,μετά πέρνα απέναντι.Βρέ άντε πλύνετε τα μουνιά σας όλες.Λένε ηπείρου αλλά πας από κάτω παιρνεις τηλεφωνο και σου λένε να πας απέναντι... Πήγα και έφυγα εντός 10 sec. Καθαριότητα μηδέν 2 κοπέλες να μην χαρακτηρίσω καλυτερα
εστειλα πμ..Γράψε κι εσύ κανένα σχόλιο για να ανοίξουν τα πμ. Νομίζω χρειάζεσαι 5 ή 10.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όταν έχεις δικαίωμα, στείλε μου πμ.
Ίσως είναι φίλη της ελβιραςΥπρχει εμπειρια απο καποιον ;
Ελληνίδα ξανθιά Αθήνα νοτια 6945867103
Ελληνίδα 36 ετών σε περιμένω Σε δικό μου χώρο Φυσικά αν είσαι ευγενικός και εχέμυθοςκαι ευγενικός κύριος και χωρίς αποκρύψεις τηλεφώνου να απολαύσουμε λίγες στιγμές υδονης Αγαπημένα μου φετίχ αν είσαι λάτρεις στα ποδαράκια.. και με διάφορα αξεσουάρ αυταρχικά 6945867103kanesex.com
Ελβιρα απο φιλης λες ;Ίσως είναι φίλη της ελβιρας
Γτ το σουλούπι φέρνει προς εκεινη
Ναι την γνωστή κ μη εξερετεαΕλβιρα απο φιλης λες ;