apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
:helpsos: :helpsos:
:helpsos: :helpsos:
Παιδιά γνωρίζει κάποιος τι παίζει εδώ?
Απαντηθηκε φιλε μου στις ανεξαρτητες στην σελιδα 4619. Ουτε τηλ παιρνεις να ρωτησεις τι παιζει με την κοπελα, ουτε κοιτας εδω μεσα καθολου.
Συναγωνιστές, τι ξέρουμε για τούτο εδώ ??
Αν κατάλαβα από το url μάλλον λες την Αγάπη από Γλυφάδα.
Κάπου είχα διαβάσει άριστη κριτική
Αν εννοείς για την κριτική την είχα διαβάσει στο μπου αλλά δεν τη βρίσκω τώρα.που ομως?
Η Φωτο καμια σχεση με την πραγματικοτητα για οποιον ενδιαφερεται.Η Ελβίρα με νέο τηλέφωνο,στον ίδιο χώρο και τις ίδιες τιμές.
Η Φωτο καμια σχεση με την πραγματικοτητα για οποιον ενδιαφερεται.
Για μαλλι δεν ξερω αλλα ολο μα ολο το σωμα εχει τατοο. Την ειχα παρει πριν 1-2 χρονια. Ρωτα καποιον αλλον εα την εχει παρει προσφατα.Για πόσο διαφορά μιλάμε. Γιατί θα κατέβω Αθήνα και ζυγίζω επιλογές
Οι φωτό που έχει βγάλει στο πορνομεγαρο της είναι πραγματικές, έχει αδυνατίσει σε σχέση με 1-2 χρόνια πίσω..Για μαλλι δεν ξερω αλλα ολο μα ολο το σωμα εχει τατοο. Την ειχα παρει πριν 1-2 χρονια. Ρωτα καποιον αλλον εα την εχει παρει προσφατα.
Δεν ειπα τυπε μου οτι δεν κανει καλο προγραμμα ουτε εαν ειναι χοντρη η οχι. Εγω οταν ειδα της φωτο κ την ειδα απο κοντα ενα ΣΟΚ το επαθα.Οι φωτό που έχει βγάλει στο πορνομεγαρο της είναι πραγματικές, έχει αδυνατίσει σε σχέση με 1-2 χρόνια πίσω..
Για μαλλί μπορεί να εμφανιστεί με οτιδήποτε αφού συνήθως είναι ξένα..
Τατουάζ έχει αρκετά..
Οι βυζάρες παραμένουν τούμπανο..
Πάντως πιστεύω πως ο φίλος από επαρχία, αξίζει να δοκιμάσει μια φορα, η ευθεία Ελβίρα είναι ένας μύθος στην μπουρδελοαθηνα..
Δεν βλέπω να διαφωνούμε σε κάτι..Δεν ειπα τυπε μου οτι δεν κανει καλο προγραμμα ουτε εαν ειναι χοντρη η οχι. Εγω οταν ειδα της φωτο κ την ειδα απο κοντα ενα ΣΟΚ το επαθα.
Χαχαχχααχαχ οχι ρε δεν ειχα τετοια εμπειρια μαζι της με γατες κ στικακια..! Απλα εγω περιμενα να δω αυτη στην φωτο κ ειδα μια γεματη τατοο(που δεν μαρεσουν στην γυναικα) και καστανοξανθα μακρια μαλλια Ραστα(εξτενσιον).Δεν βλέπω να διαφωνούμε σε κάτι..
Συμφωνώ ότι τρως σοκ με το που την βλέπεις..
Είναι και η καλτιλα του χώρου με τα στικάκια να καίνε και να σπιριτιαζει ο χώρος,την ψωλογατα να γυρίζει και να νιαουριζει..
Με όλα αυτά, ένα σκιαξιμο θα το φας..
Απλά για μια φορά στα 40€, καλά είναι..
Δινει κ..πισω πορτα?Δεν ειπα τυπε μου οτι δεν κανει καλο προγραμμα ουτε εαν ειναι χοντρη η οχι. Εγω οταν ειδα της φωτο κ την ειδα απο κοντα ενα ΣΟΚ το επαθα.
Τυπε μου, πρέπει οπωσδήποτε να δεις το σπιριτ κομμάτι της θείας Ελβίρας..Χαχαχχααχαχ οχι ρε δεν ειχα τετοια εμπειρια μαζι της με γατες κ στικακια..! Απλα εγω περιμενα να δω αυτη στην φωτο κ ειδα μια γεματη τατοο(που δεν μαρεσουν στην γυναικα) και καστανοξανθα μακρια μαλλια Ραστα(εξτενσιον).