11ismynumber
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 500
- Πόντοι
- 21
Για να μην αρχίσετε , μόλις την είδα στο Insta δεν την ξέρω και δεν την έχω συναντήσει
Δεν μου ζήτησε παυσαφε, έχει χώρο λέει αλλά μου φαίνεται πολύ καλό για αληθινό, δεν ξέρω τι παίζει ακριβώςάμα ζητάει καμία πεισειφ θα είναι πάλι ψεύτικο μάλλον κάτι τέτοιο βλέπω να παίζει
Δεν μου ζήτησε παυσαφε, έχει χώρο λέει αλλά μου φαίνεται πολύ καλό για αληθινό, δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς
Για φωτο και video-κλήσεις λέει πάντως....Δεν μου ζήτησε παυσαφε, έχει χώρο λέει αλλά μου φαίνεται πολύ καλό για αληθινό, δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς
Αν της στείλεις λέει και για ραντεβουΓια φωτο και video-κλήσεις λέει πάντως....
Μουφα μεγάλη.100 μια ώρα 200 3 ώρες. Μόνο με καρτουλες.τις είπα οκ όταν βρεθούμε θα πάρει της καρτες. Άρχισε της μαλακές να κρύψω τα 2 πρώτα νούμερα για να τις τσεκαρη κτλ.Αν της στείλεις λέει και για ραντεβου
Οκ καλά κρασιά τοτεΜουφα μεγάλη.100 μια ώρα 200 3 ώρες. Μόνο με καρτουλες.τις είπα οκ όταν βρεθούμε θα πάρει της καρτες. Άρχισε της μαλακές να κρύψω τα 2 πρώτα νούμερα για να τις τσεκαρη κτλ.
ΕπιβεβαιώνωΜουφα μεγάλη.100 μια ώρα 200 3 ώρες. Μόνο με καρτουλες.τις είπα οκ όταν βρεθούμε θα πάρει της καρτες. Άρχισε της μαλακές να κρύψω τα 2 πρώτα νούμερα για να τις τσεκαρη κτλ.
Alexis Krystal τσέχα πορνοστάρ...
κλεμμένες φωτό από το κανονικό της ινστα... ρίχνουμε και κανα δυό κεφτέδες ένα τζατζίκι και μια Ακρόπολη και έτοιμη η παγίδα...Για να μην αρχίσετε , μόλις την είδα στο Insta δεν την ξέρω και δεν την έχω συναντήσει
με ξεπερναει οταν λες σε καποιους περι μουφα φωτο τους και ποια ειναι κτλ κ σου αρχιζουν, "σιγουρα ρε φιλαρακι;την εχεις συναντησει;καμια σχεση με τις φωτο;..."κλεμμένες φωτό από το κανονικό της ινστα... ρίχνουμε και κανα δυό κεφτέδες ένα τζατζίκι και μια Ακρόπολη και έτοιμη η παγίδα...
σιγουρα ρε φιλαρακι;την εχεις συναντησει;καμια σχεση με τις φωτο;...κλεμμένες φωτό από το κανονικό της ινστα... ρίχνουμε και κανα δυό κεφτέδες ένα τζατζίκι και μια Ακρόπολη και έτοιμη η παγίδα...
κουτουλια απλα!σιγουρα ρε φιλαρακι;την εχεις συναντησει;καμια σχεση με τις φωτο;...
την Αλέξις? δεν την έχω συναντήσει, αλλά βιζιτάρει στην Πράγα αν θες να πεταχτείς.σιγουρα ρε φιλαρακι;την εχεις συναντησει;καμια σχεση με τις φωτο;...
Όχι ρε γμτ , δεν προλαβαίνω σήμερα...την Αλέξις? δεν την έχω συναντήσει, αλλά βιζιτάρει στην Πράγα αν θες να πεταχτείς.
Δεν ειναι δικες της αλλα ειναι πολυ καλη... ο χωρος οταν πηγα ηταν Κορδιγκτωνος και Πατησιων και απο επικοινωνια που ειχαμε χτες ακομα ειναι... απεναντι απο ενα ιδιωτικο ΙΕΚ σε μια πολυκατοικια... απο οσο ειδα εκεινη μιλαει στο τηλεφωνο...Που ειναι ο χωρος της;
Οι φωτογραφιες ειναι κοντα σε αυτο που θα δω;
Αν ναι, ειναι καλη περιπτωση!