Paliotsarkadoros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.826
- Πόντοι
- 7.185
Αν δεν σου κάνει κόπο, δώσε μια περιγραφή από την αντικαταστάτρια και τιμούλα ?ξανθια ρωσιδα θέλει να γίνει δική σου απόψε. 6942825296 VIDER ( 6993542977)
ειμαι λιγο καιρο στην ελλαδα,τα ελλινικα μου ειναι ελαχιστα αλλα αυτο δεν με εμποδιζει το να ειμαι η επιλογη σου.....εσυ παρε με τηλ και εγω θα μιλησω τη γλωσσα του ερωτα....Μια σέξυ συνοδός σε περιμένει, και είμαι μια 30χρονη ξανθιά γυναικάρα και στο ραντεβού μας ξέρω πολύ καλά πώς να σε...kanesex.com
Καλησπέρα σε όλους. Ενημερώνω τους συναγωνιστές οτι πρόκειται για παραπλανητική αγγελ΄ία και εξηγούμαι ευθύς. Τηλεφωνώ, κλείνω ραντεβού σε ξενοδοχείο της παραλιακής, αφού επιβεβαιώνω αν είναι η κοπέλα της φωτογραφίας με την ηλικία και την εμφάνιση όπως φαίνεται. Μετά την καταφατική απάντηση ήταν θέμα χρόνου να συναντηθούμε και από κοντά. Χτυπάει η πόρτα και μπαίνει αντί για ξανθιά/Ρωσίδα/ώριμη μία μαυρομάλλα/Ρουμάνα/εικοσάχρονη. Την ρώτησα πότε πρόλαβες και έβαψες τα μαλλιά σου μέσα σε μία ώρα και μου απάντησε έτσι είμαστε οι γυναίκες. Το θέατρο του παραλόγου δεν κράτησε πολύ. Της έδωσα 10 ευρώ για το ταξί και την χαιρέτησα. Σε 5 λεπτά χτυπάει το τηλέφωνο. Ήταν υποτίθεται η κοπέλα που θα ερχόταν. Αφού δικαιολογήθηκε οτι κάτι της έτυχε με ρώτησε αν επιθυμώ να μου στείλει μία άλλη 20 ετών. Αρνήθηκα και της είπα να μην με ξανακαλέσει διότι εκτός από αντιεπαγγελματική η συμπεριφορά της ήταν και ενοχλητική. Ελπίζω να βοήθησα.