Ρε φίλε το ανέβασα παντού μήπως κάποιος την έχει πάρει... Αυτή δεν είναι από Πάτρα και στο νήμα της Πάτρας είναι άφαντοι όλοι... Οποιος την έχει πάρει απλά μου στέλνει αν αξίζει η όχι γιατί μου φαίνετε για μουφα...
Τύπε, πάνε και ενημέρωσε άμα λάχει. Το να σου πω εγώ, ο δίπλα, ή ο από κάτω αν κάνει ή όχι δε σημαίνει απολύτως τίποτα. Δεν ξέρουμε ούτε τις προτιμήσεις σου, ούτε τα θέλω σου, ούτε οτιδήποτε άλλο. Είναι τελείως διαφορετικό να δεις 20 αναφορές στην ίδια, και τελείως διαφορετικό να δεις 1-2, για να μην υπάρχει σημαίνει ότι είτε κάποιοι βαριούνται/δε θέλουν να γράψουν (κακώς, αλλά υπάρχει σαν ενδεχόμενο), είτε ότι δεν την πήρανε πολλοί (επίσης πιθανό σενάριο), είτε ότι είναι νέα.
Η λογική του φόρουμ αυτού είναι να ενημερώνουμε και εμείς για τις κορασίδες, και στο λέω που είμαι από Θεσσαλονίκη, και ετοίμασα τη λίστα μου για Αθήνα. Ναι, σε κάποιες ίσως δεν πάω αν δε θέλουν/γουστάρουν να έρθουν στο ξενοδοχείο μου, αλλά αν η άλλη θέλει να έρθει από εκεί που θα είμαι, προφανώς θα πέσει ενημέρωση, ακόμη κι εάν δεν έχω κάτι έξτρα να προσθέσω.