Παράθεση σε παλιόΠριν κανα χρόνο την είχα πάρει εγώ
100 ευρώ 2 πιστολιες και είχα κάτσει περίπου μία ώρα και 20 λεπτά
Για τα λεφτά που έδωσα για τον χρόνο που έκατσα και για το νεαρό της ηλικίας πιστεύω ότι άξιζε τα 100
Για 150 ούτε λόγος
Επίσης στον χώρο βρισκόταν και το καυλοτραβελο Μόνικα
Απάντηση σε σχετικά παλιά ανάρτηση, αλλά για να γίνει η συσχέτιση εύκολα. Η τιμή είναι πλέον 200Ε, 1ώρα, 2 εκτονώσεις.καλησπερα αλανια θα σας πω την εμπειρια μου με την μπελα
μιλαμε με τη κοπελα ...μου λεει τα προγράμματα της 90 ευρω η μια φορα 150 ευρω 2 φορες... στη περιοχη της Καλλιθέας .... σαν κοπελα ειναι αρκετα ομορφη μαυρομαλλα με μικρο στηθος ωραιο σωμα αλλα αρκετά μεγαλο κωλο αν ηταν λιγο πιο μικρος για τα δικα μου γουστα θα ηταν το τελειο ... πηγαινω απο το σπιτι της καλησπερα καλησπερα και μου λεει η πετσετα ειναι στη ντουλαπα και το μπανιο εκει περα .... ουτε λιγο να συστηθούμε τι κανεις πως εισαι... δεν λεω να πιουμε καφε και να πουμε τα νεα μας αλλα το τυπικο να σπασει λιγο ο παγος ... και περνω εγω τι πρωτοβουλία πως εισαι πως σε λενε ... τελος παντων .... παω να κανω μπανιο ... και λεω απο μεσα μου με τετοια δουλεια που κανει θα εχουν δει τα ματια της πολλα ...πολλους διαφορετικούς χαρακτήρες και κραταει μια αμυνα ... ας παει στα κομματια λεω εγω ... εκει που τελειωνω το μπανιο παω στο δωματιο της ... μου χαμογελαει χαμογελάω και λεω πως εισαι σημερα εισαι καλα... μια χαρα μου λεει εσυ πως εισαι ....καλα λεω και εγω ... κραταγε μια αποσταση ..μια αμυνα,,, δεν ειχε ορεξει.. δεν γουσταρε με εμενα.. δεν ξερω ... ειμασταν τοσο κοντα αλλα ταυτοχρονα και πολυ μακρια ... και ξεκιναμε... μια πιπα επι 5 λεπτα ... στην αρχη του εδινε πονο αλλα μετα το ιδιο το ιδιο και το ιδιο ... ουτε προκαταρκτικά τιποτα .... περνω τη πρωτοβουλία και της λεω ξαπλωσε εσυ .... την ρωταω πρωτα αν θελει γλειφομουνι και μου λεει ναι ... ξεκιναω εγω γλειφομουνι να τη φιλαω στο σωμα της... γλείψιμο στο στηθος και παω προς στο κεφαλι ... και λεω φιλια θες... και μου λεει ναι .. τη φιλαγα στο στομα στο λαιμο ... και της λεω εχει γινει κατι .... και μου λεει μην στεναχωριέσαι ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου και μολις εχω ξυπνήσει με περνει μια αγκαλιά και ξεκιναμε 2 στασεις... στα 4 και ιεραποστολικο και τελος ... με τη πρωτη ματια υπηρεσίες μπουρδελου και στουντιο αλλα κραταω και την αλλη πλευρα που μπορει να ειναι κλειστος χαρακτηρας η να κραταει αμυνες η να μην γουσταρε μαζι μου.... αν τα περασα καλα??? ουτε κρυο ουτε ζεστη
το μονο που ευχαριστήθηκα ηταν ο τρελάρας σκυλος που ειχε που ηταν το κατι αλλο .... το μονο σιγουρο οτι θα ξανα παω αλλη μια φορα μαζι της και αμα δω οτι ειναι και η δευτερη φορα ετσι τοτε μαλλον δεν γουσταρει ....
καλη συνεχεια αλανια μου