Από τις πιο παλιές καραβάνες η Σάρα.
Αλλά οι κριτικές μέχρι στιγμης είναι ότι είναι επίπεδου στούντιο οι υπηρεσίες χωρίς γλωσσοφιλα χωρίς δάχτυλα να δέχεται κτλ
Εσύ κάτι απλό ή
Μετά και από δικιά μου επίσκεψη επιβεβαιώνω και εγώ τα περισσότερα,βέβαια η εμφάνιση είναι και θέμα γούστου .όντως τα κιλά είναι αρκετά ,το πρόσωπο εμένα δεν μου άρεσε,αλλά έχει πολύ μεγάλο στήθος που μου άρεσε,με καυλωσε εύκολα ενώ φοβήθηκα πως δεν θα ανταποκριθω . Γιατί τα πολλά κιλά δεν είναι το γούστο μου αλλά έμεινα για τις βυζάρες,και κάνει και πάρα πολύ καλή πίπαΔοκιμη χτες με την συγκεκριμενη.
Στο σωμα ειναι ο,τι βλεπουμε στις φωτο, οποτε προτεινεται μονο για συνειδητοποιημενους με τα πολλα κιλα. Απο αποδοση οντως οπως γραφτηκε και πιο πανω το προσπαθει αρκετα , επαιξε μονο ενας γυρος αλλα δεν καθυστερησε ουτε λεπτο.Εκατσα γεματη μια ωρα χωρις να την παρατηρησω να κοιταει το ρολοι. Εντυπωση μου εκανε πως δεν σταματουσε να χτυπαει το τηλεφωνο , χωρις αυτο αυτοματα να σημαινει πως ηταν για ραντεβου.Στο ρεζουμε εφυγα με μεγαλυτερο χαμογελο απο αρκετες ''μουναρες'' που εχω συναντησει.