Pater Georgios
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2022
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα. Υπάρχει τίποτα νικαια, κορυδαλλό, Κερατσινι, Αιγάλεω;
Σου είπε περιοχή φίλε?Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου...
Πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι κάνει διάφορες πράγματα και διάφορους τύπους μασάζ... όταν ρώτησα πιο συγκεκριμένα μου είπε ότι οι λεπτομέρειες από κοντά και πώς η τιμή είναι 50 €!
Ίσως ρισκάρω αν δεν βρώ κάτι άλλο!
Έχει κάποιος εμπειρία στην συγκεκριμένη αγγελία?
Πειραιά είναι αυτή αλλά κάτι σκόρπιες κριτικές λέγανε για μέτρια πράγματαΣου είπε περιοχή φίλε?
πειραια μου ειπε απο τις 11 μεχρι τις 8 το βραδυΣου είπε περιοχή φίλε?
πειραια μου ειπε απο τις 11 μεχρι τις 8 το βραδυ
Εάν είναι αυτή που νομίζω ψιλό αποστειρωμενο πρόγραμμα αλλά με καυλώνε πολύ το στυλ της .Στυλ 45 ΑΡΑΣ που βλέπεις έξω και θέλεις να ξεπατωσειςΚΑΥΤΗ ΕΛΛΗΝΊΔΑ ΗΡΆΚΛΕΙΟ ΚΡΉΤΗΣ 6945867103
Ελληνίδα ξανθιά 37 ετών ΔΈΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ 10. 30 ΤΟ ΠΡΩΊ ΕΩΣ ΤΗΣ 21. 30 ΤΟ ΒΡΆΔΥ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΎΡΙΑΚΟ σε περιμένω σε δικό μου χώρο καθαρό εχέμυθο αλλά θέλω να είσαι άντρας ευγενικός αλλά με πολύ βρώμικο μυαλό δεν υπάρχουν ταμπού στο κρεβάτι.. και αν είσαι λάτρης των ποδιών Έλα να μου γλείψεις τα...kanesex.com
Πηρα τηλ και μου ειπε 50 ευρω εχει κανεις καμια εμπειρια?
καλλιθεα μου ειπε οτι ειναι .Εάν είναι αυτή που νομίζω ψιλό αποστειρωμενο πρόγραμμα αλλά με καυλώνε πολύ το στυλ της .Στυλ 45 ΑΡΑΣ που βλέπεις έξω και θέλεις να ξεπατωσεις
Σαν πρόγραμμα δεν θα ξανά πήγαινα σαν εμφάνιση θα ξαναπάω κάποια στιγμήκαλλιθεα μου ειπε οτι ειναι .
τι σε ξενερωσε στο προγραμμα δηλαδη ?Σαν πρόγραμμα δεν θα ξανά πήγαινα σαν εμφάνιση θα ξαναπάω κάποια στιγμή
Αδιάφορο και παθητικό με μηδέν πρωτοβουλία,αλλά ειναι και θέμα διάθεσης που μπορεί να μην είχε όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι .Και αυτές άνθρωποι είναι όχι ρομπόττι σε ξενερωσε στο προγραμμα δηλαδη ?
συμφωνω απολυτα . σε χρονο ηταν ενταξει η ξεπετα ?Αδιάφορο και παθητικό με μηδέν πρωτοβουλία,αλλά ειναι και θέμα διάθεσης που μπορεί να μην είχε όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι .Και αυτές άνθρωποι είναι όχι ρομπότ
Ενδιαφέρον φαίνετε. Αδερφε αν αποκτήσεις κάποια προσωπική εμπειρία πές μας 2 λόγια αν θες.συμφωνω απολυτα . σε χρονο ηταν ενταξει η ξεπετα ?
λεωνα παω σημερα , θα γραψω εντυπωσεις μετα .Ενδιαφέρον φαίνετε. Αδερφε αν αποκτήσεις κάποια προσωπική εμπειρία πές μας 2 λόγια αν θες.
30-40 λεπτάσυμφωνω απολυτα . σε χρονο ηταν ενταξει η ξεπετα ?
Mεγαλη Ρωσομανα η Καλλιθέα...καμία καλή για καλλιθεα γύρω στα 35-40 έχουμε ξέρει κανείς?
Δεν την λένε τυχαία μικρή Μόσχα..Mεγαλη Ρωσομανα η Καλλιθέα...