You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανέκδοτα/αστεία/περίεργα e-mails κλπ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Autokinitas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 6
- Like
- 639
- Πόντοι
- 301
Ο Μπόμπος κάνει στο σπίτι του το πάρτι των γενεθλίων του.
Η μαμά του βρίσκεται στην κουζίνα και φτιάχνει σνακ για τους φίλους του.
Κάποια στιγμή σκύβει για να βάλει στον φούρνο μερικά τυροπιτάκια κι εκείνη την ώρα μπαίνει μέσα ο πατέρας του Μπόμπου.
Την βλέπει έτσι σκυμμένη και της λέει:
«Γυναίκα με άναψες και θέλω να κάνουμε τρελίτσες τώρα αμέσως.»
«Μα αυτό αγάπη μου δεν γίνεται, έχουμε καλεσμένους και θα μας καταλάβουν.»
«Δεν μπορώ να περιμένω, με έχεις αναστατώσει. Κάτι θα σκεφτούμε.»
«Σαν τι δηλαδή;»
«Ας πούμε να σπάσουμε ένα ποτήρι και να προσποιηθούμε ότι κόπηκες όταν μάζευες τα γυαλιά. Έτσι θα ανέβουμε πάνω στο δωμάτιο για να στο δέσω.»
Η μητέρα του Μπόμπου συμφώνησε και πέταξε κάτω ένα ποτήρι για να σπάσει.
Ο Μπόμπος άκουσε τον θόρυβο και μπήκε γρήγορα στην κουζίνα.
«Τι πάθατε;» ρώτησε τους γονείς του.
«Τίποτα σπουδαίο! Η μαμά έσπασε κάτι και κόπηκε, οπότε θα πάμε πάνω να της δέσω το τραύμα.»
Ο Μπόμπος ξαναγύρισε στους φίλους του, ενώ οι γονείς του πήγανε στο δωμάτιο.Έκαναν όμως αρκετή ώρα κι ο γιος τους ανησύχησε, οπότε πήγε πάνω να δει τι συμβαίνει.
Μπήκε στο δωμάτιο και είδε τους γονείς του να το κάνουν.
Από την ντροπή του, έκλεισε γρήγορα την πόρτα και κατέβηκε τρέχοντας.
Φώναξε τους φίλους του και τους είπε:
«Μάγκες, να είστε πολύ προσεκτικοί, μην σπάσετε τίποτα γιατί ο πατέρας μου θα σας γ@μήσει.»
Autokinitas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 6
- Like
- 639
- Πόντοι
- 301
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Autokinitas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 6
- Like
- 639
- Πόντοι
- 301
Είναι βράδυ και η τροχαία καταδιώκει έναν οδηγό ο οποίος τρέχει με υπερβολική ταχύτητα στην εθνική οδό
Στην αρχή τον καταδιώκει ένας μοτοσικλετιστής αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης καλεί ενισχύσεις και βρίσκεται να τον καταδιώκουν 2 περιπολικά, καμιά δεκαριά μηχανές και ένα ελικόπτερο.Έπειτα από πολλή ώρα πολλά τον εγκλωβίζουν και τον ακινητοποιούν.
Τον πλησιάζει ο επικεφαλής των αστυνομικών και του λέει:
– Φαντάζομαι πως αντιλαμβάνεσαι τι θα σου συμβεί γιατί έχεις ξεσηκώσει ολόκληρη την αστυνομική δύναμη της πόλης. Όμως παρόλο που έτρεχες σε παραδέχτηκα σαν οδηγό και θέλω να σου δώσω μια ευκαιρία.
Αν λοιπόν μου πεις μια καλή δικαιολογία γιατί έτρεχες σαν παλαβός θα σε αφήσω να φύγεις.
Σκέφτεται ο άλλος για λίγο και του λέει:
– Να σου πω την αλήθεια την περασμένη εβδομάδα το έσκασε η γυναίκα μου με έναν αστυνομικό και νόμιζα ότι με κυνηγούσατε για να μου την δώσετε πίσω…
Στην αρχή τον καταδιώκει ένας μοτοσικλετιστής αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης καλεί ενισχύσεις και βρίσκεται να τον καταδιώκουν 2 περιπολικά, καμιά δεκαριά μηχανές και ένα ελικόπτερο.Έπειτα από πολλή ώρα πολλά τον εγκλωβίζουν και τον ακινητοποιούν.
Τον πλησιάζει ο επικεφαλής των αστυνομικών και του λέει:
– Φαντάζομαι πως αντιλαμβάνεσαι τι θα σου συμβεί γιατί έχεις ξεσηκώσει ολόκληρη την αστυνομική δύναμη της πόλης. Όμως παρόλο που έτρεχες σε παραδέχτηκα σαν οδηγό και θέλω να σου δώσω μια ευκαιρία.
Αν λοιπόν μου πεις μια καλή δικαιολογία γιατί έτρεχες σαν παλαβός θα σε αφήσω να φύγεις.
Σκέφτεται ο άλλος για λίγο και του λέει:
– Να σου πω την αλήθεια την περασμένη εβδομάδα το έσκασε η γυναίκα μου με έναν αστυνομικό και νόμιζα ότι με κυνηγούσατε για να μου την δώσετε πίσω…
Autokinitas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 6
- Like
- 639
- Πόντοι
- 301
Πάει ο Τοτος στον οίκο ανοχής για τα σχετικά.Μπαίνοντας στο «σπίτι», βλέπει τον πατέρα του στην αναμονή !!!
–Πατέρα…! Τι κάνεις εσύ εδώ…;
–Να μωρέ, είπα για είκοσι ευρώ δεν αξίζει να ταλαιπωρώ την καημένη την μάνα σου…!
–Πατέρα…! Τι κάνεις εσύ εδώ…;
–Να μωρέ, είπα για είκοσι ευρώ δεν αξίζει να ταλαιπωρώ την καημένη την μάνα σου…!
Autokinitas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 6
- Like
- 639
- Πόντοι
- 301
Πηγαίνουν Τρεις Φίλοι Σε Έναν Οίκο Ανοχής. Ο ένας εξ αυτών ήταν τύφλα στο μεθύσι. Αφού φτάνουν στην μαντάμ ο ένας αναλαμβάνει να κάνει τις σχετικές διατυπώσεις
– Θα θέλαμε τρεις όμορφες κοπέλες.
– Αυτό δεν γίνεται. Αυτή την ώρα ελεύθερες έχω μόνο δύο.
– Και εμείς τώρα τι θα κάνουμε που είμαστε τρεις;
– Άκου παλληκάρι μου, επειδή απ’ ότι βλέπω ο ένας είναι τύφλα σουρωμένος θα σας δώσω και μία πλαστική κούκλα του σεξ που μου βρίσκεται πρόχειρη και σου εγγυώμαι ότι δεν θα καταλάβει καμία διαφορά. Αφού κανονίστηκαν όλα και πέρασαν στα δωμάτια και τελείωσαν, βγαίνουν έξω και άρχισαν να λένε τις εμπειρίες τους.
– Η δικιά μου λέει ο πρώτος ήταν μια γκομενάρα λατίνα, μου άρχισε κάτι κόλπα ούτε που είχα φανταστεί ότι μπορεί να γίνουν. Έ τι να λέμε σκέτη ρουκέτα ήταν…
– Εμένα, λέει ο δεύτερος, ήταν Ρωσίδα με άρχισε με κάτι κόλπα που με απογείωσαν , με έκανε να νιώσω μεγιστάνας… Στο τέλος γυρνάει και ο μεθυσμένος και λέει.
– Τι ναι αυτά που λέτε ρε; Μπροστά στη δικιά μου δεν ήταν τίποτα οι δικές σας. Μόλις πήγα να την πηδη@ω έκανε ένα φσσσσσστ και έφυγε πετώντας απ το παράθυρο…
– Θα θέλαμε τρεις όμορφες κοπέλες.
– Αυτό δεν γίνεται. Αυτή την ώρα ελεύθερες έχω μόνο δύο.
– Και εμείς τώρα τι θα κάνουμε που είμαστε τρεις;
– Άκου παλληκάρι μου, επειδή απ’ ότι βλέπω ο ένας είναι τύφλα σουρωμένος θα σας δώσω και μία πλαστική κούκλα του σεξ που μου βρίσκεται πρόχειρη και σου εγγυώμαι ότι δεν θα καταλάβει καμία διαφορά. Αφού κανονίστηκαν όλα και πέρασαν στα δωμάτια και τελείωσαν, βγαίνουν έξω και άρχισαν να λένε τις εμπειρίες τους.
– Η δικιά μου λέει ο πρώτος ήταν μια γκομενάρα λατίνα, μου άρχισε κάτι κόλπα ούτε που είχα φανταστεί ότι μπορεί να γίνουν. Έ τι να λέμε σκέτη ρουκέτα ήταν…
– Εμένα, λέει ο δεύτερος, ήταν Ρωσίδα με άρχισε με κάτι κόλπα που με απογείωσαν , με έκανε να νιώσω μεγιστάνας… Στο τέλος γυρνάει και ο μεθυσμένος και λέει.
– Τι ναι αυτά που λέτε ρε; Μπροστά στη δικιά μου δεν ήταν τίποτα οι δικές σας. Μόλις πήγα να την πηδη@ω έκανε ένα φσσσσσστ και έφυγε πετώντας απ το παράθυρο…
iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.280
Ένας Γάλλος, ένας Γερμανός και ένας Έλληνας έλαβαν μέρος σε έναν διαγωνισμό δεξιοτήτων για σκύλους!
Ο Γάλλος συμμετείχε με ένα λαμπραντόρ. Την ώρα που έρχεται η σειρά τους, δίνει στον σκύλο του 20 ευρώ και του λέει:
«Τρέξε μεγάλε και δείξε τι μπορείς να κάνεις»
Μέσα σε 5 λεπτά ήταν πίσω με τσίχλες, ένα περιοδικό, και τα χρήματα που περίσσεψαν.
Ο Γερμανός συμμετείχε με ένα γερμανικό ποιμενικό κι όταν έφτασε η δική τους σειρά του δίνει 30 ευρώ και του λέει:
Ο σκύλος έφυγε σφαίρα και επέστρεψε μετά από δέκα λεπτά με μια τσάντα γεμάτη πράγματα και τα υπόλοιπα χρήματα.
Ο Έλληνας συμμετείχε με ένα σκύλο που δεν ήταν ράτσας, κι όταν έφτασε η σειρά τους, του δίνει 40 ευρώ και του λέει:
Περίμεναν αρκετή ώρα και ο σκύλος δεν εμφανιζόταν. Πέρασε μία ώρα, δύο ώρες, αλλά τίποτα.
Άρχισαν να τον ψάχνουν και μετά από λίγη ώρα τον ανακάλυψαν…
Ήταν πάνω σε μια σκυλίτσα κι έκανε τη δουλειά του!!!
Μετά από αυτό που είδε ο Έλληνας, του φώναξε νευριασμένος:
«Να γιατί δε σου δίνω λεφτά, θα στα φάνε όλα οι πουτανες»
Ο Γάλλος συμμετείχε με ένα λαμπραντόρ. Την ώρα που έρχεται η σειρά τους, δίνει στον σκύλο του 20 ευρώ και του λέει:
Μέσα σε 5 λεπτά ήταν πίσω με τσίχλες, ένα περιοδικό, και τα χρήματα που περίσσεψαν.
Ο Γερμανός συμμετείχε με ένα γερμανικό ποιμενικό κι όταν έφτασε η δική τους σειρά του δίνει 30 ευρώ και του λέει:
Ο σκύλος έφυγε σφαίρα και επέστρεψε μετά από δέκα λεπτά με μια τσάντα γεμάτη πράγματα και τα υπόλοιπα χρήματα.
Ο Έλληνας συμμετείχε με ένα σκύλο που δεν ήταν ράτσας, κι όταν έφτασε η σειρά τους, του δίνει 40 ευρώ και του λέει:
Περίμεναν αρκετή ώρα και ο σκύλος δεν εμφανιζόταν. Πέρασε μία ώρα, δύο ώρες, αλλά τίποτα.
Άρχισαν να τον ψάχνουν και μετά από λίγη ώρα τον ανακάλυψαν…
Ήταν πάνω σε μια σκυλίτσα κι έκανε τη δουλειά του!!!
Μετά από αυτό που είδε ο Έλληνας, του φώναξε νευριασμένος:
«Να γιατί δε σου δίνω λεφτά, θα στα φάνε όλα οι πουτανες»
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
xristos2010
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2010
- Like
- 5.104
- Πόντοι
- 1.056
singer
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 7.509
- Πόντοι
- 1.056
Τρέχει ο λαγός του σκοτωμού μέσα στο δάσος και ξαφνικά βλέπει το ελάφι αραχτό κάτω από ένα δένδρο, να καπνίζει χασίσι.
– Τι κάνεις εδώ; Είσαι τρελός; Είμαστε μέσα στην φύση, στον καθαρό αέρα και εσύ ρουφάς μαύρο; Εμπρός σήκω να τρέξουμε παρέα να γυμναστούμε
– Δίκιο έχεις λέει το ελάφι..
Παρατάει τα τσιγαριλίκια και αρχίζει να τρέχει με το λαγό.Εκεί που τρέχανε, συναντούν την αλεπού, να έχει πλακωθεί στην κοκαΐνη.
– Καλά ρε λέει το ελάφι, είμαστε μέσα στο δάσος στον καθαρό αέρα και εσύ σνιφάρεις κόκα; Έλα μαζί μας να τρέξουμε να γυμναστούμε να ανοίξουν τα πνευμόνια μας.
– Δίκιο έχετε ρε παιδιά λέει η αλεπού… και αρχίζει να τρέχει με τους άλλους δύο. Λίγο πιο κάτω συναντούν τον λύκο που ετοιμαζόταν να χτυπήσει ηρωίνη. – Καλά ρε δεν ντρέπεσαι; Να είμαστε μέσα στη φύση στον καθαρό αέρα και εσύ να τρυπιέσαι; Του λέει η αλεπού.. – Aντε σήκω και έλα μαζί μας να τρέξουμε να γυμναστούμε να ανοίξουν τα πνευμόνια μας. Λέει το ελάφι.. Και ο λύκος:
– Δε γαμιέστε πρωί πρωί λέω εγώ, κάθε φορά που παίρνει ο λαγός ecstasy, εμείς θα τρέχουμε σαν τους μαλάκες μέσα στο δάσος;;;
– Τι κάνεις εδώ; Είσαι τρελός; Είμαστε μέσα στην φύση, στον καθαρό αέρα και εσύ ρουφάς μαύρο; Εμπρός σήκω να τρέξουμε παρέα να γυμναστούμε
– Δίκιο έχεις λέει το ελάφι..
Παρατάει τα τσιγαριλίκια και αρχίζει να τρέχει με το λαγό.Εκεί που τρέχανε, συναντούν την αλεπού, να έχει πλακωθεί στην κοκαΐνη.
– Καλά ρε λέει το ελάφι, είμαστε μέσα στο δάσος στον καθαρό αέρα και εσύ σνιφάρεις κόκα; Έλα μαζί μας να τρέξουμε να γυμναστούμε να ανοίξουν τα πνευμόνια μας.
– Δίκιο έχετε ρε παιδιά λέει η αλεπού… και αρχίζει να τρέχει με τους άλλους δύο. Λίγο πιο κάτω συναντούν τον λύκο που ετοιμαζόταν να χτυπήσει ηρωίνη. – Καλά ρε δεν ντρέπεσαι; Να είμαστε μέσα στη φύση στον καθαρό αέρα και εσύ να τρυπιέσαι; Του λέει η αλεπού.. – Aντε σήκω και έλα μαζί μας να τρέξουμε να γυμναστούμε να ανοίξουν τα πνευμόνια μας. Λέει το ελάφι.. Και ο λύκος:
– Δε γαμιέστε πρωί πρωί λέω εγώ, κάθε φορά που παίρνει ο λαγός ecstasy, εμείς θα τρέχουμε σαν τους μαλάκες μέσα στο δάσος;;;
kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 528
- Πόντοι
- 36