PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
οχι φίλε....μαμήσι με τρελή!!!!!Τρελό μαμησι δηλαδή.. χαχα
οχι φίλε....μαμήσι με τρελή!!!!!Τρελό μαμησι δηλαδή.. χαχα
Φαίνεται πολύ δυνατό..Ειναι ανετη φιλε ? και οι υπηρεσιεs αποστειρωμενεs ? ή δεχετε πραγματα σε λογικα πλαισια φυσικα ....και πιπα με ή χωριs ..φιλια κλπ.? αν θεs γινε λιγο πιο συγκεκριμενοs ....
Οτι ειναι πολλα τα κιλαΓνωριζετε κατι?
ΧΡΙΣΤΊΝΑ ΜΟΥΝΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΊΔΑ
ΕΛΛΗΝΊΔΑ ΜΙΛΦΑΡΑ ΠΟΛΛΥ ΣΕΞΙ ΚΟΡΜΑΡΑ ΌΜΟΡΦΗ ΕΛΛΗΝΊΔΑ ΖΟΥΜΕΡΉ ΚΑΙ ΠΟΛΛΥ ΠΡΌΣΤΥΧΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΆΤΙ ΚΆΝΕΙ ΌΛΑ ΤΑ ΚΈΦΙΑ ΈΧΕΙ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΚΈΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΉΝΑΣ 6993913842kanesex.com
Όχι απόφοιτη... Ακόμα εκεί θα πρεπε να είναι!αποφοιτη του ψυχιατρειου
Κι από κοντά όπως συμβαίνει πάντα.. πολύ περισσότεραΟτι ειναι πολλα τα κιλα
Η γνωστη Ελενα, πατησιων...γεματη με 5αρια βυζια...ψιλοξεπεταΓνωριζετε κατι?
ΧΡΙΣΤΊΝΑ ΜΟΥΝΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΊΔΑ
ΕΛΛΗΝΊΔΑ ΜΙΛΦΑΡΑ ΠΟΛΛΥ ΣΕΞΙ ΚΟΡΜΑΡΑ ΌΜΟΡΦΗ ΕΛΛΗΝΊΔΑ ΖΟΥΜΕΡΉ ΚΑΙ ΠΟΛΛΥ ΠΡΌΣΤΥΧΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΆΤΙ ΚΆΝΕΙ ΌΛΑ ΤΑ ΚΈΦΙΑ ΈΧΕΙ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΚΈΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΉΝΑΣ 6993913842kanesex.com
Χώρος καθαρός; Αυτή πως είναι φάτσα;Η
Η γνωστη Ελενα, πατησιων...γεματη με 5αρια βυζια...ψιλοξεπετα
Κατά καιρούς μπαίνω και διαβάζω διαφορά, να ρωτήσω κάτι,πως κρίνετε ότι είμαι ψυχοπαθής?έχουμε βρεθει και σας έκανα παλαβομαρες? Η λόγω μπάνιου που δε προσφέρω..?Η ακούσατε κάτι από κάποιον άλλον και απλά το λέτε κ εσείς?αποφοιτη του ψυχιατρειου
Κατά καιρούς μπαίνω και διαβάζω διαφορά, να ρωτήσω κάτι,πως κρίνετε ότι είμαι ψυχοπαθής?έχουμε βρεθει και σας έκανα παλαβομαρες? Η λόγω μπάνιου που δε προσφέρω..?Η ακούσατε κάτι από κάποιον άλλον και απλά το λέτε κ εσείς όπως προανέφερα σε κάποιον άλλον κύριο πιο πανωΜακριά έχει ψυχολογικά στη κυριολεξία!!
Άμα το θες τόσο πολύ σε περιμένω και τζάμπα να χεσεις ΧΑΧΑΧΑεγω παντως ειχα προσφερθει να την πληρωσω για να ριξω ενα χεσιμο και μονο!! Τοσο περιζητητη ειναι η τουαλετα της!
Σέξι γυναίκα και με αναλ!!Με απίστευτο κωλαράκι!
45αρα μιλφ Ελληνίδα για ραντεβού σε χώρο μου Κατεχάκη (αν και εφόσον είναι διαθέσιμος)η χοτελ Madison Κατεχακη. Υπηρεσίες μου:30λεπτα, 50€ 1 εκτόνωση η 60λεπτα,80€ 2 εκτονωσεις. Ελευθερο στοματικό(με προϋποθέσεις),φιλιά,γλύψιμο παντού & αναλ. Όχι δάχτυλα ,δαγκωματιες, μελανιές. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ...kanesex.com
ξερει κανεις ???
Από που το συμπέρανες?έχουμε βρεθεί ?Όχι απόφοιτη... Ακόμα εκεί θα πρεπε να είναι!
Οι τρελές καμία φορά γαμιουνται δυνατά, μη τις υποτιμάς..οχι φίλε....μαμήσι με τρελή!!!!!
Μετά από ωραίο σεξακι.. μια φωτο επιβάλλεται
Επέτρεψε μου κάποιες παρατηρήσεις. Σαν ένας άνθρωπος που δούλεψε έστω και για μικρό διάστημα, πριν από αρκετά χρόνια στα τηλέφωνα, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εγώ μάλιστα είχα φτάσει να έχω μέχρι και 500 κλήσεις σε μια μέρα και να μην έχω κλείσει ούτε ένα ραντεβού για μια κοπέλα. Ποτέ όμως δεν μίλησα άσχημα σε πελάτη όχι γιατί φοβόμουν την αφεντικίνα αλλά γιατί δούλευα με ποσοστά, οπότε ήθελα να κλείσω ραντεβού. Κάποιοι από αυτούς που πήραν ξαναπήραν και τις επόμενες μέρες. Τα περισσότερα ραντεβού φυσικά τα κλείνανε όταν απαντούσε κοπέλα στο τηλέφωνο. Σημασία όμως έχει ότι δεν τους χάλασα εγώ στο τηλέφωνο τόσο οπότε ξαναπήραν. Για αυτό η πρώτη μου παρατήρηση είναι να δίνεις πάντα σε όλους απαντήσεις, μπορεί κάποιος να μην είναι έτοιμος εκείνη την στιγμή για ραντεβού, πιθανών όμως να είναι κάποια άλλη στιγμήΚαι για να τελειώνει το θέμα περί τρέλας που λένε κάποιοι (που δεν τους έχω δει καν,αρα απορώ για την άποψη τους, τεσπα)Μια χαρά άτομο είμαι ,κοινωνική, αλλά αγριεύω αφάνταστα όταν μου σπατάλανε το χρόνο μου εσκεμμένα ρωτώντας τα ίδια και τα ίδια που γράφω λεπτομερώς ,και που δεν έχουν σκοπό να κλείσουν ραντεβού αλλά να τον παίξουν από το τηλέφωνο..Ναι εκεί νευριάζω..σορυ αυτό δε θ αλλάξει.. όπως σέβομαι στα ραντεβού μου το πελάτη και σε χρόνο και σε υπηρεσίες έτσι θέλω να σέβονται και το χρόνο το δικο μου και Όχι να μου τον χαλάνε άσκοπα. Αρα κάποιοι που μου τηλεφώνησαν και μίλησα κάπως σίγουρα με προκάλεσαν με τα ως άνω που ανέφερα.