Το όνομά μου Μελίνα θα είμαι στην πάτρα για τρείς ατελείωτες νύχτες σε δικό μου χώρο έλα να σου χαρίσω τις υπέροχες βυζάρες μου και το υπέροχο juicy κορμί μου. 6993420711
kanesex.com
Επίσκεψη στην "Πάολα", γνωστή (σε όσους είναι γνωστή, σε μένα όχι) από τη Φυλής 104.
60 το μισάωρο, 120 η ώρα με έξτρα ποδολαγνία, ισπανικό και ξέρω γω τι άλλο....
Συνενοούμαστε κανονικά απ' το τηλέφωνο για το τι θέλω, την ρωτάω αν κάνει αυτά που ζητάω, μου λέει "βέβαια" και το οριστικοποιούμε. Δεν είχα και φοβερά καλή προαίσθηση, αλλά σκεφτόμουν, και βάση αυτού που βγάζει απ' τις φωτογραφίες και βάση του όσα είχα διαβάσει, ότι αν ήταν καλό, θα ήταν πολύ καλό.
Λοιπόν, κ. Πάολα δεν κάνει ραντεβού. Είναι εκεί μέσα στο διαμέρισμα (όμορφο air bnb και πεντακάθαρο στην Αχαρνών), κλείνει τα ραντεβού και τσεπώνει προμήθεια (δεν ξέρω πόση). Το θέμα είναι ότι δεν στο λέει απ' το τηλέφωνο και εδώ έγκειται η ανεντιμότητα. Κλείνεις με Πάολα, πας με μια άλλα, άγνωστη.
Η άγνωστη λοιπόν, έμελλε να είναι η Κάτια. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν είχα αρνηθεί και πήγαινα να φύγω....άλλα έμεινα. Η Κάτια είναι γύρω στα 25, μελαχρινή, λεπτή γύρω στο 1.70. Ελληνίδα, ίσως και με Αλβανική καταγωγή (ούτε μπορείς να το ξέρεις, ούτε και έχει σημασία). Αλλά Ελληνίδα. Πρόσωπο - δρεπάνι, όπως έλεγε και μία φίλη, δηλαδή μεγάλη μυτερή μύτη και έντονο πηγούνι. Σχήμα δρεπανιού, δηλαδή. Δεν τη λες και πανέμορφη, αλλά τουλάχιστον δεν είχε ένα κανονικό αδιάφορο πρόσωπο....σου έβγαζε κάτι.
Αν και έχω πολύ μικρή εμπειρία από studio (και η Κάτια ίσως να ήταν studioκόριτσο, καθότι καθόλου άπειρη) νομίζω ότι η φάση άρχισε σαν σε studio, plus 10 ευρώ και μείον μια κάποια χρονική πιέση. Ψεύτικα χαμόγελα, ψεύτικος ενθουσιασμός, θεατρινίστικα (έως και αστεία) βογγιτά. Μικρό social time στην αρχή και βουρ στο ψητό. Το θέμα είναι ότι αν και η φάση ξεκίνησε έτσι, κατέληξε με την κάτια να βογγάει κανονικά, το μουνί της να στάζει κανονικά και σχεδόν να παραπατάει. Οπότε ΑΝ ασχοληθείς και σε ενδιαφέρει, κάνεις την εντελώς θεατρινίστικη, studioφέρνουσα Κάτια να το απολάυσει κανονικά και μοιραία να δημιουργήσει μια πιο ωραία ατμόσφαιρά.
Μου είπε ότι είναι το γλυκού και ήρεμου, αλλά δεν το είδα....Πρωτοβουλίες δεν παίρνει ιδιαιτέρως και αρχηγός θα είσαι εσύ, αλλά αν την ικανοποιείς τα δίνει όλα. Υποτακτική πλήρως, αλλά και πολύ ενεργητική. Άμα το γουστάρει δίνει πόνο. Είχε και αυτά τα καπληκτικά δύο βαθουλώματα πίσω χαμηλά στην πλάτη.....Γλείψιμο δεν αφήνει, αλλά με το χέρι σου όσο θες (και θα το εκτιμήσει).
Στο τέλος με χαιρέτησε στην πόρτα πολύ γλυκά, πάντα χαμογελαστή. Η Πάολα αραγμένη στον καναπέ να τρώει και βλέπει τηλεόραση, με τις ποδάρες της απλωμένες, ούτε καν γύρισε να κοιτάξει ποιός ήταν αυτός με τον όποίο μίλησε και κορόιδεψε, ό,τι να ναι...
Το δια ταύτα λοιπόν: άγνωστο. Με άλλη κλείνεις, άλλη σου εμφανίζεται, πράγμα που κανονικά δεν πρέπει να γίνεται αποδεκτό. Στην δική μου περίπτωση όμως, αυτή η άλλη αν και δεν ήταν ο τύπος μου, πέρασα αρκετά καλά επειδή ξέρει να κάνει σεξ, δηλαδή πραγματικά ξέρει. Ο καθένας ας κάνει με αυτή την κριτική ό,τι καταλαβαίνει.