Αρα να ξαναπερασω αν αξιζει! Μενω κ κοντα! Αν με ξαναπει μπατσο!
ΕΕ θα την εγαμησω!
τι να πω δεν νομίζω εγώ την είχα καυλαντίσει άσχημα στα σκαλάκια της Μινόαν χωρίς να μου πει κάτι ;)
Αρα να ξαναπερασω αν αξιζει! Μενω κ κοντα! Αν με ξαναπει μπατσο!
ΕΕ θα την εγαμησω!
τι να πω δεν νομίζω εγώ την είχα καυλαντίσει άσχημα στα σκαλάκια της Μινόαν χωρίς να μου πει κάτι ;)
Εγω της ειχα πει να παμε καμια βολτα "κουκλα"! Κ με γειωσε!
Μπας κ την πεφτω σε αλλη? Αλλα δεν υπαρχει αλλη σε εκεινο το σημειο απεναντι απο το περιπτερο!
όχι ρε παίχτη έτσι παίξε λίγη μπαλίτσα στην αρχή μέχρι να σου σκάσει το παραμύθι πόσα και που θα γίνει η φάση
Ειμαι σε κατι τετοια τελειως αμπαλος!
Παντως θα ξαναδοκιμασω!
Τυπε την εχω δει πολλες φορες! Της ειχα ζητησει να ερθει κ φοβηθηκε! Με περασε γ μπατσο!
Χτες πέρασα από εκεί 10.50. Ήταν εκεί καθότανε στα σκαλάκια της Μίνοαν, όχι για τα δικά μου γούστα και γιαυτό δεν σταμάτησα. Βέβαια μετά τη φόλα που έφαγα, καλύτερα να είχα πάρει αυτήνμετά τις 11 την νύχτα μέχρι τις 2 τα ξημερώματα δουλεύει.......κάνε μια βόλτα κάθεται στα σκαλάκια της Μινοαν ;)
αξίζει τα λεφτά της είναι καλή στο και στο
Χτες πέρασα από εκεί 10.50. Ήταν εκεί καθότανε στα σκαλάκια της Μίνοαν, όχι για τα δικά μου γούστα και γιαυτό δεν σταμάτησα. Βέβαια μετά τη φόλα που έφαγα, καλύτερα να είχα πάρει αυτήν
SPEED νομίζω πως θα σου αρέσει αν και δεν είναι γιαγιά
καλησπέρα ρε φίλε, ναι έχεις δίκιο, τι να κάνουμε.καλησπέρα άρχοντα
να ρωτάς πριν ετοιμάστεις να πας για να θα σε σώσουμε από τις κακοτοπίες ;)
είπα και εχθές η Σούζυ είναι καλή και δεν βιάζεται καθόλου αρκεί να είσαι με αμάξι για να έχεις την ανεσή σου ;)
Υ.Γ ετοιμάζομαι για παραλία σε λίγο
καλησπέρα ρε φίλε, ναι έχεις δίκιο, τι να κάνουμε.
Χτες ήμουν με το τυφώνα το μηχανάκι οπότε θα έτρωγα άκυρο. Πάντος στα υπόψιν και σε ευχαριστώ
κάνε και καμιά βουτιά και για μας εδώ φίλε, καλά να περάσειςδεν χρειάζεται να με ευχαριστείς μια γειτονιά είμαστε
κάνε και καμιά βουτιά και για μας εδώ φίλε, καλά να περάσεις
οχι ρε δωστε κ παραπανω αξιζει,,θεματοθέτη κατέβα στην πιάτσα του Αγ.Διονυσίου στην αφετηρία του 703(Πειραιάς - Αγ.Ανάργυροι)και τσίμπα την Σούζυ την βουλγάρα με 40€ γαμήσι μέσα στο αμάξι σε κοντινό πάρκινγκ πίσω από την εκκλησία ;)
κρίμα να δώσεις 100€ στις συγκεκριμένες μπαζόλες :S :S
Κανεις δεν απαντησε μεχρι τωρα ισως αυριο κανω μια περιπολια να δω τι γινεταικαλησπερα παιδια και απο μενα
τελικα σημερα παιζει κατι πειραια?στα λεωφορια ακομη παιζει η οχι?