nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.565
- Πόντοι
- 456
Οκ.Θα δοκιμασω να στειλω στο viber αν εχειΈστειλα εικόνα προφίλ που έχει και το τηλέφωνο man
Οκ.Θα δοκιμασω να στειλω στο viber αν εχειΈστειλα εικόνα προφίλ που έχει και το τηλέφωνο man
Δωσε προφιλ εδω να σου πουν τα λαγωνικα του bouΚαλησπέρα, έχω εντοπίσει ένα μιλφακι στο Facebook λέει ότι κάνει μασάζ και κουνιέται περίεργα σε αυτά που ανεβάζει. Είναι τέρμα προκλητικά. Πώς μπορώ να μάθω τι παίζει ?
Έτσι χύμα? Αν κάνω λάθος και και το μάθει κιόλας ?Δωσε προφιλ εδω να σου πουν τα λαγωνικα του bou
Θα σου πει ευχαριστω που της βρήκες ψωλες να αρμεξειΈτσι χύμα? Αν κάνω λάθος και και το μάθει κιόλας ?
Γενικά δεν μου αρέσει το promotion ... Πρώτα με πμ και βλέπουμε...Θα σου πει ευχαριστω που της βρήκες ψωλες να αρμεξει
Δεν έχει δικό της χώροΠεριμένω να μου πει .
Θα ενημερώσω
προμότορας νταβατζής που απέτυχε παταγωδώς στην Πάτρα και θέλει να ρθει Αθήνα λόγω περισσότερου πληθυσμού μπας και πιάσει η μπίζνα με την αποτυχημένη θείτσα
προμότορας νταβατζής που απέτυχε παταγωδώς στην Πάτρα και θέλει να ρθει Αθήνα λόγω περισσότερου πληθυσμού μπας και πιάσει η μπίζνα με την αποτυχημένη θείτσα
Θα είναι και Σάββατο και έχει κλείσει και χώρο!Μόλις μίλησα μαζί της .
Θα είναι Αθήνα Πέμπτη - Παρασκευή.
Κόστος 50€ για μια ώρα και 70 για 1.5
Ναι . Μου έστειλε και μήνυμα.Θα είναι και Σάββατο και έχει κλείσει και χώρο!
Το τηλ. τελειώνει σε ...27;Θα είναι και Σάββατο και έχει κλείσει και χώρο!
Θυμασαι προφιλ?Υπάρχουν πληροφορίες για μια Paula που κάνει μασάζ και το κινητό της τελειώνει σε -856;
Αν δεν κάνω λάθος, την είχα βρει FB
Ναι 027Το τηλ. τελειώνει σε ...27;
Άκρα του τάφου σιωπή.Τελικά συναντήθηκε κάποιος με αυτή την Angel Reiki Healer?? Από εμφάνιση τι λέει ;
Είναι εντελώς βλαμένη και αυτήεδώ βρε παιδιά έχει βρέξει κανείς ?
Xristina Massage-therapist
Xristina Massage-therapist зарегистрирована на Facebook. Присоединяйтесь к Facebook, чтобы связаться с Xristina Massage-therapist и найти других друзей. Facebook предоставляет возможность делиться...www.facebook.com
Έτσι φαίνεται, αλλά ξεκάθαρα δεν έχει πει κανείς εδώ μέσα αν έχει πάρει τίποτα.Είναι εντελώς βλαμένη και αυτή
Επικοινωνία μέσω viber ή messenger?Μόλις μίλησα μαζί της .
Θα είναι Αθήνα Πέμπτη - Παρασκευή.
Κόστος 50€ για μια ώρα και 70 για 1.5