Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
Αυτή ειναι.Δεν είναι η γνωστή Μαρίνα;;; Πού δούλευε Φ104 και μετά Κασσάνδρας;;;
Υπάρχουν ένα σωρό κριτικές της.
Αυτή ειναι.Δεν είναι η γνωστή Μαρίνα;;; Πού δούλευε Φ104 και μετά Κασσάνδρας;;;
ρε συναγωνιστες ειπαμε.....οκ οι καβλες οκ τα βιτσια....αλλα σε τετοιες περιπτωσεις μαλλον καλυτερα να τον παιξεις παρα να τα δωσεις σε τετοια....απο τη περιγραφη του φιλου δεν σεβεται τον πελατη-ηρωα που θα χαλασει εστω και αυτα τα λιγα....μπορει αυτη να εχει συνηθισει τη βρωμα απο τα γατια αλλα οι αλλοι δε φταινε σε κατι....Συναγωνιστη επειδη ειχα προγραμμα να την επισκεφτω, οταν λες καραφολα οι φωτο δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα γιτι σε αυτες, περναει την βαση.
Αυτή ειναι.kafearkoudas έγραψε:
Δεν είναι η γνωστή Μαρίνα;;; Πού δούλευε Φ104 και μετά Κασσάνδρας;;;
Χωρις να ξερω τη φαση της....ρε παιδια με 30 ευρω τι περιμενετε;Δεν προλαβα να δοκιμασω, μολις ανοιξε η πορτα βγηκε μια απιστευτη μποχα απο το διαμερισμα και ενιωσα μια δυσφορια, επισης με μια ματια που εριξα απ εξω το σαλονι ηταν γεματο γατες 30-40 καπου εκει...η φατσα της μου θυμισε εναν καλυμνιο γνωστο μου ψαρα...εκανα μεταβολη και εφυγα..για να είμαι ειληκρινης προλαβα και προσεξα λιγο το σωμα της το οποιο ισως και να ειναι οπως στις φωτογραφιες....εαν λεγοντας καραφολα εδω στο thread εννοουμε για τις ψευτικες φωτογραφιες τοτε ειναι πιθανο να κανω λαθος, εγω νομιζα οτι καραφολα εννοουμε την ολη φαση...οποτε καλο ειναι να την επισκεφτεις αμα το εχεις προγραμμα....και να γραψεις εδω την εμπειρια σου...για να δεις και αν αξιζει...ισως εγω να ημουν ατυχος εκεινη τη μερα.....
Δεν μας λες και για υπηρεσίες που παρέχει και στα του αγώνα; Είναι σχετικά κοντά μου...αλλα δεν τξν βρήκα διαθέσιμη για ραντεβού και ψήνομαι αρκετά!!Επίσκεψη στην Κάτια από Γαλάτσι.
Το δωράκι επειδή έχει αναφερθεί σε διάφορες τιμές είναι στα 50 και στα 70.
Δεν θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες αλλά στα συν και στα πλην.
Ας ξεκινήσω από τα συν
Εμφάνιση της κοπέλας.
Ηλικιακά δεν είμαι σίγουρος αλλά την έκοψα γύρω στα 30 +-
Το ύψος γύρω στο 1,65 με γυμνασμένο σώμα όσο πρέπει να μην χάνει την θυληκοτητα.
Στήθος 2αρι στητο.
Πρόσωπο ούτε όμορφο ούτε άσχημο αλλά αν πάει από κάποια μεριά το κατατάζεις προς την μεριά του όμορφου.
Χωρος.
Καθαρός και προσεγμένος, με διάθεση του μπάνιου της με καθαρή πετσετουλα.
Υπηρεσίες
Η κοπελα προσπαθεί να σε ευχαριστήσει, δεν έχει τάσεις ξεπέτας σε καμία περίπτωση.
Στα πλην.
Παρόλο που ήταν ο χώρος καθαρός υπήρχε μια μυρωδιά από τα κατοικίδια που έχει όπου σου έδινε μια αίσθηση τουλάχιστον εμένα ότι μου μυριζε η κοπέλα. Δεν μυριζε η κοπέλα αλλά μου είχε μπει η ιδέα.
Με χαλάσανε κάποιες τρίχες στο στήθος αλλά και από κάτω δεν ήταν τόσο περιποιημένο.
Μιλάει λίγο παραπάνω από ότι θα προτιμούσα εγώ.
Δεν μου έρχεται κάτι άλλο να πω τώρα που μπορεί να βοηθήσω κάποιον.
Πάντως τα συν είναι περισσότερα από τα πλην.
Τα περί φασισμού κλπ προσπαθεί να ανοίξει την κουβέντα αλλά πουλώντας τρελά τα αποφευγεις
Τυπε καλή ενημέρωση..Επίσκεψη στην Κάτια από Γαλάτσι.
Ας ξεκινήσω από τα συν
Εμφάνιση της κοπέλας.
Το ύψος γύρω στο 1,65 με γυμνασμένο σώμα όσο πρέπει να μην χάνει την θυληκοτητα.
Στήθος 2αρι στητο.
Πρόσωπο ούτε όμορφο ούτε άσχημο αλλά αν πάει από κάποια μεριά το κατατάζεις προς την μεριά του όμορφου.
Χωρος.
Υπηρεσίες
Η κοπελα προσπαθεί να σε ευχαριστήσει, δεν έχει τάσεις ξεπέτας σε καμία περίπτωση.
Στα πλην.
Παρόλο που ήταν ο χώρος καθαρός υπήρχε μια μυρωδιά από τα κατοικίδια που έχει όπου σου έδινε μια αίσθηση τουλάχιστον εμένα ότι μου μυριζε η κοπέλα. Δεν μυριζε η κοπέλα αλλά μου είχε μπει η ιδέα.
Με χαλάσανε κάποιες τρίχες στο στήθος αλλά και από κάτω δεν ήταν τόσο περιποιημένο.
Τα περί φασισμού κλπ προσπαθεί να ανοίξει την κουβέντα αλλά πουλώντας τρελά τα αποφευγεις
Αυτά που σου είπε στο τηλέφωνο τα τηρεί ευλαβικάΔεν μας λες και για υπηρεσίες που παρέχει και στα του αγώνα; Είναι σχετικά κοντά μου...αλλα δεν τξν βρήκα διαθέσιμη για ραντεβού και ψήνομαι αρκετά!!
Ναι αυτη ειναι! Ειναι βουλγαρα απο τι θυμαμαι! Και δουλευε μαζι με την Αννα Μαρια! Παντως, προσωπικα δεν μαρεσει καθολου, φουλ στην πλαστικοποιηση, χειλη και βυζια!Δεν είναι η γνωστή Μαρίνα;;; Πού δούλευε Φ104 και μετά Κασσάνδρας;;;
Χμμμ, ενδιαφερον φαινεται! Οποιος εχει παρει ας μας διαφωτισει!Ξέρουμε κάτι για την παρακάτω;
Άννα από Ρωσία με δικό μου χώρο - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Το 50 ειναι μισαωρο και το 70 1 ωρα ?Επίσκεψη στην Κάτια από Γαλάτσι.
Ας ξεκινήσω από τα συν
Εμφάνιση της κοπέλας.
Στήθος 2αρι στητο.
Χωρος.
Υπηρεσίες
Στα πλην.
ΧΑΙΡΟΜΑΙ. Την περιγραφή σου στον αγώνα; Κοιτάει το ρολόι; κλέβει χρόνο;Αυτά που σου είπε στο τηλέφωνο τα τηρεί ευλαβικά
Ωπα αυτό δεν το θυμάμαι...ας μας το επιβεβαιώσειΤο 50 ειναι μισαωρο και το 70 1 ωρα ?
Όχι. Καθόλου. Δεν δίνει την εντύπωση της ξεπέτας ούτε σε χρόνο ούτε στα του σεχ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ. Την περιγραφή σου στον αγώνα; Κοιτάει το ρολόι; κλέβει χρόνο;
Έτσι είναι. 50 μισάωρο 70 η ωραΩπα αυτό δεν το θυμάμαι...ας μας το επιβεβαιώσει
Στα πενήντα ευρώ ήταν προ καλοκαιριού στο σπίτι της. Όχι κάτι τρομερό, αλλά δεν τα κλαις κιόλας. Έχει τα πιασιματάκια της και λίγο ατσούμπαλο σώμα. Συμμετοχή καλή.Χμμμ, ενδιαφερον φαινεται! Οποιος εχει παρει ας μας διαφωτισει!
Το κορμι της φαινεται απο τις φωτο λιγο γερασμενο! Σιγουρα ειναι 30+? δηλαδη να ειναι μικρη? Τι περιοχη ειναι φιλε μου?Στα πενήντα ευρώ ήταν προ καλοκαιριού στο σπίτι της. Όχι κάτι τρομερό, αλλά δεν τα κλαις κιόλας. Έχει τα πιασιματάκια της και λίγο ατσούμπαλο σώμα. Συμμετοχή καλή.
link αγγελιας?Επίσκεψη στην Κάτια από Γαλάτσι.
Ας ξεκινήσω από τα συν
Εμφάνιση της κοπέλας.
Στήθος 2αρι στητο.
Χωρος.
Υπηρεσίες
Στα πλην.