giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Παρτε ακομη ενα λινκ με φωτο της
Σαν cg θα την πω, τι να την πω σαν τραβελι σιγουρα θα την πειραξη μιας και ειναι εγχειρισμενηγιωργο,να κανω μια ερωτηση?αλλα μην την παρεις στραβα,πιστευω πως πολλοι την σκεφτηκαν....εσυ ως τι θα της πεις να ερθει εδω?
οχι,δεν με καταλαβες.εσυ τι εισαι κ θα της το πεις να ερθει....αυτο εννοω.Σαν cg θα την πω, τι να την πω σαν τραβελι σιγουρα θα την πειραξη μιας και ειναι εγχειρισμενη
Τώρα άμα σου πω πώς ένα σωρό ξένα στουντιοκόριτσα και σιτιτουρίστριες δεν ήταν πάντα γυναίκες (συνήθως μάλιστα αυτές έχουν και σούπερ απόδωση και είναι και πολύ δημοφιλείς!) και κανείς δεν το καταλαβαίνει, θα με πιστέψεις;Φαινεται οτι δεν ηταν γυναικα παλιοτερα, γιαυτο και εγω δεν ενδιαφερομαι παραπανω, μονο η ιδεα να διαπιστωσω κατι πανω της που θα μου θυμισει αντρα θα μου γυρισει τα μυαλα. Ευχαριστω παντως τον γιωργο για τις φωτος και την ενημερωση.
Τώρα άμα σου πω πώς ένα σωρό ξένα στουντιοκόριτσα και σιτιτουρίστριες δεν ήταν πάντα γυναίκες (συνήθως μάλιστα αυτές έχουν και σούπερ απόδωση και είναι και πολύ δημοφιλείς!) και κανείς δεν το καταλαβαίνει, θα με πιστέψεις;
Αν το ανέφερα για την Εύα είναι γιατί η ίδια δεν το κρύβει, διότι στην πιάτσα της Αθήνας ήταν γνωστή και προ εγχειρήσεως. Πάντως αν δεν ήταν και το έκρυβε, αμφιβάλλω αν θα το καταλάβαιναν πολλοί! Μη σου πω το 5% θα υποψιαζόταν κάτι, οι υπόλοιποι θα έμεναν με την απόλυτη ικανοποίηση του σούπερ γαμησιού από την εξωπραγματική σούπερ μουνάρα. Σαν φιγούρα από τις γκόμενες στα κόμικς του Μανάρα είναι!
Παντως δεν ειμαι ο νταβατζης τηςοχι,δεν με καταλαβες.εσυ τι εισαι κ θα της το πεις να ερθει....αυτο εννοω.
Και αυτες που μεινανε θα φυγουν οταν βλεπουμε τετοιες τιμεςΣυνάδερφοι διαβάστε τιμή να σας πέσουνε οι τρίχες από το κεφάλι σας (όσoι έχετε)
σκετη κοροιδεια.....τι νομιζει πως ειναι τα 450ε?Και αυτες που μεινανε θα φυγουν οταν βλεπουμε τετοιες τιμες
Και να είσαι και 45 ή over!!!Πού φτάσαμε! Για να κάνεις ελευθερη σχέση να πρέπει να τα στάξεις κιόλας
Χαίρομαι!!!Όχι ρε, οι παπάδες είναι δεκτοί ανεξαρτήτου ηλικίας.
Και οι διάκοι ακόμη.
Δεν ειδες σε προηγουμενες απαντησεις μου τι γραφωρε σεις!!! Κανονίστε να ανέβει το Ευάκι Σαλόνικα να γινει χαμός !!!! έχει πολλους φαν !!!