f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.618
- Πόντοι
- 4.060
Παιδιά καλησπέρα.... Αξιζει;
Έχει κανείς εμπειρία μαζί της;
Αν θέλει κάποιος ας μου στείλει pm.
Ξερουμε τι παιζει εδω?Σηκωνει ποτε το τηλεφωνο?
Η θεία Ελβίρα που έχει ισιώσει άπειρους πυρους..
Ειναι αυτη στους Αγιους Αναργυρους ? Aν ναι, ας πει υπευθυνα καποιος που εχει παει προσφατα!
Εμφανιση ?
Έχεις κανένα νέο για το κομμάτι?
Κι εγώ αγίους μένω
Η θεία Ελβίρα που έχει ισιώσει άπειρους πυρους..
Την θυμάμαι με κωλαρα κ βυζάρες,αλλά την βλέπω αρκετά αδυνατισμένη..
Γράφτηκε πως έβαλε πάλι πίσω πόρτα στο πρόγραμμα..
παιδια ξερετε τπτ? μου φαινεται πρωην αγορακι...
Ναι μακριάΠρωτον ψαξε λιγο εχουν χυθει "τονοι μελανηs" εδω μεσα για την συγκεκριμενη κανε την ερευνα σου νεε μου και δευτερον αν δεν θεs να φαs φολα ....μακρια ...αυτα τα ολιγα !!!
Λες; Με τη στέρηση λόγω καραντίνας θέλει προσοχή γιατί τα αντανακλαστικα μας δεν δουλεύουν όπως πριν.
παιδια ξερετε τπτ? μου φαινεται πρωην αγορακι...
δεν λεει κατι αυτο...αλλες εχουν πακιστανοτηλεφωνα και αλλες κινεζικα..Όταν googlareis το τηλέφωνο αυτής από λιωσιων λέει ότι είναι η ΗΕ L CHEN
Βοσπόρου 75, Αττικη, 10443
Απο εμφανιση τι λεει;Λοιπον, επισκεψη στην Βαναπριν απο 2 μερες. Εχει χωρο στην Ηπειρου στο κεντρο.Βανα 30
Βανα ελληνιδα 30 ..σε περιμενω στον χωρο μου διακριτικα καθαρα εκτος πρωκτικο κανω τα παντα σε περιμενω 6985757596kanesex.com
Λεει οτι ειναι ελληνιδα, αλλα ουτε καν απο απεξω δεν περναει! Ελευθερο στοματικο σχετικα οκ, αλλα στο γαμησι κλεβει συνεχως. Δεν συνισταται. Ζηταει 50 ευρωπουλα.
ωραίος αδερφέ ευχαριστούμε για την ενημέρωσηΟΙ φωτογραφιες ειναι δικες της. Απο φατσα ειναι λιγο περιεργη...Τουρκοφατσα θα την ελεγα. Αλλα το σωμα ειναι οκ, εχει ωραιο βυζι και σφιχτη κωλαρα.
Δεν αξιζει φιλε θα σου βγαλει τη Παναγια και θα φυγεις αχυστος οπως και εγω. Την ειχα βαλει επιτηδες ορθια να την παρω στα 4 και χαμηλωνε για να μη μπορω να μπω μεσα της