ΚΑΥΤΗ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ 6970818306
Θέλω να σε πάρω στο στόμα μου ,είμαι 45αρα Ελληνίδα και μου αρέσει το σεξ όσο τίποτα άλλο.Μαζι είναι και η φίλη μου η καυλιάρα Ναταλι.
thelosex.eu
Αν σου είπαν οτι ειναι Ιουλιανού ή Αριστοτέλους .... θα ειναι στην γνωστη γιαφκα με τις σαυρες της ΙουλιανούΠάντως μουφα δεν είναι γιατί πήρα τηλέφωνο και μου είπαν και περιοχή διεύθυνση.
Απλά ρωτάω αν έχει κανένας άποψη σχετικά με το πως είναι εξωτερικά και γενικά πως είναι από υπηρεσίες.
Ναι αν είναι αυτή που βλέπουμε ναιΦαίνεται ενδιαφέρον τεμάχιο, ίσως αξίζει μια δοκιμή, κάνει και ντούο με φίλη της όπως δηλώνει..
ΚΑΥΛΙΑΡΑ ΕΥΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ 6970845667
ΕΥΑ 26ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ.Ξερω τον τρόπο να σε ευχαριστήσω και μου αρέσει να το κάνω πολύ..Πάρε με και δεν θα το μετανιώσεις.Εαν θέλεις μπορώ να έχω και μια καυλιάρα φίλη μου μαζί για διπλή απόλαυση.ΕΥΑ 6970845667 με δικό μου χώρο μέχρι αργά το βράδυkanesex.com
ξερουμε ποσο παειΦαίνεται ενδιαφέρον τεμάχιο, ίσως αξίζει μια δοκιμή, κάνει και ντούο με φίλη της όπως δηλώνει..
ΚΑΥΛΙΑΡΑ ΕΥΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ 6970845667
ΕΥΑ 26ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ.Ξερω τον τρόπο να σε ευχαριστήσω και μου αρέσει να το κάνω πολύ..Πάρε με και δεν θα το μετανιώσεις.Εαν θέλεις μπορώ να έχω και μια καυλιάρα φίλη μου μαζί για διπλή απόλαυση.ΕΥΑ 6970845667 με δικό μου χώρο μέχρι αργά το βράδυkanesex.com
Φίλος έκανες συνάντηση ; Με ενδιαφέρει και εμένα η συγκεκριμένη ;δεν μιλάει ελληνικά μόνο αγγλικά
Δεν μιλάει ελληνικά καθόλου αλλα λες αλλα καταλαβαίνει και αλλα κανει δεν σου δίνει σε κεντρικο σημείο κουδούνι . Εξω απο την Ακρόπολη τωρα.Υπάρχουν αναφορές. Ψάξε στο φόρουμ. Δες κι εδώ:
Μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνό τηςΚαλημέρα!
Επίσκεψη σε gilf Σοβιετικής προέλευσης στην οδό Αχαρνών, τυχαία εύρεση μέσω facebook. Μου έστειλε φωτό, είδα καλό κορμί και είπα να δοκιμάσω. Κατά δήλωσή της, 58 ετών, πρέπει να είναι πάνω από 60.
Η συνεύρεση ήταν αρκετά καλή, για την ηλικία της το κορμί ήταν απίστευτο (τέτοιον κώλο δεν έχω ξαναδεί ακόμα και σε γυναίκες της μισής της ηλικίας). Η πίπα της ήταν πολύ καλή και γενικά η συμμετοχή της αρκετά καλή. Θα ξαναπάω!
Για τηλέφωνο, στείλτε μήνυμα
Το λινκ άλλαξε δεν ξέρω τι σημαίνει..αλλά σε παραθέτει σε μιλφ στην Καλλιθέα..μάλλον η γνωστή Καιτη..Σήμερα το απόγευμα έγινε η καταδρομική.Οι φωτογραφίες δικές τις 1000%. Ωραίο κορμί,πρόσωπο εμένα μου άρεσε ,με χάλασε λίγο η περιοχή που είναι ο χώρος της ,πλατεία Αττικής ήμουν και με αυτοκίνητο μου βγήκε η ψυχή να παρκάρω . Καθαρή, περιποιημένη ,υγραινεται εύκολα ωραία πίπα με λίγο χέρι στα τέσσερα με θέα την κωλαρα της που είναι πολύ καλή τελείωμα με κόστος 60€.Μου είπε αν ήθελα δεύτερη φορά +20€ αλλά ήμουν αρκετά κουρασμένος για επανάληψη.Χαλαρη στον χρόνο της,νομίζω πως θα την ξανά επισκεφτώΚΑΥΤΗ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ 6970818306
Θέλω να σε πάρω στο στόμα μου ,είμαι 45αρα Ελληνίδα και μου αρέσει το σεξ όσο τίποτα άλλο.Μαζι είναι και η φίλη μου η καυλιάρα Ναταλι.thelosex.eu
Καλησπέρα, τέτοιες επιλογές μπορείς να έχεις σε χώρο για μασάζ, παρακάμπτοντας το μασάζ..Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά να έχετε! Θα μπορούσε κάποιος συναγωνιστής να μου πει ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές για 80-100€ η ώρα με 2 εκτονώσεις στο χώρο της κοπέλας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Το είδα κι εγώ όταν γκουγκλαρισα το νούμεροΤο λινκ άλλαξε δεν ξέρω τι σημαίνει..αλλά σε παραθέτει σε μιλφ στην Καλλιθέα..μάλλον η γνωστή Καιτη..
Κρίμα γιατί ήθελα να δοκιμάσω
Ιουλιανού ή Ηπείρου?Αν σου είπαν οτι ειναι Ιουλιανού ή Αριστοτέλους .... θα ειναι στην γνωστη γιαφκα με τις σαυρες της Ιουλιανού
Ναι το βλέπω και εγω,δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεταιΤο λινκ άλλαξε δεν ξέρω τι σημαίνει..αλλά σε παραθέτει σε μιλφ στην Καλλιθέα..μάλλον η γνωστή Καιτη..
Πάντως φαίνεται δυνατή!!!Το λινκ άλλαξε δεν ξέρω τι σημαίνει..αλλά σε παραθέτει σε μιλφ στην Καλλιθέα..μάλλον η γνωστή Καιτη..
γνωμη μου εδω δεν κυκλοφορει κατι που να αξιζει σε αυτα τα λεφτα.Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά να έχετε! Θα μπορούσε κάποιος συναγωνιστής να μου πει ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές για 80-100€ η ώρα με 2 εκτονώσεις στο χώρο της κοπέλας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
τυπε πρεπει να εχει τρεξιματα με τη συνταξη τωρα το γκιλφ. μαζευει τα χαρτια της.ρε παιδιά με το γκιλφ δοκίμασε κανένας ;
Ευχαριστώ πολύ θα το κοιτάξωΚαλησπέρα, τέτοιες επιλογές μπορείς να έχεις σε χώρο για μασάζ, παρακάμπτοντας το μασάζ..
Και σε μενα παρακαλω πολυ πολυ ,θελεις να σου στειλω το τηλ. της θειας Λιτσας στην οδο Θηρας .Μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνό της