Ειμαι μια γυναικα 38 χρονων απο Ουκρανια και ηρθα εδω για εσενα!!! Το ύψος μου είναι 1,68 47 κιλα με υπεροχο προσωπο ξανθα μαλλια μικρο πικαντικο φυσικο στηθος και απιστευτη κωλαρα! Γνωριζω επαγγελματικο μασαζ και οχι απλα μασαζ που θα σε χαλαρωσει απιστευτα! Το στενο πεντακαθαρο μουνακι μου...
kanesex.com
Επίσκεψη σε αυτό το μικροσκοπικό τανακι!
Ραντεβού κλείστηκε γρήγορα στο ξαφνικό μια και είμουν κέντρο.
Μένει σε ένα υπόγειο διαμέρισμα καθαρό και περιποιημένο θα έλεγα.
Η Βικτώρια είναι πολύ αδύνατο με πολύ γλυκό πρόσωπο και χαρακτήρα....
Δυστυχώς όμως αβυζη με μεγάλες ρώγες.
Έκανα ένα ντουζακι βγήκα έξω μιλήσαμε λίγο και αφού φρεσκαριστηκε και εκείνη στο μπάνιο ξεκίνησε την πίπα.... Δεν αντέχει βαθιά μακροβουτια αλλά παίζει πολύ ωραία,.. πολύ ωραία πίπα γλυψιματα και περιποίηση στις μπάλες.
Μου άρεσε και δεν ήθελα να την σταματήσω γι'αυτό της είπα να συνεχίσει μέχρι τέλος και να τα καταπιεί όλα....
Την έφερα σε σταση 69 και έχυσα στο στόμα της ενώ εγλυφα το ωραίο καθαρό μουνάκι της που έδειχνε να την καυλώνει!
Δυστυχώς δεν αφήνει να της βάλεις δάχτυλο ...αν θες μόνο με καποτα...από την μία καλά κάνει από την άλλη με χάλασε!!!!
Έκλεισε το ραντεβού με λίγο μασάζ (αρκετά καλό ) και κουβέντα!
Την επόμενη φορά που θα βρεθώ θα την πάρω στα όρθια.... πραγματικά η γυναίκα είναι πούπουλο την πηδάς και πάνω στο πολυφώτο!!!
Υ.γ ρε αδέρφια γράψτε καμία κριτική και εσείς πραγματικά αρχίζω να νοιώθω μαλάκας που κάθε φορά που δοκιμάζω κάθομαι και γράφω την εμπειρία μου.
Αν συνεχιστεί αυτό θα κάνω καί εγώ τον τηλεφωνακια και να πάει να μαμηθει