Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 269
- Πόντοι
- 36
τι εχει να χασει ? αλλα οπως και να χει οποιος θελει λεειεσυ πιστευεις ότι οποιος εχει αυτές τις καβατζες θα στις πει? αυτά τα κονε τα κανεις μονος σου
τι εχει να χασει ? αλλα οπως και να χει οποιος θελει λεειεσυ πιστευεις ότι οποιος εχει αυτές τις καβατζες θα στις πει? αυτά τα κονε τα κανεις μονος σου
την καβατζα του ισως...τι εχει να χασει ? αλλα οπως και να χει οποιος θελει λεει
18 μεχρι 22 κ να ζητανε μονο 50 με δικο τους χωρο... αυτό του φαινεται περιεργο...
εσυ ξερεις τέτοιες περιπτώσεις?
αν ναι δεν μας συστήνεις κ εμας καμια ρε φιλε?
που θελουμε το λιγοτερο 200 για να πουμε ερχομαστε αθηνα για μια ωρα...
κ αν είναι κ καταυλακιωτισα θα εχει κ τα τυχερα της όταν ερχετε...
Είναι η γνωστή Λίλλυ. Εξαιρετική στις υπηρεσίες της, δεν προσφέρει πρωκτικό! Αν δεν κάνω λάθος στα 80€Καλησπέρα!
Ξέρουμε κάτι μήπως για την κυρία εδώ?
Ευχαριστώ!
Είναι η γνωστή Λίλλυ. Εξαιρετική στις υπηρεσίες της, δεν προσφέρει πρωκτικό! Αν δεν κάνω λάθος στα 80€
κατσε να ριξω εναν αγιασμο παλι γιατι εμφανιστηκε το ξωτικο
Το 48 χρονων ισχυει αν βγαλεις πολλα καλοκαιρια. λιγο σαικο η κυρια και το κυριο χαρακτηριστικο της ειναι η ξεχειλωμενη κολοτρυπιδα της. βεβαια ετσι θα καταντησουν και ολες αυτές που με +20 δινουν τον κωλο τους. μερικες ηδη εχουν ξεχειλωσει, χαχαχαχα. δεν αξιζει να δωσει κανεις πανω απο 50 ευρωΚαλησπέρα!
Ξέρουμε κάτι μήπως για την κυρία εδώ?
Ευχαριστώ!
και το ξαναλεω δεν νομιζω να είναι αυτή η λιλι αυτή πρωτα απολα εχει άλλο τηλεφωνοΤο 48 χρονων ισχυει αν βγαλεις πολλα καλοκαιρια. λιγο σαικο η κυρια και το κυριο χαρακτηριστικο της ειναι η ξεχειλωμενη κολοτρυπιδα της. βεβαια ετσι θα καταντησουν και ολες αυτές που με +20 δινουν τον κωλο τους. μερικες ηδη εχουν ξεχειλωσει, χαχαχαχα. δεν αξιζει να δωσει κανεις πανω απο 50 ευρω
και το ξαναλεω δεν νομιζω να είναι αυτή η λιλι αυτή πρωτα απολα εχει άλλο τηλεφωνο
το μαλι ποτε το μακρυνε? τωρα σε οι αφορα ξεχειλομενους κωλους για πες κανεναν για πολύ αγρια γουστασ γιατι εγω δεν εχω πετυχει κανεναν
το ξερω γιαυτο κ λεω δεν νομιζω οτι ειναι αυτή... για το άλλο το χερι στην φωτια δεν το βαζω αλλα καποτε κανανε ντουο κ το ελεγαν οι ιδιεςαπλα συνωνυμια ειναι...με το κοντο μαλλι λιλυ η λετονη....η μανουλα της γκαμπριελας της λετονης [δεν ξερω αν αυτο ευσταθει].....
το ξερω γιαυτο κ λεω δεν νομιζω οτι ειναι αυτή... για το άλλο το χερι στην φωτια δεν το βαζω αλλα καποτε κανανε ντουο κ το ελεγαν οι ιδιες
Να θυμηθώ να σου δώσω μια από μαμπα ..μόνο που κάνει κ ακαποτα κ δεν ξέρωκαι το ξαναλεω δεν νομιζω να είναι αυτή η λιλι αυτή πρωτα απολα εχει άλλο τηλεφωνο
το μαλι ποτε το μακρυνε? τωρα σε οι αφορα ξεχειλομενους κωλους για πες κανεναν για πολύ αγρια γουστασ γιατι εγω δεν εχω πετυχει κανεναν
μαικ, εχω παρει σχεδόν ολες τις γνωστες κυριες στην αρχη της καριερας τους . τον τελευταιο χρονο που αποκτησαν δημοσιοτητα και πολύ πελατεια και καποιες αρχισαν να δινουν και τον κολο τους με +20 ευρω ενώ καποιες τον εδιναν από την αρχη με +20 ευρο , μεσα στο 2018 πηρα αρκετες από αυτές (ηλικίας 40+) και διαπιστωσα ότι ολες ειχαν ανοιξει στον κολο οι κολοτρυπιδες εχουν μεγαλωσει αρκετα, ολες θα χεζονται πανω τους μετα τα 50 τους αλλα αυτό ειναι το κοστος του ευκολου χρηματος πως να το κανουμε.και το ξαναλεω δεν νομιζω να είναι αυτή η λιλι αυτή πρωτα απολα εχει άλλο τηλεφωνο
δεν είναι η γνωστή λιλι gilf. ναι κάνανε παλιά τώρα εχουν χαθεί όντωςτο ξερω γιαυτο κ λεω δεν νομιζω οτι ειναι αυτή... για το άλλο το χερι στην φωτια δεν το βαζω αλλα καποτε κανανε ντουο κ το ελεγαν οι ιδιες
ειναι η Λιλυ δεχεται στο σπιτι της στο Παγκρατι και ειναι φιλη της Ελενας. Πραγματικα σαικο ευγενικη ομως με υπομονη και φυσικα gilf. πολυ ακριβη γι αυτα που προσφερει !και το ξαναλεω δεν νομιζω να είναι αυτή η λιλι αυτή πρωτα απολα εχει άλλο τηλεφωνο
Για gavriela εχεις αποψη??ειναι η Λιλυ δεχεται στο σπιτι της στο Παγκρατι και ειναι φιλη της Ελενας. Πραγματικα σαικο ευγενικη ομως με υπομονη και φυσικα gilf. πολυ ακριβη γι αυτα που προσφερει !
καμια σχεση με την γνωστη Λιλυ και την Γκαμπριελα.
Ντουο με την Ελενα