psolarmenistiz
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 1.200
- Πόντοι
- 206
Ωρε μάνα μου...άντε να κλειδώσει καμία πόρτα κ να μην μπορείς να φυγεις
Στην αγγελία της πάντως λέει ότι στα 70€ δίνει και κώλο.Δεν ξέρω,δεν δοκίμασα.Ο χώρος της προς Κολωνό βρίσκεται ή προς Αιγάλεω;έχει χώρο σε κάθετο στενάκι της Λεωφ. Καβάλας, με κατεύθυνση προς Αθήνα. 70 γουάν με 2 εκτονώσεις, ακα κλπ χωρίς κώλο. χώρος οκ με μπάνιο, σαλόνι, υ/δ και κουζίνα. μικρούλα καμιά 25άρα, μέτρια πίπα και πολύ μέτριο μαμήσι, με αναστολές σε φιλιά, δάχτυλα κλπ. άποψή μου όχι κάτι το ιδιαίτερο.
Η Ντέπη η "Εντυπωσιακή Ελληνίδα" από πλατεία Βικτωρίας μήπως ήταν αγοράκι πριν? Αυτή λέω
τι να σου ρε φίλε, εγώ την πίεσα λίγο και μου είπε έλα από το σπίτι. !!!εγω που μιλησα μαζι της μου ειπε οτι αρχικα αμα δεν σε ξερει παει σε ξενοδοχειο και εφαγε ακυρο...αφου εχει χωρο γιατι να πληρωνω ξενοδοχειο?
Προσωπική άποψη πάντα και με υποκειμενικότητα. θα σου πρότεινα να διαβάσεις και τι γράφουν και άλλοι συνάδελφοι στο νήμα mamba για την ίδια.Δηλαδη μαπα το καρπουζι??
το στενάκι είναι πρίν την ΕΟ στο ρεύμα προς Αθήνα.Στην αγγελία της πάντως λέει ότι στα 70€ δίνει και κώλο.Δεν ξέρω,δεν δοκίμασα.Ο χώρος της προς Κολωνό βρίσκεται ή προς Αιγάλεω;
Η Ντέπη η "Εντυπωσιακή Ελληνίδα" από πλατεία Βικτωρίας μήπως ήταν αγοράκι πριν? Αυτή λέω
Το τσουτσουνάκι το διατηρεί ή το κόψε?
Συγνωμη ρε φιλε. Σε λιγο παμε να φαμε. Μην μας κοβεις τη ορεξη
Να συμπληρώσω είναι μαζί με άλλες 2 στον ίδιο χώροέχει χώρο σε κάθετο στενάκι της Λεωφ. Καβάλας, με κατεύθυνση προς Αθήνα. 70 γουάν με 2 εκτονώσεις, ακα κλπ χωρίς κώλο. χώρος οκ με μπάνιο, σαλόνι, υ/δ και κουζίνα. μικρούλα καμιά 25άρα, μέτρια πίπα και πολύ μέτριο μαμήσι, με αναστολές σε φιλιά, δάχτυλα κλπ. άποψή μου όχι κάτι το ιδιαίτερο.
Οι άλλες είναι των ίδιων κυβικών? Ντουέτο παίζει?Να συμπληρώσω είναι μαζί με άλλες 2 στον ίδιο χώρο
παίζει...πάνω κάτω τα ιδιαΟι άλλες είναι των ίδιων κυβικών? ΝΝτουέτο παίζει?