Tsapoukaisex
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.716
- Πόντοι
- 1.071
Κανα καλο ρωσιδακη με βαθυ λαρύγγι εχουμε ;
Παιχτη πηγαινε 225σελ.και δες τι παίζει..Αν και νομιζω ειναι η ίδια στην επομενη σελίδα...Για ποια αναφέρεστε; μπορείς να δώσεις κάποιο λινκ;
Εμφανισιακά μεγάλη μικρή; Πρόσωπο;Μετά από την χιόνι ήθελα κάπου να αδειάσω ,και βρήκα την κατάλληλη.Οι φωτογραφίες φαινόντουσαν καθαρές,κάπου είχα ξαναδεί αγγελία της αλλά δεν είναι σε τύχει να πάω. Σε χώρο της στην Καλλιθέα περιποιημένο και καθαρό.Ζητησε και της έδειξα rapid test και αυτή το δικό της ,τυπικοτατη. Σώμα ακριβώς όπως στις φωτογραφίες αφού είναι δικές της όπως διαπίστωσα ,ξεκίνησε με μια πίπα με πολύ σάλιο και εγώ ασχολήθηκα στην αρχή με τις βυζάρες τις και μετά με το μουνακι της που υγραινεται δύσκολα. Μια στάση αυτή από πάνω να δίνει τον Ρυθμό και μια στα τέσσερα να αντέχει σφυροκόπημα που ήρθε και το τέλος. Μπανάκι πριν και μετά ,με καθαρές πετσέτες και κόστος 60€ μου είπε αν ήθελα άλλη μια φορά είναι +20€ ,συνήθως δεν είμαι για δεύτερη φορά αλλά ήθελα να παίξω με τις βυζάρες της ξανά οπότε της είπα μόνο για πίπα Το προσπάθησε αρκετά αλλά το τέλος δεν ήρθε συνοπτικά για 60€ είναι μια τίμια επιλογήΚΑΝΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ!!! - Love List
αγγελίες σεξ από callgirl, άνδρες gay, aggelies gia trans με μεγάλα προσόντα, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και πολλές προτάσεις για σεξ..www.lovelist.com.gr
Από φάτσα τι λεει;Μετά από την χιόνι ήθελα κάπου να αδειάσω ,και βρήκα την κατάλληλη.Οι φωτογραφίες φαινόντουσαν καθαρές,κάπου είχα ξαναδεί αγγελία της αλλά δεν είναι σε τύχει να πάω. Σε χώρο της στην Καλλιθέα περιποιημένο και καθαρό.Ζητησε και της έδειξα rapid test και αυτή το δικό της ,τυπικοτατη. Σώμα ακριβώς όπως στις φωτογραφίες αφού είναι δικές της όπως διαπίστωσα ,ξεκίνησε με μια πίπα με πολύ σάλιο και εγώ ασχολήθηκα στην αρχή με τις βυζάρες τις και μετά με το μουνακι της που υγραινεται δύσκολα. Μια στάση αυτή από πάνω να δίνει τον Ρυθμό και μια στα τέσσερα να αντέχει σφυροκόπημα που ήρθε και το τέλος. Μπανάκι πριν και μετά ,με καθαρές πετσέτες και κόστος 60€ μου είπε αν ήθελα άλλη μια φορά είναι +20€ ,συνήθως δεν είμαι για δεύτερη φορά αλλά ήθελα να παίξω με τις βυζάρες της ξανά οπότε της είπα μόνο για πίπα Το προσπάθησε αρκετά αλλά το τέλος δεν ήρθε συνοπτικά για 60€ είναι μια τίμια επιλογήΚΑΝΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ!!! - Love List
αγγελίες σεξ από callgirl, άνδρες gay, aggelies gia trans με μεγάλα προσόντα, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και πολλές προτάσεις για σεξ..www.lovelist.com.gr
Συναγωνιστές υπάρχει καμία πληροφορία.
Μου είπαν 30 + 10 για πρωκτικό παίζει και παρτουζα με φιλη
694-643-4538 ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΜΙΚΡΟΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΣ
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΙΚΡΟΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕς ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΟΝΙ ΓΑΜΙΟΛΑ ΣΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΕΚΦΥΛΗ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ . ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΚΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ...kanesex.com
Σαραντάρα ναι σαρανταπέντε όχι εκεί ανάμεσαΕμφανισιακά μεγάλη μικρή; Πρόσωπο;
Σκυλί του πολέμουΑπό φάτσα τι λεει;
Aν είναι η Βερόνικα είναι ωραίο μουνι. Λίγο αποστειρωμένη βέβαια…Από φάτσα τι λεει;
Ποια βερονικα; έχουμε παιρετερω πληροφορίες;Aν είναι η Βερόνικα είναι ωραίο μουνι. Λίγο αποστειρωμένη βέβαια…
οι φωτο εμενα γιατι μου φαινονται καραφεικ.ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ 49ΧΡΟΝΗ ΜΙΛΦ!
ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΥΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ , ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΣΟΥ ΣΗΚΩΜΕΝΗ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΜΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΜΟΥ Κ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΑΜΗΝ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΑ ΜΟΥ ΟΠΟΥ...kanesex.com
Λιγο φατσα....
Είναι απλή η απάντηση γιατί φαίνονται καραφέικ. Γιατί είναι καυλωτικές, και όχι εξ'αιτίας του σώματος, αλλά γιατί δείχνουν μία ερασιτέχνιδα.οι φωτο εμενα γιατι μου φαινονται καραφεικ.
Χμμμ ....μαλλον έχεις αρκετά χιλιόμετρα μπροστά σου ... Ass and LegsΕίναι απλή η απάντηση γιατί φαίνονται καραφέικ. Γιατί είναι καυλωτικές, και όχι εξ'αιτίας του σώματος, αλλά γιατί δείχνουν μία ερασιτέχνιδα.
Νομιζω οτι ειναι ο παρανομος οικος στην Πατησσιων με τις χοντρομιλφ, αλλα δεν ειμαι και σιγουροςΧμμμ ....μαλλον έχεις αρκετά χιλιόμετρα μπροστά σου ... Ass and Legs
Φιλιά δίνει???Μετά από την χιόνι ήθελα κάπου να αδειάσω ,και βρήκα την κατάλληλη.Οι φωτογραφίες φαινόντουσαν καθαρές,κάπου είχα ξαναδεί αγγελία της αλλά δεν είναι σε τύχει να πάω. Σε χώρο της στην Καλλιθέα περιποιημένο και καθαρό.Ζητησε και της έδειξα rapid test και αυτή το δικό της ,τυπικοτατη. Σώμα ακριβώς όπως στις φωτογραφίες αφού είναι δικές της όπως διαπίστωσα ,ξεκίνησε με μια πίπα με πολύ σάλιο και εγώ ασχολήθηκα στην αρχή με τις βυζάρες τις και μετά με το μουνακι της που υγραινεται δύσκολα. Μια στάση αυτή από πάνω να δίνει τον Ρυθμό και μια στα τέσσερα να αντέχει σφυροκόπημα που ήρθε και το τέλος. Μπανάκι πριν και μετά ,με καθαρές πετσέτες και κόστος 60€ μου είπε αν ήθελα άλλη μια φορά είναι +20€ ,συνήθως δεν είμαι για δεύτερη φορά αλλά ήθελα να παίξω με τις βυζάρες της ξανά οπότε της είπα μόνο για πίπα Το προσπάθησε αρκετά αλλά το τέλος δεν ήρθε συνοπτικά για 60€ είναι μια τίμια επιλογήΚΑΝΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ!!! - Love List
Με γλώσσα το απέφυγα εγώ ,οπότε δεν ξέρω .στα χείλη ναι και μπόλικαΦιλιά δίνει???
Τι βυζαρες ειναι αυτες ρεεεεε? Παιρνω τηλεφωνο αλλα δεν το σηκωνει, θα εχει πολυ δουλεια!!Μετά από την χιόνι ήθελα κάπου να αδειάσω ,και βρήκα την κατάλληλη.Οι φωτογραφίες φαινόντουσαν καθαρές,κάπου είχα ξαναδεί αγγελία της αλλά δεν είναι σε τύχει να πάω. Σε χώρο της στην Καλλιθέα περιποιημένο και καθαρό.Ζητησε και της έδειξα rapid test και αυτή το δικό της ,τυπικοτατη. Σώμα ακριβώς όπως στις φωτογραφίες αφού είναι δικές της όπως διαπίστωσα ,ξεκίνησε με μια πίπα με πολύ σάλιο και εγώ ασχολήθηκα στην αρχή με τις βυζάρες τις και μετά με το μουνακι της που υγραινεται δύσκολα. Μια στάση αυτή από πάνω να δίνει τον Ρυθμό και μια στα τέσσερα να αντέχει σφυροκόπημα που ήρθε και το τέλος. Μπανάκι πριν και μετά ,με καθαρές πετσέτες και κόστος 60€ μου είπε αν ήθελα άλλη μια φορά είναι +20€ ,συνήθως δεν είμαι για δεύτερη φορά αλλά ήθελα να παίξω με τις βυζάρες της ξανά οπότε της είπα μόνο για πίπα Το προσπάθησε αρκετά αλλά το τέλος δεν ήρθε συνοπτικά για 60€ είναι μια τίμια επιλογήΚΑΝΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ!!! - Love List
2ος ή 3ος όροφος? Και μύριζε ο χώρος τσιγαριλα?Από ότι θυμάμαι στο τηλέφωνο σου λένε Αριστοτέλους και ειναι στην Ηπείρου ...
Σωστός, την ίδια άποψη έχω κι εγώ. Το Κατερινακι είναι σουπερ.Έγινε το repeat στην Κάτια απ' την Γκράβα και ιδού η τελική αξιόλογηση:
- Σώμα φουλ γυμνασμένο, χωρίς καθόλου να υπολείπεται σε θηλυκότητα, κοιλιακοί φέτες, πόδια όνειρο. Από πρόσωπο ένα συνηθισμένο κορίτσι απ' αυτά που βλέπεις παντού
- Ερωτικότατη με υποδέχτηκε με σέξυ εσώρουχα, γόβες και ένα εφαρμοστό μωβ μπλουζάκι που της ταίριαζε πολύ. Μύριζε όμορφα, στα φιλιά έπρεπε εγώ να πάρω πρωτοβουλία
- Χώρος καλαίσθητος και πεντακάθαρος. Έχεις την αίσθηση ότι πας να δεις κάποια γκόμενα που καμάκωσες και όχι ότι βρίσκεσαι σε χώρο πληρωμένου έρωτα.
- Μπάνιο με καθαρές πετσέτες και όλα τα κομφόρ
- Σόσιαλ, ποτάκι και κουβέντα. Απεχθάνομαι το ψεκάστε, σκουπιστε, τελειώσατε και μάλλον το ίδιο κι εκείνη. Μου είπε πολλά πράγματα που δεν μεταφέρονται εδώ
- Βάζει τον άντρα καβάλα στ' άλογο, ξέρει να σ' ανεβάζει να σε κάνει να αισθάνεσαι ότι είσαι εσύ και κανένας άλλος. Δεν λέω ότι τα πίστεψα όλα, αλλά για μια ψευδαίσθηση ζούμε....., αλλιώς θα καθόμασταν σπίτι και τραβούσαμε καμιά μαλακία, θα' ρχοταν και φθηνότερα.
- Ενδιαφέρεται να σε κάνει να περάσεις καλά, δεν είδα βαριεστημάρα, ξυνίλα, αδιαφορία, είδα χαμόγελο και διάθεση
Καλό παιδί, βορειοελαδίτισσα και ειλικρινά όση όρα κάθησα δεν βρήκα κανένα ψεγάδι. Δεν έχει εμφάνιση ούτε νοοτροπία πουτάνας. Και σ' αυτή εφάρμοσα την επιτυχημένη συνταγή που εφαρμόζω σε όλες , πουτάνες και μη: Αν θες να περάσεις καλά, πρέπει να φροντίσεις να περνάνε κι εκείνες καλά. Αν καταφέρεις να ξεκλειδώσεις την γυναίκα, τότε μπαίνεις μέσα της κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ωραία ήταν, πάμε παρακάτω..
Καλημέρα φίλε μου.. και που την βρίσκουμε την κοπέλα?Έγινε το repeat στην Κάτια απ' την Γκράβα και ιδού η τελική αξιόλογηση:
- Σώμα φουλ γυμνασμένο, χωρίς καθόλου να υπολείπεται σε θηλυκότητα, κοιλιακοί φέτες, πόδια όνειρο. Από πρόσωπο ένα συνηθισμένο κορίτσι απ' αυτά που βλέπεις παντού
- Ερωτικότατη με υποδέχτηκε με σέξυ εσώρουχα, γόβες και ένα εφαρμοστό μωβ μπλουζάκι που της ταίριαζε πολύ. Μύριζε όμορφα, στα φιλιά έπρεπε εγώ να πάρω πρωτοβουλία
- Χώρος καλαίσθητος και πεντακάθαρος. Έχεις την αίσθηση ότι πας να δεις κάποια γκόμενα που καμάκωσες και όχι ότι βρίσκεσαι σε χώρο πληρωμένου έρωτα.
- Μπάνιο με καθαρές πετσέτες και όλα τα κομφόρ
- Σόσιαλ, ποτάκι και κουβέντα. Απεχθάνομαι το ψεκάστε, σκουπιστε, τελειώσατε και μάλλον το ίδιο κι εκείνη. Μου είπε πολλά πράγματα που δεν μεταφέρονται εδώ
- Βάζει τον άντρα καβάλα στ' άλογο, ξέρει να σ' ανεβάζει να σε κάνει να αισθάνεσαι ότι είσαι εσύ και κανένας άλλος. Δεν λέω ότι τα πίστεψα όλα, αλλά για μια ψευδαίσθηση ζούμε....., αλλιώς θα καθόμασταν σπίτι και τραβούσαμε καμιά μαλακία, θα' ρχοταν και φθηνότερα.
- Ενδιαφέρεται να σε κάνει να περάσεις καλά, δεν είδα βαριεστημάρα, ξυνίλα, αδιαφορία, είδα χαμόγελο και διάθεση
Καλό παιδί, βορειοελαδίτισσα και ειλικρινά όση όρα κάθησα δεν βρήκα κανένα ψεγάδι. Δεν έχει εμφάνιση ούτε νοοτροπία πουτάνας. Και σ' αυτή εφάρμοσα την επιτυχημένη συνταγή που εφαρμόζω σε όλες , πουτάνες και μη: Αν θες να περάσεις καλά, πρέπει να φροντίσεις να περνάνε κι εκείνες καλά. Αν καταφέρεις να ξεκλειδώσεις την γυναίκα, τότε μπαίνεις μέσα της κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ωραία ήταν, πάμε παρακάτω..
Καλημέρα φίλε μου.. και που την βρίσκουμε την κοπέλα?