Καλησπέρα συναγωνιστή σεβαστή η άποψη σου αλλά εγώ δεν μένω στην Αθήνα όπως καλή ώρα οι περισσότεροι συναγωνιστές στο σάιτ και ξέρετε όπως είναι φυσιολογικό παρά πολύ περισσότερα πράγματα για την κάθε κοπέλα πχ το τηλέφωνο της κάθε κοπέλας, αν είναι χυμώδης,αν έχει μεγάλα βυζιά και μεγάλο κωλο και μεγάλα πιασίματα η αν είναι bbw σου λέω τώρα τι είδους κοπέλες μου αρέσουν εμένα, εγώ μένω στην Θήβα και κατεβαίνω στην Αθήνα για ραντεβού 2 Σάββατα το μήνα και κατά την προσωπική μου ταπεινή άποψη θεωρώ φυσιολογικό να ρωτάω για πληροφορίες για την κάθε κοπέλα που μου αρέσει τους υπόλοιπους συναγωνιστές της Αθήνας που εχετε τις κοπέλες δίπλα σας κοντά σας και εσένα θα ρωτήσω για κάθε κοπέλα αν δεν έχεις πρόβλημα, όπως αν ξέρω εγώ πολύ ευχαρίστως να με ρωτήσετε και εμένα αλλά λόγω που μένω στην Θήβα οι πληροφορίες για τις κοπέλες της Αθήνας είναι πάρα πολύ περιορισμένες και ρωτάω εσάς τους Αθηναίους για να μαθαίνω αν δεν ρωτήσω εσάς τους Αθηναίους που έχετε τις κοπέλες δίπλα σας κοντά σας πως θα μάθω εγώ ο επαρχιώτης και οι υπόλοιποι επαρχιώτες, συναγωνιστή καλώς η κακώς εγώ δεν μένω στην Αθήνα όπως εσείς οι Αθηναίοι και παρά παρά πολύ καλά κάνετε και ανταλλάσσετε πληροφορίες για την κάθε κοπέλα πχ αν είναι καλή η όχι στις υπηρεσίες της αν είναι όμορφη και τα λοιπά για να μην γίνομαι κουραστικός, κριτικές και τα λοιπά, εγώ σαν επαρχιώτης από την Θήβα που είμαι ρωτάω εσάς τους Αθηναίους με όλο το θάρρος για να μαθαίνω για την κάθε κοπέλα που με ενδιαφέρει γιατί τα χρήματα που δίνουμε στην κάθε κοπέλα για τις υπηρεσίες της όλοι οι συναγωνιστές τα δουλεύουμε και όταν πάμε σε ραντεβού με την κοπέλα που μας ενδιαφέρει θέλουμε να μείνουμε ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι, συναγωνιστή αυτή είναι η ταπεινή μου προσωπική άποψη, ελπίζω να σε καλυψα,αν θέλεις να με ρωτήσεις οτιδήποτε ρώτησε με δεν υπάρχει κανένα θέμα!!