nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.790
- Πόντοι
- 6.495
Αυτή στη φωτό είναι η Λουτσία...Εγω για την άλλη έχω μιλήσει. Ξανθό δυνατό μωρό δείχνει. Παρασκευή Σάββατο μπορούμε να την βρούμε εκεί.
Αυτή στη φωτό είναι η Λουτσία...Εγω για την άλλη έχω μιλήσει. Ξανθό δυνατό μωρό δείχνει. Παρασκευή Σάββατο μπορούμε να την βρούμε εκεί.
Α μάλιστα τότε έκανα λάθος κάτσε να σου στείλω την άλλη.Αυτή στη φωτό είναι η Λουτσία...
ωραία μιλφαραΑ μάλιστα τότε έκανα λάθος κάτσε να σου στείλω την άλλη.
Εγώ ρώτησα για το 60αρι και την ώρα που ψαχνόμουν για το ξανθό. Επειδή ήθελα 2ωρο και μου απάντησε Έλα από εδώ να τα βρούμε. Ότι κατάλαβες συναγωνιστή. Παίζει να φάμε και φόλα.Φαίνεται milf. Ελπίζω καλύτερη από Λουτσία (ξεπέτα) σε επίπεδο υπηρεσιών.
Μόλις βρω χρόνο....
Εκτός αν προλάβει άλλος και ενημερώσει.
Ελπίζω στα 60 να τηρηθεί η μία ώρα.
Ονοματάκι;ωραία μιλφαρα
Λουσια το ξανθό το έχεις πάρει; δεν αξίζει;Φαίνεται milf. Ελπίζω καλύτερη από Λουτσία (ξεπέτα) σε επίπεδο υπηρεσιών.
Μόλις βρω χρόνο....
Εκτός αν προλάβει άλλος και ενημερώσει.
Ελπίζω στα 60 να τηρηθεί η μία ώρα.
Ίσως αυτή να είναι Ουκρανεζα... (Χλωμό)...
Αν είναι η ξανθιά (Λουτσία) λόγω προϋπηρεσίας είναι ξεπέτα και δύσκολα θα τηρηθεί η ώρα. Αν είναι δε και για μια πιστολιά... Το βλέπω για μισάωρο το πολύ. Το 2ωρο ούτε για αστείο....Εγώ ρώτησα για το 60αρι και την ώρα που ψαχνόμουν για το ξανθό. Επειδή ήθελα 2ωρο και μου απάντησε Έλα από εδώ να τα βρούμε. Ότι κατάλαβες συναγωνιστή. Παίζει να φάμε και φόλα.
Ναι δεν έμαθα κάτι παραπάνω φίλε. Αυτό που σου έστειλα μπορείς να το βρεις αυτές τις μέρες. Η λουσια παίζει Παρασκευή Σάββατο δεν πάω μου άνοιξες τα ματια. Παίξε μπαλίτσα και στείλε να μας πεις . Πάρε και άλλη μια φώτο ξέχασα να τη στείλω πρινΑν είναι η ξανθιά (Λουτσία) λόγω προϋπηρεσίας είναι ξεπέτα και δύσκολα θα τηρηθεί η ώρα. Αν είναι δε και για μια πιστολιά... Το βλέπω για μισάωρο το πολύ. Το 2ωρο ούτε για αστείο....
Εχω ελπίδες μόνο για την άλλη. Μιλφ αλλά αν οι υπηρεσίες είναι καλές ...
Χρειάζεται προσυννενοηση αν στο 60/ώρα παρέχονται 2 πιστολιες
Χωρίς να ξέρω τι παίζει με τις συγκεκριμένες..Αν είναι η ξανθιά (Λουτσία) λόγω προϋπηρεσίας είναι ξεπέτα και δύσκολα θα τηρηθεί η ώρα. Αν είναι δε και για μια πιστολιά... Το βλέπω για μισάωρο το πολύ. Το 2ωρο ούτε για αστείο....
Εχω ελπίδες μόνο για την άλλη. Μιλφ αλλά αν οι υπηρεσίες είναι καλές ...
Χρειάζεται προσυννενοηση αν στο 60/ώρα παρέχονται 2 πιστολιες
Δεν έχω καθόλου πληροφορίες...Ονοματάκι;
Οκ δεν πειράζει.Δεν έχω καθόλου πληροφορίες...
Κυριοι μηπως το τσαρδι αυτο ειναι πισω απο την αγιων παντων Καλλιθεα;Ναι δεν έμαθα κάτι παραπάνω φίλε. Αυτό που σου έστειλα μπορείς να το βρεις αυτές τις μέρες. Η λουσια παίζει Παρασκευή Σάββατο δεν πάω μου άνοιξες τα ματια. Παίξε μπαλίτσα και στείλε να μας πεις . Πάρε και άλλη μια φώτο ξέχασα να τη στείλω πριν
Μπουρδελο στούντιοΈστειλα whatsup στην παρακάτω αγγελία
και μου απάντησε:Ελληνίδες κοπέλες φίλες προσφέρουν τα πάντα φουλ για σένα
Ειμαστε Ελληνίδες φίλες .όμορφες κοπέλες Ελληνίδες. Προσφέρουμε τα πάντα για σένα .έλα να περάσουμε όμορφα .έχουνε δικό μας χώρο στην Αθήνα. Εχεμύθεια .απόλαυση. Τα πάντα για σένα. Τηλέφωνο βαιμπερ γουατσαπ 6945-519-189kanesex.com
50 ευρώ φουλ πρόγραμμα
έστειλε φωτο (not bad) και οτι μένει με φίλη της
Διεύθυνση κοντά στο Μουσείο
Ξέρουμε αν είναι μούφα;
Ευχαριστώ
Εστειλε κατι φωτογραφίες κ σε μενα ειναι αληθινές????Μπουρδελο στούντιο
Αν πάρεις τηλ μιλάει μια γρια
Ευχαριστώ πολύ. Το έχεις επισκεφθεί; Αξίζει;Μπουρδελο στούντιο
Αν πάρεις τηλ μιλάει μια γρια