swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.344
- Πόντοι
- 206
δεν ξερω αυτο ρωταωΠοια είναι αυτή;Σε τι τιμή;
δεν ξερω αυτο ρωταωΠοια είναι αυτή;Σε τι τιμή;
Κάποιοι έχουν γράψει πως όταν την είδαν άρχισαν τρέξιμο!!! ???Επίσης φήμες λένε πως μερικοί ακόμα τρέχουν ???Λοιπόν παλιά ειχε γραφτεί κατι για την Άννα απο την Πεύκη . Ειναι ενα μιλφ στην Πεύκη και ξεκίνησε με μασαζ ανύπαρκτο και στην συνέχεια μπριζόλα .
50€ αν ισχύει ακομα παίρνει .
Δεν ειναι τίποτα το τρομερό . Απλά μεγάλο ατου οι τρομερές μπαλες της
το μονο που θυμάμαι είναι σε κάποιους κανει ακαποτα, παίρνει ευκολα πίσω σασμαν . Δεν θα περάσεις ασχημα συνήστατε κυρίως για όσους τους αρέσουν τα πολλά κιλαΚάποιοι έχουν γράψει πως όταν την είδαν άρχισαν τρέξιμο!!! ???Επίσης φήμες λένε πως μερικοί ακόμα τρέχουν ???
Όντως, κι εγώ το παίρνω το μωρό γιατί με γκάβλωσε αλλά ... στου κουφού την πόρταΠοτε δεν την εχω πετύχει .
Το εχω το τηλέφωνο αλλα δεν απαντάει ποτέ.
Την εχει επισκευτεί κανένας..?
Ισχύει για τα ακαποτα. Όπως και ότι το πίσω σασμάν πολλές φορές κερνάει Μερέντα...το μονο που θυμάμαι είναι σε κάποιους κανει ακαποτα, παίρνει ευκολα πίσω σασμαν . Δεν θα περάσεις ασχημα συνήστατε κυρίως για όσους τους αρέσουν τα πολλά κιλα
μπορεις να μου στειλεις αν εχεις λινκ για αυτη στη πευκη και αυτη στη καλλιθεα;;
ελα ντε και εγω αυτη ξερω στην πευκη ....https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/irini_i1337466 υπαρχει και αλλη ??Με μπερδέψατε
Άννα ή Ειρήνη από Πεύκη;
Για ποια λες γι΄αυτην με το ωραίο διαμερισμα ?Λοιπόν παλιά ειχε γραφτεί κατι για την Άννα απο την Πεύκη . Ειναι ενα μιλφ στην Πεύκη και ξεκίνησε με μασαζ ανύπαρκτο και στην συνέχεια μπριζόλα .
50€ αν ισχύει ακομα παίρνει .
Δεν ειναι τίποτα το τρομερό . Απλά μεγάλο ατου οι τρομερές μπαλες της
70 euros για 1 φορα στην 1 ωρα. 2η φορα +30Έχετε φαγωθεί ρε μάγκες με τρία πραγματα, όσο αφορά την Κάτια. Λοιπόν: Ναι όντως τη λέξη μυσταγωγια την αναφέρει σε όλους τους πελατες της για να το παιξει λίγο διαφορετικά ή αν θέλετε να πρωτοτυπισει. Πάντως στις υπηρεσίες της είναι μια χαρά.
Επίσης τα ζώα της είναι σε άλλο δωμάτιο, το μπάνιο και το δωματίου της ακολασίας είναι στην πενα.
Πάλι επίσης, πρωκτικο δεν κάνει! Και τέλος έχετε γαμηθει με τις τρίχες στις ρώγες!! Ρε παπαρες η τυπισσα είναι καθαρή, τώρα αν δεν θέλει να κάνει αποτρίχωση σε εκείνο το σημείο μάλλον θα έχει τους λόγους της. Το μουνι της παντως ήταν γυαλί και μετά από κάθε βόλι χρησιμοποιει στοματικό διάλυμα. Να ρίξετε ένα γαμησακι πατε σε ένα μετριο προς ωραίο κορίτσι - τυπακι κοντά στα 35. Μην περιμενετε με 70€ τελική τιμή να γαμήσετε τη Μις Κόσμος ουτε και να της πεταξετε εξω το κωλαντερο! Έλεος!
Αν θέλετε κωλαντερο με αυτά τα λεφτά τραβατε στις χοντρές γριές που τα δίνουν όλα με ένα 50ικο, και βάζουν και κερασάκι και κανα αφροδισιο μαζί με τις πατσοκοιλιες τους και τα μισά δόντια να λείπουν.... Αλλά κωλος, κωλος!!! Ε Λ Ε Ο Σ!!
Γι'αυτη μιλάω κι εγώ συναγωνιστήελα ντε και εγω αυτη ξερω στην πευκη ....https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/irini_i1337466 υπαρχει και αλλη ??
Ναι μπράβο αυτήνΓια ποια λες γι΄αυτην με το ωραίο διαμερισμα ?
Το οποιο το μονο καλο ηταν το ωραίο διαμερισμα.Ναι μπράβο αυτήν
Ηταν καλή κατασκευή; Παρκινγκ αποθηκη ηλιακό; Διαμπερές;Το οποιο το μονο καλο ηταν το ωραίο διαμερισμα.
Άστα συναγωνιστή, έχει ημιυπαιθριους και μπαζει κρύο όταν γαμαςΗταν καλή κατασκευή; Παρκινγκ αποθηκη ηλιακό; Διαμπερές;