Πριν μερικες ημερες βρεθηκα αθηνα για λιγες ωρες και ψαχνοντας κατι για πολυ αμεσα εστειλα μνμ στην κοπελα ευκολη συνεννοηση με viber , δεν κανει πολλα ραντεβου γιαυτο ισως την βρεις ευκολα διαθεσιμη. Στο μνμ μου εγραψε οτι δεν της αρεσουν αγριαδες εντονα πραγματα κλπ , αλλα χαλαρα οτι της αρεσουν γλυψιματα κλπ και περιεγραψε το προγραμμα της μυσταγωγια και αν ειμαι αυτης της φασης οκ. 50 το μισαωρο 70 η ωρα επελεξα μισαωρο γιατι επρεπε να μαι αεροδρομιο συντομα.
Χωρος στην νεα ιωνια , μαλλον περισσος πιανει εκει αλλα τελοςπαντων, φτανω ανογει η πορτα και βλεπω ενα κορμακι πολυ ωραιο να φοραει εναν κορσε , στρινγκ και γοβες , προσωπο συμπαθητικο (θα την κοιτουσα στο δρομο) μαλλι πλουσιο και μακρυ και κορμι δυνατο και γυμνασμενο.
Ιδιαιετερος χαρακτηρας , ευγενικη χαμογελαστη αλλα οποιος παει θα καταλαβει οτι ειναι διαφορετικος χαρακτηρας τα συνηθισμενα.
Μπανακι γρηγορο γιατι πιεζει η ωρα και ρχεται απο πισω μου και μου λεει πειραζει να σε παρω ματι οσο κανεις μπανιο γιατι μαρεσει Heavy Metal Big Heavy Metal Big Heavy Metal Big θεα!!
Ξαπλωνω στο κρεβατι , ερχεται απο πανω και αρχιζει να με φιλαει απο τα ποδια , γονατα , μηρους , κοιλια , στηθος χερια και μουχει σηκωθει η πετσα εχω ανατριχιασει ολος , πιπα πολυ ωραια χρησιμοποιει την γλωσσα της πολυ καλα και ξερει πως και που να γλυψει με εμφαση στην χαλινο, συνεχισε για αρκετη ωρα ετσι ως που εβαλε προφυλακτικο καβαλησε απο πανω , μετρια εως αληθοφανης αναστεναγμοι και την γυρισα ιεραποστολικο οπου και τελειωσα. Αν δεν βιαζομουνα και καθομουνα 1 ωρα φανταζομαι θα χει κιαλλες εκπληξεις στο προγραμμα της , μου ειπε κιολας αν θες την επομενη φορα θα χυνω πανω σου παντου μοσχατο νταστυ και θα το γλυφω. θεωρω αξιζει μια επισκεψη σε οποιον δεν γουσταρει τσοντοκαταστασεις και αγρια πραγματα.
Λογω οτι με βολευει και σαν περιοχη οταν ειμαι αθηνα σιγουρα θα ξανατιμηθει