Nionios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 38
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 2.596
Αυτό μόνο κοριτσι δεν το λεςκοριτσι????
65 ετων γραφει η αγγελια.
ΚΟΡΙΤΣΙ????????????????
Αυτό μόνο κοριτσι δεν το λεςκοριτσι????
65 ετων γραφει η αγγελια.
ΚΟΡΙΤΣΙ????????????????
Ρε σεις μόνο που συζητάτε τέτοιες εδώ με κάνει να θέλω να βγάλω τα μάτια μου με κουτάλι,να κόψω ένα ένα τα δάχτυλα μου που γράφουν και να ρίξω ένα χασαποσερβικο πάνω σε μια μεγάλη πυρά..και οχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά...Αυτό μόνο κοριτσι δεν το λες
Εδω και πολλά χρόνια πρίν. Απαράδεκτη και πλέον αρκετά μεγάλη,μακριάΥπάρχει κάποια κριτική κάπου;
Απλά ρωτάω αν έχετε αποψη γιαυτό διότι δεν βρίσκω τηλ!!Ευχαριστώ που απάντησες φιλε μου!!Μόνο ιεραποστολικό;!δλδ δε φτάνει που θες να πληρώσεις τη κωλογρια θες να τη βλέπεις κιόλας;!;!
Χαρά στο κουράγιο σου!
Ευχαριστώ για την απάντηση φιλε μουΕδω και πολλά χρόνια πρίν. Απαράδεκτη και πλέον αρκετά μεγάλη,μακριά
Βρε φίλε μου αν θες να το στείλεις το στέλνεις αν όχι να είσαι καλα!!!Τι ανταλλαγές και τέτοια!!Αν είναι να βρούμε θα βρούμε και χωρίς παζαριαΕίναι η καλύτερη κατηγορία για μένα και για πολλούς ακόμα φαντάζομαι. Κυρίες με δικό τους χώρο και τιμές στούντιο. Κύκλος πιο κλειστός, φάση λιγότερο απρόσωπη και πιο κουλ από εκείνη του στούντιο με την πιθανή κοσμοσυρροή, λιγότερο δαπανηρή από τα ξενοδοχεία και πιο ασφαλής για τους παντρεμένους - δεσμευμένους. Έχω διαθέσιμο τηλ αλλά ΜΟΝΟ για ανταλλαγή με άλλλο, με PM.
Βρε φίλε μου αν θες να το στείλεις το στέλνεις αν όχι να είσαι καλα!!!Τι ανταλλαγές και τέτοια!!Αν είναι να βρούμε θα βρούμε και χωρίς παζαρ
μου εστειλε sms αν οντως ισχειει και μετα εκλεισε το κινητο της,δεν μπορουσα να συνενοηθω.!σε ειδοποίησε νωρίτερα;
Μόλις απάντησες σε σχόλιο του 2012!!! Ο τύπος zestos μάλλον έχει παγώσει από τότεΒρε φίλε μου αν θες να το στείλεις το στέλνεις αν όχι να είσαι καλα!!!Τι ανταλλαγές και τέτοια!!Αν είναι να βρούμε θα βρούμε και χωρίς παζαρια
Ένα λάθος και πατε να με φατεΜόλις απάντησες σε σχόλιο του 2012!!! Ο τύπος zestos μάλλον έχει παγώσει από τότε
ε προσεχε και εσυ λιγο παραπανω διαβαζε και παρατηρησε λιγο καλυτερα!Ένα λάθος και πατε να με φατε
Παναγία μου και Χριστέ μου. Ακούω και εγώ κορίτσι μπαίνω με χαμόγελο και βλέπω αυτό και παρολίγο να μείνω .. .Φίλοι μου καλησπέρα εχει κάποιος αποψη για το κορίτσι εδω;;Δείχνει θηρίο αλλα νομίζω το έχει ακόμα!!
ρε συ μου θυμησε τη συχωρεμενη....Παναγία μου και Χριστέ μου. Ακούω και εγώ κορίτσι μπαίνω με χαμόγελο και βλέπω αυτό και παρολίγο να μείνω .. .
Ας κάτσει να φτιάξει σουτζουκάκια στον σύζυγο η γιαγιάκα και ας αφήσει τις επικίνδυνες δοκιμασίες στην ηλικία της ... Οχι τίποτα άλλο, να μας μείνει και στα χέρια και να τρέχουμε μετά..
Φαντάσου να περιμένεις ένα κορίτσι καλή ώρα σε ξενοδοχείο και να σου εμφανιστεί αυτό . Θα πήδαγα απο το μπαλκόνι την ίδια στιγμή, μα τον Θεό , αφού θα είχε φράξει την πόρτα με τα κάλη της η ''κοπέλα''...
Και έλεγα είμαι ο μόνος που του τη θυμησε..ρε συ μου θυμησε τη συχωρεμενη....
Φίλοι μου καλησπέρα εχει κάποιος αποψη για το κορίτσι εδω;;Δείχνει θηρίο αλλα νομίζω το έχει ακόμα!!
Φαινεται οτι τρωει ολο το φαι τηςΓια αυτή εδώ την περίπτωση ξέρετε τίποτα συναγωνιστες;
Μάγκες έχει πάρει απάντηση κάποιος;; Διαβάζονται τα μνμ αλλά απάντηση καμίαΚαλησπέρα στην παρέα
Τί λέτε για εδω
Τί φάση να παίζει;
Νίκος κ Εύα Ζευγάρι Ψάχνει Τρίτο
Γεια σας! Είμαστε ο Νίκος(26) κ' η Εύα(19), αληθινό ζευγάρι και προσφέρουμε ερωτικές υπηρεσίες! ♥ Ψάχνουμε τρίτο να ανοίξει τις τρύπες μου παρέα με το αγόρι μου ♥ ♥ Φουλ πρόγραμμα ♥ ♥ Ανοιχτοί σε όλα τα φετίχ και ανωμαλίες ♥ ♥ Χώρος δικός μας ♥ Περιμένουμε μήνυμα σας!kanesex.com