bruce wayne
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.769
- Πόντοι
- 456
στην ηπειρου 20 οι φωτο ειναι πραγματικές ??? μου ειπε 30 ευρω οση ωρα θες ....
αν ισχυει και αν οι φωτο ειναι πραγματικες τοτε αξιζει...στην ηπειρου 20 οι φωτο ειναι πραγματικές ??? μου ειπε 30 ευρω οση ωρα θες ....
Μπράβο!!!! Άξιος!!! Ηρωας!! Ηρωας!!!Λοιπον παιδια .. εκανα τη θυσια και πηγα στην Ηπείρου 20 ...
Πηγα και μου ανοιξε μια κοπελα 35 με 40 ομορφη κοπελα καστανή με τα καθημερινά της ρουχα .. μιλάει πολυ καλα ελληνικα και μαλλον μαλλον ειναι ελληνιδα
... παμε στο σαλονι και εκει ξεκιναει η ξενερα ...
Δεν ειναι μια κοπελα υπάρχουν και αλλες και αυτη που μιλας στο viber ειναι που κλείνει τα ραντεβού... και μου λεει 30 ευρω ερωτικο μασαζ στοματικο ΜΟΝΟ ... και 50 ευρω μαζι με σεξ ... της λεω εγω αλλα μου ειπε στο μνμ ... τελος πάντων... 50 ευρω απλο αν θες γλιφομουνι 69 ειναι εξτρα ... απο μενα ειναι ΆΚΥΡΟ υπηρεσίες στουντιο ..
αλλα θελω να παω μονο και μονο για την συγκεκριμένη...
ξερεις λεπτομεριες ?παίδες ξέρουμε να παίζει κάτι Δευκαλίωνος 63 ? υπάρχει καμιά αγγελία ?
υπαρχει ακομα αυτο?παίδες ξέρουμε να παίζει κάτι Δευκαλίωνος 63 ? υπάρχει καμιά αγγελία ?
Η τρύπα με τις Σαύρες!!! Δουλεύει ακόμα?υπαρχει ακομα αυτο?
ημουνα νιος και γερασα.
15 χρονια εχω να παω,μην πω παραπανω.Η τρύπα με τις Σαύρες!!! Δουλεύει ακόμα?
Aυτο στα Πατησια ?15 χρονια εχω να παω,μην πω παραπανω.
Και εγω εχω πολλα χρονια να παω τελευταια φορα πριν καμμια 15αρα χρονια ηταν κατι ελληνιδες milf βυζαρουδες θυμαμαι τριο καναμε καλα ηταν...τι μου θυμησες τωρααααααα.......παίδες ξέρουμε να παίζει κάτι Δευκαλίωνος 63 ? υπάρχει καμιά αγγελία ?
Μια χαρα ειναι η κοπελα, κανει φοβερη πιπα, καλος χαρακτηρας, και εχει δικο της χωρο! Το μονο κακο ειναι οτι δεν τα παιρνει στο στομα, αλλα και για να τη πετυχεις στο τηλεφωνο πρεπει να κανεις ταμα !!Συνναγωνιστες ... για την Nelli υπάρχει φάκελος...?
Τα φώτα σας για ...
Εμφανιση
Αγωνας
Συμπεριφορα
χρονια πολλα ,κατι ειχε αναφερθει για αυτην αλλα λεπτομεριες ακομα δεν γνωριζω ναι φαινεται πολλα υποσχομενη τωρα στο διαταυτα μακαρι να ειναι οπως δειχνειΚαλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλο το Bou.
Να σας ρωτήσω ρε παιδιά, εδώ και 2,3 μήνες προσπαθώ να επικοινωνήσω με την παρακάτω αγγελία, αλλά δεν μου το εχει σηκωσει ποτέ το τηλέφωνο... Έχει προσπαθήσει κανένας άλλος? Γενικά, φαίνεται καλή περίπτωση αλλά ειναι πολυ περίεργο...
Φοιτήτριες τελειώσαμε εξεταστική κ σα περιμρνμε
6984858206 Είμαστε δυο καυτές φοιτήτριες - Δυο 20 Χρονες κοπελες - όλο χάρη και γοητεία, μπορείς να πάρεις και τις δυο ή και ξεχωριστά. Εχουμε τέλεια κορμία και κωλάρες. Με τέτοια κορμία δεν θα έχεις ούτε έναν λόγο για να μας αντισταθείς. Είμαστε πολυ παιχνιδιαρες που διασκεδάζουν στο κρεβάτι...kanesex.com
αυτο ναι πισω απο τον Αγιο Λουκα,πιο πανω απο την Παμμακαριστο.Aυτο στα Πατησια ?
Φοβερή αναφορά στο αρχαίο Δευκαλίωνος! Μακάρι να λειτουργουσε ακόμα αλλά από όσο ξέρω μας τελείωσε...παίδες ξέρουμε να παίζει κάτι Δευκαλίωνος 63 ? υπάρχει καμιά αγγελία ?