Νέα

Aneta (Flowers Models)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 893
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/aneta-flowers-models/]Aneta (Flowers Models)[/url]

bignikos  
11/11/06

Παίδες εάν και λίγο καθυστερημένα να γράψω και γώ την εμπειρία μου γιατί νομίζω ότι πραγματικά αξίζει   . Καταρχάς το αρχικό ραντεβού ήταν να γίνει με την Sandra από Flowers Models αλλά επειδή ήταν fully booked την ώρα και την μέρα που την ήθελα κανόνισα για 2 ωρίτσες με την Aneta από το ίδιο πρακτορείο. Όχι τόσο όμορφη στην φατσούλα αλλά καλό σωματάκι και αρκετά εκδηλωτική στο κρεβάτι όπως αποδείχτηκε. Έπαιξε παιχνίδι λοιπόν κανονικά και κάποτε έφτασε η ώρα για το κουλουράκι. Μετά λοιπόν απο αρκετή "φροντίδα και προδέρμ" αλλά και αρκετό λιπαντικό κατάφερα να μπώ μέσα χωρίς "απώλειες" από μέρους της καθώς έπειτα μου είπε ότι ήταν από τις λίγες φορές που το φχαριστίθικε και δεν πόναγε.... για το μέγεθος μου. Να μην τα πολυλογώ τελείωσε το πρώτο και καθίσαμε στο κρεβάτι για συζήτηση. Εκεί σε μια φάση λοιπόν παίρνει τηλέφωνο την Sandra να της πεί κάτι και καλά. Μετά την ρωτάω εντελώς στο άσχετο εάν ήταν η Sandra στο τηλέφωνο και ότι δεν υποτίθεται ότι έχει πελάτη τώρα και εκείνη μου απάντησε ότι άργησε να έρθει. Πάλι εντελώς στο άσχετο της λέω μα την φωνάξει στο δωμάτιο της να μην είναι μόνη της η κοπέλα. Το λογικό θα ήταν να κομπλάρει κάπως και να μου πεί δεν γίνεται πράγμα το οποίο όχι μόνο δεν έγινε αλλά την φώναξε και σε 1 λεπτό ήταν στο δωμάτιο. Η κατάληξη, για να μην σας κουράζω άλλο βραδιάτικα, ήταν να παίξει ένα πολύ ωραίο σάντουιτς "με απ'όλα" και με τα δύο κορίτσια για 100 έουρο έξτρα, 2πλό κουλουράκι Included. Από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα τελευταία και σας συνιστώ το συγκεκριμένο ντουέτο ανεπιφύλακτα....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom