Plus size κοπέλα με δικό μου χώρο
Έκανα κι εγώ την καταδρομική μου!!! Νταρντάνα!!! Οι φωτογραφίες αληθινές!!! Μεγάλη κοιλιά και παχύ μουνί!!! Βγάζεις παπούτσια με το που μπαίνεις αλλά δεν έχει παντόφλες, ούτε πακιστανικές παράτερες! Μπάνιο κοινόχρηστο με πετσέτα καθαρή αλλά όχι σφραγισμένη. Μοιράζεται το χώρο με μια gilf που κάνει μασάζ και πίπα στα 50. Αυτή στα 50 σεξ απλό πρόγραμμα, αν θες μασάζ θέλει 60. Έχω την εντύπωση πως είναι άσχετη, δεν πήρα. Τίμιο τσιμπούκι χωρίς χέρια και βαθύ. Όλα τα λεφτά η θέα της τεράστιας κωλάρας στα 4 που τον πήρε όμορφα με συμμετοχή και τίμια χωρίς να κλέψει. Τι να κλέψει, που χάθηκα μέσα στα κωλομέρια της!!! ?. Εδώ τελειώνουν τα καλά. Την κούρασα επειδή την γκάζωσα αρκετά και άρχισε να ιδρώνει ? τότε άρχισε μια μυρωδιά από την κωλοτρυπίδα την οποία είπε δεν δίνει. Τη γύρισα ιεραποστολικά που είναι η αγαπημένη μου στάση αλλά δεν! Δεν μπορούσε να κρατήσει τα πόδια ψηλά με αποτέλεσμα να με σπρώχνει έξω και να γαμάω την κλειτορίδα της. Της τα σήκωνα εγώ αλλά δεν μπορούσε να διατηρήσει τη στάση. Την ξαναγύρισα στα 4 αλλά η μυρωδιά ήταν πιο έντονη ?είχε ιδρώσει πολύ ?. Της είπα να με τελειώσει με τσιμπούκι όπως κι έκανε. Τρομπάριζε με το στόμα χωρίς χέρι μέχρι που κατέθεσα και τα άφησε να τρέξουν έξω. Πρόθυμη κοπέλα που την κάνεις ότι θέλεις, δε λέει όχι αλλά δεν βγάζει αυτή την πουτανιά ? μοιάζει αματούρι χωρίς αυτό το κάτι. Τι να πω, δεν μου έβγαλε την καύλα που περίμενα.!!! Έχω πάει με άλλες bbw που φυσάγανε!!! Δεν το κλαίω το 50άρικο αλλά έχω περάσει και καλύτερα με 20. Δεν υπάρχει πιθανότητα επανάληψης. Πάντως είναι περίπτωση για σκληρούς καριόληδες ????