johnnyfive23
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 63
- Πόντοι
- 1
κατι ξερω και γω για ανεξαρτητη 30αρα ξανθο μωρακι,ωραιο κορμι με δικο της χωρο...καπου στο 100ασταρακι μου πε...οποιος ενδιαφερεται ασ στειλει π.μ
100 με δικο της χωρο...για χαζους ψαχνει?κατι ξερω και γω για ανεξαρτητη 30αρα ξανθο μωρακι,ωραιο κορμι με δικο της χωρο...καπου στο 100ασταρακι μου πε...οποιος ενδιαφερεται ασ στειλει π.μ
Με 250 ευρω τη σημερον ημερα νοικιαζεις αξιοπρεπες ανετο σπιτι κι αυτη το κατοσταρι το χει ψωμοτυρι;Αυτα ειναι για τους πλουσιους,δεν ειναι για μας του 20αρικου.Αμα τους βρισκει χαλαλι της.100 με δικο της χωρο...για χαζους ψαχνει?
οντως τυπε... με τοσα λεφτα ομως πρεπει και ν τα δουλευει αλλα να νε μοντελο τουλαχιστον....αμα πας και φας φολα αντε γεια ομωςΜε 250 ευρω τη σημερον ημερα νοικιαζεις αξιοπρεπες ανετο σπιτι κι αυτη το κατοσταρι το χει ψωμοτυρι;Αυτα ειναι για τους πλουσιους,δεν ειναι για μας του 20αρικου.Αμα τους βρισκει χαλαλι της.
στείλε μου πμ να δούμε...κατι ξερω και γω για ανεξαρτητη 30αρα ξανθο μωρακι,ωραιο κορμι με δικο της χωρο...καπου στο 100ασταρακι μου πε...οποιος ενδιαφερεται ασ στειλει π.μ
μασατζιδικο στην καλλιθεα...στην φωτο η νανσυ,με μεγαλη πορεια στον χωρο..Καλησπερα. Γνωριζει κανεις κατι για αυτο?
υπηρεσιες? περιοχη? κιλα?κατι ξερω και γω για ανεξαρτητη 30αρα ξανθο μωρακι,ωραιο κορμι με δικο της χωρο...καπου στο 100ασταρακι μου πε...οποιος ενδιαφερεται ασ στειλει π.μ
υπηρεσιες? περιοχη? κιλα?
Σου απαντησα στο αλλο θρεαντΚαλησπερα σε ολους.ξερουμε κατι για το παρακατω?ειναι αληθινο?
Δλδ τωρα αυτη ειναι ρεαλ φωτο?εδώ είναι όλες μαζεμένες. τις βρήκα και στις μεταφέρω
κατι ξερω και γω για ανεξαρτητη 30αρα ξανθο μωρακι,ωραιο κορμι με δικο της χωρο...καπου στο 100ασταρακι μου πε...οποιος ενδιαφερεται ασ στειλει π.μ
εαν θελεις ενα ΡΜ με τοτηλεφωνο της και καμμια πληροφορια.
εθχαριστω
μπορεις να στειλεις πμ με το τηλεφωνο τηςστείλε μου πμ να δούμε...
απαντήθηκε σε άλλο θρεντ, έτσι για την ιστορία να μείνει και εδώ γραμμένο : μπριζολάδικο στην πλατεία Δαβάκη,Καλλιθέα με 60αυτή λέει στο χώρο της
απο ολα εχει ο μπαξες με την κυρια ;) ;)απαντήθηκε σε άλλο θρεντ, έτσι για την ιστορία να μείνει και εδώ γραμμένο : μπριζολάδικο στην πλατεία Δαβάκη,Καλλιθέα με 60