Λοιπόν τα φώτα μου προς γνώση και συμμόρφωση.
Δεν αναφέρω τα μέτρια και τα φυσιολογικά. Πάμε πρώτα στα DON'T!
Ειμαι καυλωμενη πολυ και σε περιμενω 50 ευρω 1ωρα 6987753964
kanesex.com
Τραυματική εμπειρία. Βλέπω την αγγελία της και με πιάνει μια ανατριχίλα.
Πέρα από την ψυχανάλυση που αναγκάστηκα να κάνω , η τύπισσα είναι ένα κοίτος. Μια ατσούμπαλη μάζα.Σε κερδίζει το πάρα πολύ ευδιάθετο καλωσόρισμα και πέφτεις στη λούμπα. Όταν γδυθεί είναι πια αργά γιατί σε έχει βάλει ήδη στο mood "αμάρτησα για το παιδί μου". Το χειρότερο είναι η μυρωδιά της! Έκανα 2 μέρες να φυγή η μουνίλα από πάνω μου!
Οι φωτογραφίες... last year! Ούτε καν. Δεν γαμιέται λέω, άντε να φύγουν τα χοντρά, τα μαξιλάρια γι' αυτό βγήκαν. Και εκεί που έχω ξαπλώσει βλέποντας βουλγάρικο Ciao Ant1, σκάει ο Σουγκλάκος! "Έχω και μια φίλη" μου λέει. "Όχι δεν θέλω" της λέω. "Έλα μόνο 10 ευρώ, κρίμα είναι" μου λέει. Αποφάσισα να ζήσω τη ζωή μου στα άκρα! "Οκ πάμε". Με αρχίζουν σε ένα μασάζ του στυλ "Οι δύσκολοι λεκέδες θέλουν επιμονή". Πάμε για πίπα και μου φοράει κουστούμι. "Πρέπει να προσέχουμε" μου λέει. Κάνω την καρδιά μου πέτρα. Μόλις ο ήρωας ανέβασε ανάστημα, λέω πάμε στο ψητό να ξεφορτώσω, να τελειώνουμε . Έλα που με άρχισε στο κλέψιμο! "Πιο σιγά, πιο αργά, πιο τρυφερά. Τον Σουγκλάκο ούτε καν να τον γαμήσω.Θα έπρεπε να έχω καυλί 30 πόντους για να μπω ίσα ίσα! Για να μην τα πολυλογώ, έβαλα τον Σουγκλάκο να μου πάρει πίπα, γιατί στα προ κάτι ψυχανεμίστηκα και το ναυάγιο τίμησε το 10ρικό! Επανέρχομαι για τα καλά!!!