Διαγραμμένο μέλος 184764
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2018
- Like
- 945
- Πόντοι
- 81
Καλησπερα σας!!οποιαδηποτε πληροφορια για κοπελα με δικο της χωρο κορυδαλλο θα ηταν πολυ καλη...ευχαριστω
Καλησπερα σας!!οποιαδηποτε πληροφορια για κοπελα με δικο της χωρο κορυδαλλο θα ηταν πολυ καλη...ευχαριστω
Ναι σε ευχαριστω που απαντησες!εχεις πληροφοριες?
Η Άνια είναι Ρουμάνα 40+ με παραπανήσια κιλά - μου είπε 65κ και βυζιά 3-4αρια.
Κάνει μασάζ σε δικό της χώρο στου Ζωγράφου κοντά στην πλατεία Γαρδένιας.
Επίσης κάνει πίπα-μουνί-κώλο με 50 ευρώ την ώρα όσο αντέξεις.
Αν βιάζεσαι και απλά θες ένα γρήγορο προσφέρει τις ίδιες υπηρεσίες, πίπα-κώλο μου το ανακοίνωσε, με 25 ευρώ το μισάωρο.
Προσωπικά με προβληματίζουν τα κιλά της αλλά γούστα είναι αυτά.
Επίσης μου είπε ότι το 25αρι πρόγραμμα το προσφέρει γιατί έχουμε κρίση και θέλει να βοηθήσει την κατασταση.
Αν την έχει πάρει κάποιος τα σχόλια ευπρόσδεκτα
Μόλις έκανα καταδρομικη. Σαυρα αλερτ!
Μακριά τυποι
Γιαγιονι με πάρα πολλά παραπανισια κιλα
Δε συνιστάται ούτε σε σκληροπυρηνικους >
μιασ κ ειμαι σκληρο-πυρηνικοσ "φυσικοσ",και ζωγραφιωτησ,και αφραγκοσ,περασα να δοκιμασω( το προγραμμα των 25 € ,μιση ωρα)...
τα 40+ εχουν περασει προ πολλου(50 φευγα 60ερχομαι).4 αρι βυζι με τιποτε.υπογειο διαμερισμα στου ζωγραφου,κοντα σχετικα στην πλατεια γαρδενιασ(για οσουσ ξερουν)..σε πρηζει με τα προβληματα τησ (λεσ κ εμεισ δεν εχουμε).μικρη πετσετα για το μπανιο(αντε να σκουπισω την "κορμαρα μου").στα του αγωνα.πιπα μετρια προσ "καλουτσικη".στα αλλα δυσκινητη κ λογου ογκου κ λογω ηλικιασ.ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! ΠΗΓΕ να μου τον βαλει στον μουνι τησ χωρισ προφυλακτικο...μετρια πραγματα λοιπον,,οριακα δεν τα κλαισ τα λεφτα σου
Αυτή είναι η σαύρα απο νεο κόσμο με το μασαζ στα 40 ευρώ συην υπόγα αλλα δεν βλέπετε και ο χώρος άθλιοςΑπο το τηλεφωνο (εχει και αλλο τηλ που τελειωνει σε 247, καθως και 823) και επισης αν δεν με απαταει η μνημη μου απο τις φωτο του χωρου και τα επιπλα προκειται για παλια καραβανα που ηταν πριν ζωγραφου στην Μπισκινή και ειχε πρωτα χωρο απο την μια πλευρα του δρομου και μετα μετακομισε απενταντι (υπογεια και στις 2 περιπτωσεις).. τωρα εδω και καμποσο και καιρο ειναι νεο κοσμο στην Αμεινοκλεους, λιγο πριν τα γηπεδα μπασκετ που εχει, παλι υπογειο!
Η συγκεκριμενη που εχει το χωρο ειναι μεγαλη με πολλα κιλα παραπανω... τωρα εχει φερει κ μια πιο μικρη και κανει μονο σεξ επειδη απο μασαζ απλα καθολου! τιποτα το ιδιατερο θα ελεγα, δεν λεει για μενα.
Ειχε βαλει και χρυση ευκαιρια αγγελια αλλά δεν μπορω να την βρω τωρα.
Σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση!απλα. Θελω να βρω που είναι να παω να δω μηπως εχει καποια κοπελα.αν υπαρχει Διεύθυνση καλως
συνάδερφε μπορεί και να κάνω λάθος για δες εδώΝαι σε ευχαριστω που απαντησες!εχεις πληροφοριες?
Ευχαριστω πολυ τους συναγωνιστες...οποιοδηποτε νεο θα σας ενημερωσω
σε ανεξάρτητη με δικό της χώρο θες?για τους λατρεις των παχουλων κορασιων εχετε να προτεινετε κατι μυστες?
μπορεί να σβησεις εντελώς το πρόσωπο και να βάλεις την φώτο.Παιδια μηοως εχει δοκιμασει κανενας με μια Δήμητρα απο Περιστέρι; ειναι ξανθια με μεγαλα βυζια. Νεαρη φαίνεται. Εζε8 κατεβασει την αγγελια αλλα εχω φωτο της στι κινητό ομως φαίνεται το προσωπο οποτε δεν γίνεται να ανεβασω.
Αρκεί να φαίνονται τα βυζιάμπορεί να σβησεις εντελώς το πρόσωπο και να βάλεις την φώτο.
σε ανεξάρτητη με δικό της χώρο θες?
https://*****/erotikes-gnorimies/βρίσκομαι-πάτρα-κόπλεα-22-ετών-από-βραζι/