gasper
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 1.099
- Πόντοι
- 96
πιστευω 35 με 40, αλλα μη δωσεις μεγαλη σημασια σ αυτο που σου λεω γιατι δεν την εχω συναντησει προσωπικαΤη ηλικίας είναι?
πιστευω 35 με 40, αλλα μη δωσεις μεγαλη σημασια σ αυτο που σου λεω γιατι δεν την εχω συναντησει προσωπικαΤη ηλικίας είναι?
ειναι μια που ειχε το στρωμα κατω στο πατωμα,δεν ξερω εαν ειναι ενεργη τωραΤη ηλικίας είναι?
Ευχαριστώ φίλε μουειναι μια που ειχε το στρωμα κατω στο πατωμα,δεν ξερω εαν ειναι ενεργη τωρα
Φιλαράκι μην το σκέφτεσαι καν....Περίεργη ιστορία και καλυτερα να μην μπλέξεις.....ο τύπος στην φώτο είναι άντε γεια....τώρα για την γκόμενα στην φώτο δεν γνωρίζω αλλά και γενικά δεν θέλω να μάθω!Ηρεμα ρωταω τους τυχον γνωστες ... 24ωρες Ανηκτα τηλ. 698 946 7633 τι ειναι τουτο ορε συναγωνιστες ;;;
απο προγραμματα φιλε τι κανει η τυπισσα.κανονικο μόνο η κ τιποτα αυταρχικα κλπ. ?Ανεξάρτητη είναι μόνη της δουλεύει. Στο σπίτι δεν είδα άλλη κοπέλα.
Στο Θησείο μένει και με βολεύει γιατί δουλεύει 24ωρο. Το καλό είναι ότι είναι Ελληνίδα και μπορείς να συνεννοηθείς.
peyronie, ισως..Και μάλιστα άσχημη πούτσα
αλλη ειναι αυτηΑυτήν που αναφέρεται με "τό στρώμα κάτω" είναι ή Ντίνα από κάτω Πατήσια, ηλικία 50 plus σίγουρα.
Το κόβω για fake και να ζητήσει καρτοθλα όταν τάσεις στο σημείο να κλείσεις ραντεβού κάνα 20 30 ευρώ...Μάγκες ξέρουμε κάτι με την τύπισσα?Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Μου είπε 100 ευρώ για 1 ώρα με φουλ πρόγραμμα
Σε χώρο μου η χώρο της ή χοτελ
Μου φαίνεται πολύ καλό για να αληθινό
Όπως και να έχει άμα κλείσω ραντεβού θα ενημερώσω εδώ πέρα.. thank you manΤο κόβω για fake και να ζητήσει καρτοθλα όταν τάσεις στο σημείο να κλείσεις ραντεβού κάνα 20 30 ευρώ...
100000% μουφα. Τα φίλτρα και η φωτογράφιση σίγουρα εξωτερικου.Μάγκες ξέρουμε κάτι με την τύπισσα?Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Μου είπε 100 ευρώ για 1 ώρα με φουλ πρόγραμμα
Σε χώρο μου η χώρο της ή χοτελ
Μου φαίνεται πολύ καλό για να αληθινό
Αυτές πρέπει να μας πληρώνουν εκείνες ρε παιδιάAπο Ελευσινα![]()
Έκφυλη κυρία θέλει τρέλες 6934506149 - Marmeladies
Κυρία ερασιτέχνης 46 ετών. Τρελαίνομαι για πούτσα. Μαζί μου θα νιώσεις την κάψα και τα υγρά από το μουνάκι μου, αλλά και το ποσο σφιχτή είναι η κωλάρα μου στα τέσσερα. τιμή για μία ώρα 60 ευρώ. Δεν υπάρχει χώρος. Μπορώ να έρθω σε ξενοδοχεία στου Σκαραμαγκά. Τηλέφωνο 6934506149www.marmeladies.gr
Πολύ "έξυπνο" αυτό με την κάρτα! Αν υπάρχουν ηλίθιοι που πληρώνουν, να φτιάξω κι εγώ ένα fake προφίλ ρε παιδιά!Το κόβω για fake και να ζητήσει καρτοθλα όταν τάσεις στο σημείο να κλείσεις ραντεβού κάνα 20 30 ευρώ...
Δωσε παραπανω λεπτομερειες;![]()
Ελευθερία Ελληνίδα 1ώρα 50 ευρώ σε δικο μου χωρο 6998501049 - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Για 50 ευρώ μια χαρά είναι vfm.
Κ χωρίς κάποτα;![]()
Ελευθερία Ελληνίδα 1ώρα 50 ευρώ σε δικο μου χωρο 6998501049 - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Καλή περίπτωση με δικό της χώρο , άνεση χρόνου 1ώρα γαμάς καλά και το ευχαριστιέσαι είναι και Ελληνίδα λες τίποτα. Εγώ τελείωσα 2 φορές, Στο 50αρικο που το έψαξα δεν βρήκα κάτι καλύτερο και συνενοηθηκα μπαμ. Με πολλές δεν βγάζεις άκρη δεν σηκώνουν τηλέφωνα δεν παίρνουν πίσω, στα μηνύματα απαντάνε μετά από ώρα εντάξει καταλαβαίνω έχουν δουλειά και εμένα δεν μου αρέσει να γαμαω και να σταματάνε να σηκώσουν τηλέφωνα.Δωσε παραπανω λεπτομερειες;
Δεν κάνω τον κασκαντέρ φοράω καπότα αφού γυαλίζει αν το ζουμάρεις.Κ χωρίς κάποτα;
Λέει τίποτα από εμφάνιση;![]()