Slenderdancer
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 18
- Like
- 427
- Πόντοι
- 291
Σωστά.τωρα λες δεν θα εχει γυμνασμενο σωμα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δοκίμασα και ξέρωτωρα λες δεν θα εχει γυμνασμενο σωμα
Σωστά.τωρα λες δεν θα εχει γυμνασμενο σωμα?
Δοκίμασα και ξέρωτωρα λες δεν θα εχει γυμνασμενο σωμα
Πολύ καλά έκανες...60 ευρω για υπηρεσίες μπουρδέλου.Καυτή μελαχρινή φοιτήτρια για πολλά κόλπα. | Etaires
Καλησπέρα άντρα μου, είμαι η X, μια 24χρονη ελληνίδα φοιτήτρια και συνοδός. μια σέξι μελαχρινή και όμορφο πρόσωπο και σωματάκι. είμαι αυτό που...www.etaires.gr
Δυο μέτριες στην Αχαρνών γύρω στα 25 28 με αποστειρωμενο πρόγραμμα στα 60 έφυγα μύριζε φόλα
και πριν λιγες μερες...η αγγελια ειχε αλλες φωτογραφιες..Νομίζω είναι πρεζάκι από αμαρτωλό τρίγωνο...
Φωτό δεν βλέπω συναγωνιστή...Αν έχει Viber...Ζήτα τουλάχιστον καμμιά φωτό γιατι προβλέπω να πηγαίνεις και να είναι καμμιά κυρία με μουστάκι...Βέβαια με τέτοια τιμή...είναι πειρασμός...https://*****/erotikes-gnorimies/sexyanna26-30ευρω/
Συναγωνιστές έχουμε μήπως εμπειρία με την κοπέλα? Έχεις δικό της χώρο μου είπε προς τα δυτικά προάστια!!! Κάνει φουλ πρόγραμμα λέει!!! Κάτι μου θυμίζει από παλιότερα που είχε αναφερθεί εδώ αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ακόμη!!!
Αν μπεις στο προφίλ του χρήστη της αγγελίας παραπέμπει σε αγγελία με φωτογραφίες... Εντάξει μουστάκι δε νομίζω να έχει , μόνο κάποια κιλά ίσως παραπάνω, αλλά όπως ανέφερες με τέτοια τιμή δελεάζει για καλτιλα και φουλ ξεφορτωμαΦωτό δεν βλέπω συναγωνιστή...Αν έχει Viber...Ζήτα τουλάχιστον καμμιά φωτό γιατι προβλέπω να πηγαίνεις και να είναι καμμιά κυρία με μουστάκι...Βέβαια με τέτοια τιμή...είναι πειρασμός...
Πεφτει πολυ πεινα εκει εξω...Αν μπεις στο προφίλ του χρήστη της αγγελίας παραπέμπει σε αγγελία με φωτογραφίες... Εντάξει μουστάκι δε νομίζω να έχει , μόνο κάποια κιλά ίσως παραπάνω, αλλά όπως ανέφερες με τέτοια τιμή δελεάζει για καλτιλα και φουλ ξεφορτωμα
Αυτά να τα βλέπουν κάποιες που ανεβάζουν τις τιμες!!!Πεφτει πολυ πεινα εκει εξω...
https://*****/erotikes-gnorimies/sexyanna26-30ευρω/
Συναγωνιστές έχουμε μήπως εμπειρία με την κοπέλα? Έχεις δικό της χώρο μου είπε προς τα δυτικά προάστια!!! Κάνει φουλ πρόγραμμα λέει!!! Κάτι μου θυμίζει από παλιότερα που είχε αναφερθεί εδώ αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ακόμη!!!
Καλά! Νομίζει κανείς ρε παιδιά ότι υπάρχουν υπηρεσίες με 30 ευρώ!! Αν ήταν έτσι, θα γαμούσαν όλοι! Αυτά όλα είναι παγίδεςκαι θέλει προσοχή.
Λες να παίζει τραβελος??? Μην πάμε για μαλλί και βγούμε κουρεμένοι στο τέλος ???. Μπορεί βέβαια να παίζει και τυπογραφικό στην αγγελία!!!
Παίζει πολύ να είναι αυτή τυπε, την είχες πάρει? Λέει τίποτα ή δεν αξίζει?Εμένα γιατί μου θυμίζει την παλιά Αντζελα που ήταν καπου στην Πλατεια Ελευρερίας στον Κορυδαλλό? Μπορεί να ειναι και η ιδεα μου παντως
η πιο deepthroat pipa sou 20 ευρώ. - Sexaggelies.gr
η πιο deepthroat pipa sou 20 ευρώ.www.sexaggelies.gr
Πάνε πολλά χρόνια από τότε. Δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερα αλλά για 20€ δεν ειχα και πολλες απαιτήσεις οπότε δεν μπορώ να πω ότι ειχα περάσει άσχημα δεδομένων των καταστάσεων.Παίζει πολύ να είναι αυτή τυπε, την είχες πάρει? Λέει τίποτα ή δεν αξίζει?
το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!Σωστά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δοκίμασα και ξέρω
ειλικρινα τωρα,σε ενδιαφερει αυτη με την κοιλουμπα και την τριχα μπετατζη στο χερι??Αν ξέρει κάποιος συναγωνιστής για την κυρια ας δώσει τα φώτα του Αξίζει?#7311, 50 ευρώ ή μια ώρα στο χώρο μου - Αγγελία - Δωρεάν ερωτικές αγγελίες για γνωριμίες και σέξ - Safesex.gr
Μωρό μου είμαι καινούργια στο χώρο ανεξάρτητη χωρίς γραφείο είμαι μελαχρινή με 175υ περίπου και 80 κιλά περίπου, 33 χρονών Ελληνίδα είμαι ομορφουλα, με πολύ ωραίο σώμα και στα ραντεβού μου είμαι πολύ περιποιημένη και πάντα καθαρή, αν σου αρέσω και σε σένα στείλε μου μήνυμα θέλω να σου προσφέρω...www.safesex.gr
Δεν έχει δικό της χώρο, άρα είναι off topic. Τρελή τρίχα στο χέρι, λέμε, την είδα που έμπαινε στο πριβέ. Προσωπικά ούτε τσάμπα πήγαινα μαζί της, δεν λέει.Αν ξέρει κάποιος συναγωνιστής για την κυρια ας δώσει τα φώτα του Αξίζει?#7311, 50 ευρώ ή μια ώρα στο χώρο μου - Αγγελία - Δωρεάν ερωτικές αγγελίες για γνωριμίες και σέξ - Safesex.gr
Μωρό μου είμαι καινούργια στο χώρο ανεξάρτητη χωρίς γραφείο είμαι μελαχρινή με 175υ περίπου και 80 κιλά περίπου, 33 χρονών Ελληνίδα είμαι ομορφουλα, με πολύ ωραίο σώμα και στα ραντεβού μου είμαι πολύ περιποιημένη και πάντα καθαρή, αν σου αρέσω και σε σένα στείλε μου μήνυμα θέλω να σου προσφέρω...www.safesex.gr