Δεύτερη δοκιμή με call girl (η πρώτη ηταν η Μαρία η ελληνίδα).Τελικά δοκίμασα την χριστίνα. Προσωπικά περνάω αρκετα καλά στα μπουρδέλα του μεταξιου η της φυλής και τα κορίτσια εκει καλύπτουν κατα 80% τις απαιτήσεις και τα γούστα μου. Και επειδή αυτα τα παραπάνω που μπορεί να προσφέρει ενα call girl δεν μπορω να πώ οτι με συγκινούν ιδιαίτερα, οχι στον βαθμό που θα δικαιολογούσαν την αύξηση στο κόστος τουλάχιστων, θα θεωρήσω τον εαυτό μου μη αντικειμενικό κριτή, και θα ηταν άδικο να θάψω τις κοπέλες, επειδη δεν με συγκινει εμένα η κατηγορία CG. Επειδή κατι που δεν συγκινεί εμένα όμως, μπορει να ενδιαφέρει καποιον άλλον, αν καποιος θελει πληροφορίες για το τι προσφέρει, ας μου πεί, η ας μου στείλει το νήμα της κοπέλας ( αν υπάρχει) να ανεβάσω εκει την κριτική.
Πρόσωπο και σώμα μέτριο. Ειναι το κορίτσι της διπλανης πόρτας. Γλωσσοφιλα δίνει κάργα. 69 κανει.Κώλο δίνει πρόθυμα . Ελεύθερη πίπα βαθιά και επίμονη (ήρεμη πίπα στο πρώτο μέρος, πιο δυνατη στο δεύτερο), και περνάει και μπάλες. Αυτα για την πίπα απο δική της πρωτοβουλια. Φαντάζομαι αν κατι απο αυτα που έγραψα συγκινει καποιον και της το ζητήσει, οτι θα επιμείνει και αυτη περισσότερο. Δεν θυμάμαι να ειπε οχι σε κάτι. Ολα αυτα για 60 ευρω με 2 πιστολιές σε δικό της χώρο που λέει η ίδια τηλεφωνικά.
Αυτα απο μένα, και με την κοπέλα αυτη κλείνω το κεφάλαιο CG .