βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
https://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Sonstige/smilie_sonst_041.gif[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ενας γνωστος μου βρηκε αυτο το βιντεακι γραμμενο απο κινητο κ επειδη το θεωρω φρικιαστικα αστειο σας το παραθετω. (266kb)
Ανοιγει με το quicktime 7.
επισης βρισκεται κ εδω
Κώδικας:[URL unfurl="true"]http://rapidshare.de/files/34371856/frikezi.3gp.html[/code[/URL]] [/quote] Καταθλιπτικό.
Σε ένα αεροπλάνο της American Airlines κάθονται δίπλα - δίπλα ένας Αμερικάνος , ένας Έλληνας και ένας Αφγανός . Πάει η αεροσυνοδός στον Αμερικάνο και του λέει :
- Καλημέρα σας κύριε . Θέλετε να σας προσφέρουμε κάτι να πιείτε ; .
- Μάλιστα απαντάει ο Αμερικάνος , Θα ήθελα ένα whiskey .
- Εσείς κύριε θα θέλατε κάτι να πιείτε ρωτάει η αεροσυνοδός τον Έλληνα .
- Ναι βέβαιος απαντάει ο Έλληνας , Θα ήθελα και εγώ ένα whiskey .
- Εσείς κύριε , θα πιείτε κάτι ; Ρωτάει η αεροσυνοδός τον Αφγανό .
Και ο Αφγανός απαντάει :
- Όχι ευχαριστώ θα οδηγήσω σε λίγο !
Ήταν κάποτε ένας βασιλιάς κάπου στην ανατολή, που είχε 10 γυναίκες αλλά μόνο μία ήταν η νόμιμη βασίλισσα.Ένα βράδυ καλεί την βασίλισσα στο δωμάτιό του, την χαϊδεύει και τη ρίχνει στο κρεβάτι.
Για ώρα παιδευόταν, έκανε κόλπα και όταν μετά από πολλά τελείωσε, ρωτάει την βασίλισσα:
– Σου άρεσε αγάπη μου;
– Αγάπη μου, δεν κατάλαβα τίποτε!
Τότε ο βασιλιάς φωνάζει έναν υπηρέτη που κατά σύμπτωση ήταν μαύρος και του λέει:
– Έλα να μας κάνεις αέρα με το φτερό.Ξεκινάει τον δεύτερο γύρο ο βασιλιάς, τελειώνει, ρωτάει την βασίλισσα πως της φάνηκε:
Ο βασιλιάς βάζει τον αράπη να ανέβει σε ένα σκαμπό ακριβώς από πάνω του και να του κάνει πάλι αέρα. Ξεκινάει τον τρίτο γύρο ο βασιλιάς, τελειώνει και ρωτάει την βασίλισσα:
– Πώς σου φάνηκε, αγάπη μου;
Ο βασιλιάς πετιέται από το κρεβάτι, παίρνει το πούπουλο, στέλνει τον αράπη στην θέση του στο κρεβάτι και αρχίζει αυτός να κάνει αέρα Βουτάει ο αράπης την βασίλισσα, την βάζει κάτω, και όταν από τα πολλά τελείωσε, ρωτάει ο βασιλιάς την γυναίκα του:
– Πώς σου φάνηκε αγάπη μου;
– Αγάπη μου! Ήταν φοβερό! Τέλειο. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι ποτέ!
Γύρνα ο βασιλιάς στον αράπη και του λέει:
– Είδες πώς κάνουν αέρα, ρε μαλάκα;
Ακριβώς. o tempora o moresΣε λίγο θα δίνουν δώρο call girl στο μαθητή που θα πετύχει φλουρί στη βασιλόπιτα.