Δ
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Στουντιο στη βριλησου
Στουντιο στη βριλησου
Παιδιά μιλάμε για Στούντιο με τις ανάλογες υπηρεσίες. Το γεγονός ότι μια κοπέλα που δουλεύει βάρδυα σε στούντιο και βάζει και αγγελία για να προσελκύσει κόσμο αυτό δεν την κάνει "ανεξάρτητη με δικό της χώρο". Και εννοώ ότι οι παρεχόμενες υπηρεσίες με το ανάλογο κοστολόγιο είναι υπηρεσίες στούντιο!!! Η κοπέλα δεν θα κάτσει μια ώρα μαζί σου με 70 ευρω. Μια πιστολιά και τέλος 20 λεπτά το πολύ. Στα 100 θα καθίσει λίγο παραπάνω κλπ....
Για την συγκεκριμένη έχω βάλει κριτική όταν ήταν στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 133 ώς Αναστασία.
Οι φώτο είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα η κοπέλα έχει από τις καλύτερες κωλάρες της πιάτσας και με καλές υπηρεσίες. Για μένα είναι στανταράκι!
Ελπίζω να βοήθησα..
Για να τα βάλουμε σε μια σειρά.
Το παραπάνω αναλυτικότατο μήνυμα του έγκυρου Butts,αφορά την αγγελία για την οποία μόλις ρώτησε ο Chosen:
Στουντιο στην βριλησου...σαν να λεμε...μπουρδελο στο μεταξουργειο..πειτε βρε τυποι σε ποιο ακριβως.Στουντιο στη βριλησου
αν το κοριτσάκι είναι ωραίο να πάμε αλλά όχι με 70άριΣτουντιο στην βριλησου...σαν να λεμε...μπουρδελο στο μεταξουργειο..πειτε βρε τυποι σε ποιο ακριβως.
Λογικα 50 θα ναι αν ειναι σε στουντιο..δεν μπορει να ειναι τοσο ηλιθια..αν το κοριτσάκι είναι ωραίο να πάμε αλλά όχι με 70άρι
και η ομοσταυλη μελινα-ελληνιδα και αυτη με παρομοια αγγελια.Για να τα βάλουμε σε μια σειρά.
Το παραπάνω αναλυτικότατο μήνυμα του έγκυρου Butts,αφορά την αγγελία για την οποία μόλις ρώτησε ο Chosen:
διαφορετικες ειναι..η μελινα λιγο πιο ψηλη και πιο προστυχη στο προσωπο.ίδιες μου φαίνονται
διαφορετικες ειναι..η μελινα λιγο πιο ψηλη και πιο προστυχη στο προσωπο.
αυτή πήρα παιδιά και μου είπε 60€. σε ερώτησή μου αν είναι studio ή μασατζίδικο μου είπε όχι. όταν όμως ρώτησα τι ώρα να περάσω μου είπε πέρνα χωρίς ραντεβου
ότι ώρα θέλεις και πάρε τηλέφωνο όταν είσαι έξω. - άν είσαι με πελάτη πως θα το σηκώσεις ρώτησα. - θα το σηκώσω, μη σε νοιάζει είπε και επέμενε.
ξέρουμε κάτι;
Παίδες η κοπέλα έχει περάσει από Κηφισού 60 και Βριλησσου ?αν ειναι η ίδια είναι πολύ καλό εμφανισιακά. Ξέρεις κάνεις τι παίζει με τιμη- υπηρεσίες ?Έχει δοκιμάσει κανείς?
Καρολίνα από Γκάζι.
www.openday.gr/αγγελιες-σεξ-sex-ads/η-όμορφη-καρολίνα-στο-χωρο-τησ-2/]https://www.openday.gr/αγγελιες-σεξ-sex-ads/η-όμορφη-καρολίνα-στο-χωρο-τησ-2/[/url]
Κριση αδερφε κριση.Δηλαδή για να καταλάβω κοπελες από στούντιο ανεβάζουν αγγελία κσι καλα ως ανεξάρτητες και παίζουν στο στούντιο????? Καινούργιο είναι αυτό????? Ανεξάρτητη σημαίνει περισσότερες υπηρεσίες,διπλή εκτονωση και φυσικά 1 ώρα.εδω απλά δεν έχεις κόστος δωματίου