dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.352
- Πόντοι
- 3.936
Έχω μπερδευτεί. Τελικά αξίζει η όχι?Αν δεν κάνω λάθος η περιοχή είναι Πατήσια.
Κοντά στην πλατεία Κολιάτσου
Έχω μπερδευτεί. Τελικά αξίζει η όχι?Αν δεν κάνω λάθος η περιοχή είναι Πατήσια.
Κοντά στην πλατεία Κολιάτσου
Αν είναι του γούστου σου μικροσκοπικά φουλ αδύνατα αξίζειΈχω μπερδευτεί. Τελικά αξίζει η όχι?
Είναι κ κοντά σε εμέναΑν είναι του γούστου σου μικροσκοπικά φουλ αδύνατα αξίζει
Η κοπελα παιζει να ειναι η Βικυ απο Κωνσταντινουπολεως 128; Βρισκω πολλες ομοιοτητες.ΟΥΚΡΑΝEZA Bικτωρια ενα Petit που θα σε τρελανει! 6906670302
Ειμαι μια γυναικα 38 χρονων απο Ουκρανια και ηρθα εδω για εσενα!!! Το ύψος μου είναι 1,68 47 κιλα με υπεροχο προσωπο ξανθα μαλλια μικρο πικαντικο φυσικο στηθος και απιστευτη κωλαρα! Γνωριζω επαγγελματικο μασαζ και οχι απλα μασαζ που θα σε χαλαρωσει απιστευτα! Το στενο πεντακαθαρο μουνακι μου...kanesex.com
Επίσκεψη σε αυτό το μικροσκοπικό τανακι!
Ραντεβού κλείστηκε γρήγορα στο ξαφνικό μια και είμουν κέντρο.
Μένει σε ένα υπόγειο διαμέρισμα καθαρό και περιποιημένο θα έλεγα.
Η Βικτώρια είναι πολύ αδύνατο με πολύ γλυκό πρόσωπο και χαρακτήρα....
Δυστυχώς όμως αβυζη με μεγάλες ρώγες.
Έκανα ένα ντουζακι βγήκα έξω μιλήσαμε λίγο και αφού φρεσκαριστηκε και εκείνη στο μπάνιο ξεκίνησε την πίπα.... Δεν αντέχει βαθιά μακροβουτια αλλά παίζει πολύ ωραία,.. πολύ ωραία πίπα γλυψιματα και περιποίηση στις μπάλες.
Μου άρεσε και δεν ήθελα να την σταματήσω γι'αυτό της είπα να συνεχίσει μέχρι τέλος και να τα καταπιεί όλα....
Την έφερα σε σταση 69 και έχυσα στο στόμα της ενώ εγλυφα το ωραίο καθαρό μουνάκι της που έδειχνε να την καυλώνει!
Δυστυχώς δεν αφήνει να της βάλεις δάχτυλο ...αν θες μόνο με καποτα...από την μία καλά κάνει από την άλλη με χάλασε!!!!
Έκλεισε το ραντεβού με λίγο μασάζ (αρκετά καλό ) και κουβέντα!
Την επόμενη φορά που θα βρεθώ θα την πάρω στα όρθια.... πραγματικά η γυναίκα είναι πούπουλο την πηδάς και πάνω στο πολυφώτο!!!
Υ.γ ρε αδέρφια γράψτε καμία κριτική και εσείς πραγματικά αρχίζω να νοιώθω μαλάκας που κάθε φορά που δοκιμάζω κάθομαι και γράφω την εμπειρία μου.
Αν συνεχιστεί αυτό θα κάνω καί εγώ τον τηλεφωνακια και να πάει να μαμηθει
Αν θέλεις να πετάξεις τα λεφτά σου πηγαινε.ΕΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΤΩΡΑ
Καυλιαρα ανεξάρτητη 45αρα Ρωσιδα σε περιμένω σε δικό μου χώρο να σε ρουφήξω όπως καμία άλλη . Δεν χαλάω εύκολα χατήρια σε περιμένω να έρθεις στο κρεββάτι μου Βίκυ . Από τις 12:00 το μεσημέρι 6992075100kanesex.comΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ξέρουμε κάτι??
Τοσο χαλια ειναι ;Αν θέλεις να πετάξεις τα λεφτά σου πηγαινε.
Δεν τη γυρναγες από πίσω να μην τη βλέπεις και να την καρφώνες 2-3 φορές δυνατά λωκο έτσι για το γμτΕίχα όρεξη για καλτίλα τις προάλλες, οπότε πήγα σε αυτήν: Πωλινα 6998139119, το καλύτερο στοματικό και πολύ οικονομικό. | Etaires
Συνεννόηση για τ' ανάθεμα. Της έστειλα μήνυμα στις 12, απάντησε κατά τις 3.
Χώρος ένα διαμέρισμα στον Κορυδαλλό, 50 μέτρα από την στάση του μετρό στην Πλατεία Ελευθερίας. Το δωμάτιο ότι να ναι, με δυο κρεββάτια, ένα εναμισάρι κι ένα μονό. Η "φάση" γίνεται στο μονό. Μου είπε ότι έχει και μια συγκάτοικο, άσχετη με το σπορ, που έλειπε εκείνη την στιγμή, αλλά είχα την εντύπωση πως στο διαμέρισμα ήταν και κάποιος άλλος.
Η κοπέλα είναι χοντρούλα (όχι και τόφαλος αλλά με αρκετά παραπανίσια κιλά), με μικρό σε σχέση με το σώμα στήθος, άσχημη, γεμάτη τατουάζ σε χέρια και κορμό και πολύ μελαχρινή, και υποπτεύομαι πως είναι τσιγγάνα/γύφτισσα, ή τουλάχιστον έχει κάποια τέτοια ρίζα.
Στην αγγελία λέει μόνο για πίπα, αλλά κάνει και σεξ με 40 ευρώ και λέει ότι δίνει και κώλο. Μόνο πίπα δοκίμασα εγώ, αλλά βάζει τόσο δόντι που στο τέλος ένιωθα ότι το είχα μέσα σε σπασμένο μπουκάλι μπύρας. Τουλάχιστον τα πήρε αδιαμαρτύρητα στο πρόσωπο.
Κόστος 20 ευρώ.
Ενδείκνυται μόνο για καλτ καταστάσεις και για σκληρούς χύστες, κι αν δεν ήμουν στη Νίκαια για δουλειά εκείνη την ημέρα, δεν θα πήγαινα.
Αυτά παίδες
Οτι εχει ωραια κρεβατοκαμαρακαλημερα κυριοι....
ξερουμε κατι για εδω?
…Στο χώρο μου ! Είμαι η τζενη Ελληνίδα
6992034571 ΕΊΜΑΙ ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΊΔΑ 36Χ ΕΙΜΑΙ ΟΤΗ ΒΛΈΠΕΙΣ ΣΤΗΣ ΦΩΤΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΩΡΟ ΠΑΡΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΊΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΎΜΕ ΝΑ ΠΕΡΆΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΌΜΟΡΦΑkanesex.com
ζουμερή φαίνεταικαλημερα κυριοι....
ξερουμε κατι για εδω?
6992034571 ΕΊΜΑΙ ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΊΔΑ 36Χ ΕΙΜΑΙ ΟΤΗ ΒΛΈΠΕΙΣ ΣΤΗΣ ΦΩΤΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΩΡΟ ΠΑΡΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΊΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΎΜΕ ΝΑ ΠΕΡΆΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΌΜΟΡΦΑkanesex.com
Η Τζένη, η φίλη της Σοφίας από Κορυδαλλό (για όσους θυμούνται). Είχε παλιότερα χώρο στο Μεταξουργείο, τώρα δε ξέρω, έκανε και τουρνέ στην επαρχία. Επιχείρησα μια φορά να τη πάρω προ καραντίνας αλλά μου ακύρωσε τελευταία στιγμή και δεν ασχολήθηκα ξανά. Συναγωνιστές που την είχαν συναντήσει την είχαν περιγράψει ως ψηλή, νταρντάνα, αρκετά ευπαρουσίαστη αλλά με μέτριες υπηρεσίες και βιαστική. Αυτά θυμάμαι μόνο, αν κάποιος άλλος ξέρει περισσότερα ας γράψει για τη κυρία.καλημερα κυριοι....
ξερουμε κατι για εδω?
Το σκέφτηκα, αλλά δεν είχε προφυλακτικά (ή τουλάχιστον έτσι μου είπε). Αν κρίνω πάντως από την υπόλοιπη υγιεινή της, καλύτερα, γιατί στάνταρ θα είχαμε «ατυχηματα».Δεν τη γυρναγες από πίσω να μην τη βλέπεις και να την καρφώνες 2-3 φορές δυνατά λωκο έτσι για το γμτ
Η άλλη έχει αγγελίες σε όλα τα site και δεν έχει καπότες!!!! Δεν είναι τυχαίο που όλοι μα όλοι λένε ΜΑΚΡΥΆ!!!!Το σκέφτηκα, αλλά δεν είχε προφυλακτικά (ή τουλάχιστον έτσι μου είπε). Αν κρίνω πάντως από την υπόλοιπη υγιεινή της, καλύτερα, γιατί στάνταρ θα είχαμε «ατυχηματα».
Εν έτη 2023 πλέον κ γυρνάει κ σου λέει ΑΥΤΌ , Ε της κλείνεις την πόρτα στο πι κ φι..Το σκέφτηκα, αλλά δεν είχε προφυλακτικά (ή τουλάχιστον έτσι μου είπε). Αν κρίνω πάντως από την υπόλοιπη υγιεινή της, καλύτερα, γιατί στάνταρ θα είχαμε «ατυχηματα».
Δεν ξέρω τι ψάχνεις. Ξανθιά, Ρωσσίδα 50+ ετών με μπόλικα κιλά, αλλά κάνει καλό γαμήσι.παιδια υπαρχει καμια να προτείνεται με δικο της χωρο .... εχει πεσει πολυ ξηρασια και σε αυτο νημα και στο mamba
εχω παει μαζι της αδερφε ...Δεν ξέρω τι ψάχνεις. Ξανθιά, Ρωσσίδα 50+ ετών με μπόλικα κιλά, αλλά κάνει καλό γαμήσι.
Ειρήνη στην Καλλιθέα, έχει αναφερθεί πολλάκις εδώ μέσα. Πάντα ορεξάτη, πρόθυμη, δε δίνει κώλο, στα 50 ευρώ.
Την τελευταία φορά, μαγείρευε γεμιστά!!!Γαμώτη μου, δεν είχα χρόνο να κάτσω να φάμε!!!εχω παει μαζι της αδερφε ...
εχεις να προτείνεις κατι αλλοΤην τελευταία φορά, μαγείρευε γεμιστά!!!Γαμώτη μου, δεν είχα χρόνο να κάτσω να φάμε!!!
Δυστυχώς όχι!!! το έχουμε ξαναπεί... Από τις πλέον δύσκολες περιπτώσεις η κατηγορία "ανεξάρτητες με χώρο" και όπως είπε και ο χύστης @Skf, οι περισσότεροι δε "δίνουν πάσες". Κάνουν ατομικό παιχνίδι αν βρουν κάτι καλό.εχεις να προτείνεις κατι αλλο