θα κλαψεις τα λεφτα....μακρυα
Ευτυχώς που κάποιοι ενημερώνουν
θα κλαψεις τα λεφτα....μακρυα
Thnks SonikΕχω παει εγω ειναι καπου στην κηφησιας διαμερισματακι το οποιο ηταν παλιο στουντιο μασαζ..δεν ξετρελαθηκα,ευγενικη η κοπελα απλα το σωμα ηταν λιγο παραπανω σε κιλα απο οσο περιμενα και αξυριστη απο κατω...μια μετρια συνευρεση..
Thnks for the infos.Φωτογραφιες πριν 10 χρονια σιγουρα ολα ζαρομενα
παίδες γνωρίζεται κάποια κοπέλα να δέχεται ραντεβού μεταμεσονύκτια ?
Έχει δοκιμάσει κανείς?
Η χοντρη Βουλγαρα Δαναη με τασεις ξεπετας. Εξαρτημενη απ το τζογο προσπαθει να φαει λεφτα. Καλυτερα ΜΑΚΡΙΑ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχει δοκιμάσει κανείς?
Έχει δοκιμάσει κανείς?
Ευχαριστώ φίλε μου...Η χοντρη Βουλγαρα Δαναη με τασεις ξεπετας. Εξαρτημενη απ το τζογο προσπαθει να φαει λεφτα. Καλυτερα ΜΑΚΡΙΑ
Για την δεύτερη είχα πάρει τηλ κοπέλα εξ Αλβανίας κάπου αχαρνων ο χώρος αν θυμάμαι καλά ή Σεπόλια και μου χε πει 60€ η μια φορά! Με έψηνε λόγω βυζιών αλλά κάτι μου λέει ότι θα είναι ψέμα όποτε δεν επιχείρησα!Καλησπέρα έχεις κάνεις εικόνα για παρακάτω αγγελίες (για την δεύτερη έχω ξανά ρωτήσει αλλά δεν έλαβα απάντηση)
ΞΑΝΘΙΆ ΕΛΛΗΝΊΔΑ ΑΘΗΝΑ ΝΌΤΙΑ 6945867103
Αν θέλεις από Ελληνίδα και σε δικό μου χώρο εχέμυθο σε περιμένω να σου βγάλω όλες της κρυφές σου φαντασιωσεις σε περιμένει ένα μελιστάλαχτο στραπόν και αν είσαι λάτρεις στα ποδαράκια των ποδιών μου σε περιμένουν να τα γλύψεις ένα ένα.. 6945867103 Όχι μήνυματα και αποκρύψεις ευχαριστώ. Μόνο...kanesex.com
Έλα στο χώρο μου Σεπόλια
Είμαι μία Γλυκειά γυναίκα με πάρα πολύ πάθος, Και ωραίο κορμί ελάτε στο χώρο μου για να περάσουμε καλά 6988809268 ????????kanesex.com
Δυνατό φαίνεται το δεύτερο...!!!Καλησπέρα έχεις κάνεις εικόνα για παρακάτω αγγελίες (για την δεύτερη έχω ξανά ρωτήσει αλλά δεν έλαβα απάντηση)
Αν θέλεις από Ελληνίδα και σε δικό μου χώρο εχέμυθο σε περιμένω να σου βγάλω όλες της κρυφές σου φαντασιωσεις σε περιμένει ένα μελιστάλαχτο στραπόν και αν είσαι λάτρεις στα ποδαράκια των ποδιών μου σε περιμένουν να τα γλύψεις ένα ένα.. 6945867103 Όχι μήνυματα και αποκρύψεις ευχαριστώ. Μόνο...kanesex.com
Έλα στο χώρο μου Σεπόλια
Είμαι μία Γλυκειά γυναίκα με πάρα πολύ πάθος, Και ωραίο κορμί ελάτε στο χώρο μου για να περάσουμε καλά 6988809268 ????????kanesex.com
Κι μένα αυτά τα βυζιά μου έχουν χαλάσει το μυαλό! Αναμένω να δω αν κάποιος έχει δοκιμάσει...ειδάλλως πρέπει να το πάρω απόφαση να κάνω καταδρομική.... Καιρό παιζει η αγγελία δεν νομίζω να μη έχει δοκιμαστεί κάποιοςΓια την δεύτερη είχα πάρει τηλ κοπέλα εξ Αλβανίας κάπου αχαρνων ο χώρος αν θυμάμαι καλά ή Σεπόλια και μου χε πει 60€ η μια φορά! Με έψηνε λόγω βυζιών αλλά κάτι μου λέει ότι θα είναι ψέμα όποτε δεν επιχείρησα!
Ο ορισμός της ξεπετας και του ερασιτεχνισμου. Πήγα 1 φορά πολύ βιαστική το τηλέφωνο της χτυπούσε διαρκώς και κατά 99% στο δίπλα δωμάτιο υπήρχε άντρας. Ήθελε και 70€ για μια εκτόνωση, άμα με ξαναδεί να μου γράψει.Καλησπέρα έχεις κάνεις εικόνα για παρακάτω αγγελίες (για την δεύτερη έχω ξανά ρωτήσει αλλά δεν έλαβα απάντηση)
Έλα στο χώρο μου Σεπόλια
Αδερφέ για ποια από τις δύο αγγελίες μιλάς;Ο ορισμός της ξεπετας και του ερασιτεχνισμου. Πήγα 1 φορά πολύ βιαστική το τηλέφωνο της χτυπούσε διαρκώς και κατά 99% στο δίπλα δωμάτιο υπήρχε άντρας. Ήθελε και 70€ για μια εκτόνωση, άμα με ξαναδεί να μου γράψει.
δυνατο φαινεται ,θα τηλ να μαθουμε τι αν κ πωςΜελαχρινή με ωραιο στήθος
Μελαχρινή με ωραιο στήθος έρχομαι συο χώρο σου κσι σου κάνω μασαζ και ότι άλλο θέλεις τηλ 6977578191 vaider telegram what’s upkanesex.com
Γνωριζει κανεις κατι;;;;
Λέει πουθενά ότι έχει δικό της χώρο;;;; Ψάχνεις πληροφορίες σε λάθος νήμα!!!!!Μελαχρινή με ωραιο στήθος
Μελαχρινή με ωραιο στήθος έρχομαι συο χώρο σου κσι σου κάνω μασαζ και ότι άλλο θέλεις τηλ 6977578191 vaider telegram what’s upkanesex.com
Γνωριζει κανεις κατι;;;;
Γι αυτή που λέει έλα στο χώρο μου σεπολιαΑδερφέ για ποια από τις δύο αγγελίες μιλάς;
Ευχαριστώ