Λοιπον επειδη χτες με ετρωγε ο κωλος μου για καταδρομικη και καλτιλα. Και μιας και δεν απαντησε κανεις στο αλλο νημα με τις ανεξαρτητες για τη φαλαινα, ειπα να κανω μια καταδρομικη εδω
αγγελίες σεξ από callgirl, άνδρες gay, aggelies gia trans με μεγάλα προσόντα, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και πολλές προτάσεις για σεξ..
www.lovelist.com.gr
Διαμερισμα στη Δαφνη στον 4ο. Η τσατσα μου παρουσιαασε ενα αλβανιδομωρο γεννημενο στην Ελλαδα. Επεμενε οτι ειναι Ελληνιδα, ναι οκ της ειπα ? Μικροκαμωμενη με πολυ γλυκο προσωπο 2αει στηθος ωραιο κωλαρακι, γενικα ομορφη.
Το παραβολο 40, ενιωσα κυμπαρης και εδωσα αλλο ενα δεκαρικο...Γιατι; Γιατι ετσι
Μπανιο βρωμικο, πετσετα χρησιμοοποιημενη συχαθικα αλλα επρεπε να γινει στο πλαισιο της καλτιλας
Η δεσποσυνη υσχηριστικε οτι κανει φουλ προγραμμα και κωλο δλδ.
Περιμενω στο δωματιο, το μωρο παει για φρεσκαρισμα και ερχεται μετα απο 5 λεπτα.
Ξεκιναει πολυ αμηχανα φιλακια (μεφιλουσε στη μασχαλη
) στο πανω μερος του σωματος. και ξεκινησε πιπα οπου επαιρνε μονο το κεφαλι αλλα το βεντουζωνε πολυ ωραια οποτε η στηση ηρθε σε λιγοτερο απο μισο λεπτο.
Μου λεει πως θες, ελα απο πανω στης λεω..Εκει καταλαβα οτι ειναι πολυ σφιχτη, σα μεγγενη. Οποιαδηποτε γρηγορη κινηση και θα εσπαγε η καποτα.
Μολις πηγαινα να ανεβασω ρυθμο με σταματαγε γιατι πονουσε. Πολυ μεγαλος μου ελεγε παμε σιγα. Αφου λοιπον παλεψα στο ιδιο μοτιβο για 20 λεπτα προσπαθωντας να γαμησω και αυτη να με σταματαει μολις ανεβαζα λιγο ρυθμο, αποφασισα να της τα δωσω ολα στο στομαα να τελειωνουμε.
Δεν τα περνω στο στομα μου λεει
Βυζακια; Ναι οκ μου λεει, αντε χειρονακτικη μεχρι να ειναι ετοιμος να ξερασει, μολις αρχιζω και βογγαω παει βαζει χερι να την λερωσω
EDIT: Εχει ακομα μια αγγελια, που ποζαρει η τσατσογρια. Οποιος παει να γαμησει την κυρια αυτη να ειναι ετοιμος ψυχολογικα για αυτο που θα δει μπρρρρ ειναι σαν το Μαμρα πριν μεταμορφωθει
αγγελίες σεξ από callgirl, άνδρες gay, aggelies gia trans με μεγάλα προσόντα, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και πολλές προτάσεις για σεξ..
www.lovelist.com.gr
Ενταξει μωρη καρχια λεω, θα σε φτιαξω εγω. τηε βουταω το χερι και αρχιζει ενα ψεκασμα απο το ντεκολτε της μεχρι και τη ομορφη μαπα της ετσι μωρη της λεω
Πλυθηκα, σκουπιστικα με το πατσαβουρι που εδωσε και εφυγα. Η τσατσογρια μου εδωσε προσωπικο τηλ γιατι το αλλο που πηρα λεει δε το σηκωνει και πολυ χαχα, επισης ανεφερε οτι εχει και αλλες κοπελες (μαλλον στο τσαντακι του σπορ μπιλλυ τις εχει κρυμμενες)
Απολογισμος...Ομορφο μωρο, πολυ σφιχτη αλλα δεν κανει. Παμε για αλλα