openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Γυναίκες.... ήμαρτον πως μου ξέφυγε χαχαΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΆΣΧΗΜΕΣ ΓΗΝΑΙΚΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΊΝΟΥΝ ΠΟΛΥ..... ?
Γυναίκες.... ήμαρτον πως μου ξέφυγε χαχαΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΆΣΧΗΜΕΣ ΓΗΝΑΙΚΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΊΝΟΥΝ ΠΟΛΥ..... ?
30 λεπτά 60€ 1ωρα100€ χωρίς anal δεν την έχω πάρει σταθμό ΛαρίσηςΑρτέμης καλοκαιρινη αφέντρα 100%ελληνιδα νέα στον χώρο με δικό μου διακριτικό χώρο Για σεξ κ ποτό
30 693 932 7892 Θα σέβεσαι όταν με καλεις Είμαι μιαεκρηκτική μελαχροινή ελληνίδα 26 ετών με ωραίες καμπύλες 1.71 ύψος για μοναδικές κ αισθησιακές στιγμές στο χώρο μου !!!Για παραπάνω πληροφορίες κάλεσε με στο .εαν είσαι από διπλανές περιοχές σε περιμρνω στον διακριτικό μου χώρο για ποτακι κ σεξ...kanesex.com
Ρε παίδες έχω την εντύπωση πως υπάρχει σχόλιο συναγωνιστή αλλά δεν το βρίσκω... κανείς εμπειρία;!;!;
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!30 λεπτά 60€ 1ωρα100€ χωρίς anal δεν την έχω πάρει σταθμό Λαρίσης
Κι εγώ ψάχνω το milfόσπιτο στο Γαλάτσι, είναι το φετίχ μου οι σιτεμένες νταρντάνες κι είναι περιοχή που με βολεύει οπότε παλιά ήμουν τακτικός εκεί, αν γνωρίζει κάποιος αν δουλεύουν ακόμα ας επικοινωνήσειΚαλημέρα στην ομάδα μια ερώτηση κάποιες κυρίες στο Γαλάτσι δίπλα στο σούπερ μάρκετ έχουν κινητά κλειστά ξέρουμε αν παίζουν κάπου αλλού με άλλο τηλέφωνο ευχαριστώ για το χρόνο.
Έχουν μετακομίσει πολυ καιρό από το σπίτι. Εχω δυο κινητά αλλά δεν έχω παρει κανένα τηλέφωνο προσφατα.Κι εγώ ψάχνω το milfόσπιτο στο Γαλάτσι, είναι το φετίχ μου οι σιτεμένες νταρντάνες κι είναι περιοχή που με βολεύει οπότε παλιά ήμουν τακτικός εκεί, αν γνωρίζει κάποιος αν δουλεύουν ακόμα ας επικοινωνήσει
Μπορείς να μου στείλες σ' ένα μήνυμα τους αριθμούς να δοκιμάσω;Έχουν μετακομίσει πολυ καιρό από το σπίτι. Εχω δυο κινητά αλλά δεν έχω παρει κανένα τηλέφωνο προσφατα.
Για δώσε καμία πληροφορία παραπάνω σε παρακαλώ.ευχαριστω εκ των προτέρωντεραστια
Μπορείτε να βοηθήσετε και εμένα για την κυρία? αν κάποιος έχει εμπειρία θα βοηθούσε πολύ!τεραστια
Αυτη είχε σχέση με μια Gabriella karras?τεραστια
Για ποια λες συναγωνιστή;ξεκινησε με αγγελια σπιτι της σε θπογειο της καλλιθεας
μετα δουλευε σε στουντιο
μετα στο δικο της μ. βοδα
μετα σε ντελα
εκανε το μοντελο σε τσοντα της σειρηνας
μετα παλι σε μπουρδελα
χαθηκε γιατι βρηκε σπονσορα
τωρα ξανα στο κουρμπετι
εαν ειναι στα καλα της και βρεις το κουμπι της γινετε ωραια φαση
εαν οχι ειναι πολυ διεκπαιρεωτικη
αυτην6906145840, Χαϊδάρι, Περιστέρι Sexy ΡΩΣΊΔΑ,50ευρω,100 ευρώ
6906145840 Είμαι καθαρή ,περιποιημένη. Προσέχω πιλάτες μου . Με λενε Ιννα είμαι Ρωσίδα με ύψος 170 στήθος 4 Πάρε με τηλ από 11-00 μέχρι 23:00 δεν έχω δικό μου χώρο.kanesex.com
Πρώην λιλι?6906145840, Χαϊδάρι, Περιστέρι Sexy ΡΩΣΊΔΑ,50ευρω,100 ευρώ
6906145840 Είμαι καθαρή ,περιποιημένη. Προσέχω πιλάτες μου . Με λενε Ιννα είμαι Ρωσίδα με ύψος 170 στήθος 4 Πάρε με τηλ από 11-00 μέχρι 23:00 δεν έχω δικό μου χώρο.kanesex.comΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυτην
και διαφορα άλλα ονόματαΠρώην λιλι?
Πάντως φαίνεται πολύ καλό τε μάγκες για τους μιλφογκολφακιδες δηλαδήκαι διαφορα άλλα ονόματα
Γουστα είναι αυτα φιλε μου πάντως και πριν 8 χρόνια έτσι ηταν.Πάντως φαίνεται πολύ καλό τε μάγκες για τους μιλφογκολφακιδες δηλαδή
αυτο που λενε πιπα με τα ουλα τηςΡε παιδια τι μιλφογκιλφ!
Αυτή είναι από γκραννυ και πανω!! Δεν βλέπετε; 60 χρονών στάνταρ! Πόσο μερακλήδες είναι μερικοί εδώ στο Bou που δίνουν από τα λεφτά τους σε αυτά τα πουρά και με τα ίδια, αντε και λίγα παραπανω, μπορουν να παρουν 30αρες με αποδεδειγμένα καλές υπηρεσίες.
Αβυσσος η ψυχή των συναγωνιστων! Μερακλήδες από τους λίγους, σας βγάζω το καπέλο!
Προσεχτε μη σας μείνει η μασέλα της πανω στο πουλι σας!
Βέβαια αν θέλετε πιπα με ουλα τότε ναι να πατε, θα είναι εμπειρία που θα αξίζει να πλερωσεις!
μερακληδες τους λενε για να μην τους πουν σαβουρογαμηδες.εγώ όποτε πλέον ακούω τη φράση "για μερακλήδες" την κάνω με ελαφρά....
συνήθως σημαίνει άνω των 50 που δεν βλέπεται.
δεν καταλαβαίνω γιατί ο μερακλής πρέπει να αρέσκεται σε γκιλφ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
στο μυαλό μου ο μερακλής πίνει πολλά βαρύ και όχι.
δε γαμάει γιαγιάδες