Νέα

Ανέκδοτα/αστεία/περίεργα e-mails κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
α ρε παππου και λιγα την εκανες την καργιολα

chrisnmm96

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
690
Πόντοι
80
-Αντρα μου, γυρνα πλευρο, ροχαλιζεις.
-Γιατι απ το αλλο πλευρο τι νομιζεις, οτι παιζει Παριο?  :rolleyes:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Έλα ρε! Πως λέγεται αυτό που ξεκινάει από την αρχή και στο τέλος καταλήγεις στα ίδια;

ΑΡΧΗ...ίδια!!!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Στην επόμενη διαφήμιση jumbo βάλτε τον Κιάμο με λαμπάδα απ το Άγιο Φως να τραγουδάει φωτιά με φωτιά.

Sylviaki

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Έχω πατήσει τόσες φορές "αναβολή αφύπνισης" στο ξυπνητήρι του κινητού , που στο τέλος θα εμφανίσει μήνυμα που θα λέει "γάμησέ το φιλαράκι, κοιμήσου "

Τι μπουρδέλο είναι αυτός ο εγκέφαλος..!!
Όταν τρως, μέχρι να πάρει σήμα ότι χόρτασες έχεις φάει 3 πιτόγυρα και 2 πατάτες...
Αν χτυπήσεις το δαχτυλάκι του ποδιού πηδάς σαν κατσίκι σε 0,3sec

Κουρεύτηκα μόνος μου και γλίτωσα 15€!! Συν το ότι γλίτωσα πολλά λεφτά από εξόδους, που να κυκλοφορήσω με τέτοιο μαλλί...

Όταν έχει περίοδο μια γυναίκα μη της μιλάς. Και όταν έχει νεύρα μη της
μιλάς. Γενικά μη μιλάς. Αλλά βέβαια.. τέτοιο γουρούνι είσαι, που δεν
μιλάς.

Η αμήχανη στιγμή που έρχεται γυφτακι να σου πουλήσει λουλούδια και σου λέει "ελα, παρε ενα για την κοπελα, μην εισαι γύφτος".

- Θες να βγούμε;
- Έχω Αγόρι.
- Να σου ζήσει.. αλλα δεν μου απάντησες...

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Έχω πατήσει τόσες φορές "αναβολή αφύπνισης" στο ξυπνητήρι του κινητού , που στο τέλος θα εμφανίσει μήνυμα που θα λέει "γάμησέ το φιλαράκι, κοιμήσου "

Τι μπουρδέλο είναι αυτός ο εγκέφαλος..!!
Όταν τρως, μέχρι να πάρει σήμα ότι χόρτασες έχεις φάει 3 πιτόγυρα και 2 πατάτες...
Αν χτυπήσεις το δαχτυλάκι του ποδιού πηδάς σαν κατσίκι σε 0,3sec

Κουρεύτηκα μόνος μου και γλίτωσα 15€!! Συν το ότι γλίτωσα πολλά λεφτά από εξόδους, που να κυκλοφορήσω με τέτοιο μαλλί...

Όταν έχει περίοδο μια γυναίκα μη της μιλάς. Και όταν έχει νεύρα μη της
μιλάς. Γενικά μη μιλάς. Αλλά βέβαια.. τέτοιο γουρούνι είσαι, που δεν
μιλάς.

Η αμήχανη στιγμή που έρχεται γυφτακι να σου πουλήσει λουλούδια και σου λέει "ελα, παρε ενα για την κοπελα, μην εισαι γύφτος".

- Θες να βγούμε;
- Έχω Αγόρι.
- Να σου ζήσει.. αλλα δεν μου απάντησες...

- Θες να βγούμε;
- Έχω Αγόρι.
- Να σου ζήσει.. αλλα δεν μου απάντησες... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.967
Πόντοι
606
AΥΤΗ έγραψε στο ημερολόγιό ΤΗΣ:

την Κυριακή το βράδυ τον βρήκα λίγο παράξενο. Είχαμε πει να συναντηθούμε στο μπαρ για ένα ποτό. Επειδή όλο το απόγευμα είχα βγει για ψώνια με τις φίλες μου, νόμιζα ότι ήταν εξαιτίας μου... επειδή έφτασα στο ραντεβού λίγο καθυστερημένα. Αυτός, όμως, δεν είπε τίποτα. Η συζήτησή μας δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο και τότε του πρότεινα να πάμε σε ένα μέρος πιο ήσυχο και πιο ρομαντικό. Ξεκινήσαμε για ένα ωραίο εστιατόριο, αλλά αυτός συνέχισε να είναι παράξενος. Έδειχνε να είναι απών. Προσπάθησα να τον διασκεδάσω χωρίς αποτέλεσμα. Αναρωτιόμουν επίμονα αν ήταν δικό μου το φταίξιμο. Τον ρώτησα αν ήταν εξ αιτίας μου και μου απάντησε πως εγώ δεν είχα να κάνω, αλλά δεν πείστηκα. Στο αυτοκίνητο, καθώς γυρίζαμε σπίτι του είπα ότι τον αγαπούσα πολύ κι αυτός με αγκάλιασε ψυχρά, χωρίς να βγάλει άχνα. Δεν μπορώ να εξηγήσω τη συμπεριφορά του, δεν είπε τίποτα, δε μου είπε ότι με αγαπάει κι αυτός... Δεν ξέρω τι να πω, είμαι πολύ ανήσυχη! Επιτέλους, φτάσαμε σπίτι. Τη στιγμή εκείνη ήμουν σίγουρη πως ήθελε να με αφήσει. Προσπάθησα να του μιλήσω, εκείνος, όμως, άναψε την τηλεόραση κι άρχισε να παρακολουθεί αφηρημένα, βυθισμένος σε σκέψεις, σα να ήθελε να μου πει ότι όλα είχαν τελειώσει. Στο τέλος παραιτήθηκα και πήγα για ύπνο. Δε θα είχαν περάσει ούτε 10 λεπτά κι ήλθε κι αυτός στο κρεβάτι και με μεγάλη μου έκπληξη τον είδα να ανταποκρίνεται στα χάδια μου και κάναμε έρωτα αν και εξακολουθούσε να είναι απόμακρος. Προσπάθησα να του μιλήσω για τη σχέση μας ακόμη μια φορά, για όσα είχαν συμβεί εκείνο το βράδυ αλλά τον έχει ήδη πάρει ο ύπνος. Έβαλα τα κλάματα. Έκλαιγα όλη νύχτα μέχρι που με πήρε και μένα ο ύπνος. Είμαι σχεδόν βέβαιη πως σκεφτόταν κάποια άλλη. Η ζωή μου είναι ένα μπάχαλο.

ΑΥΤΟΣ έγραψε στο ημερολόγιό ΤΟΥ:

H Παοκάρα ήρθε ισοπαλία... αλλά τουλάχιστον γάμησα!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
CB: φσσφφσφφσφφσφς
Ταριφας: έτερος κέντρο λαμβανεις;
CB: φσσφφσφφσφφσφς
Ταριφας: εγινε, είμαι χαλανδρι, σε πέντε λεπτά παραλαμβανω.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

- Δεν μυρίζει ασχημα η βροχή;
    - Δεν βρεχει...
    - Μα δεν άκουσες την βροντή;
    - Δεν ήταν βροντή...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Όταν τυχαίνει να λυσσάς από την πείνα, όλο το Συμπαν συνομωτεί να μυρίζει ο τόπος πατάτες τηγανητές.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

- Μαμά στο σχολείο με φωνάζουν ΤΡΑΝΣ!
  - ΣΤΟΝ ΠΟΎΤΣΟ ΣΟΥ ΜΑΡΙΑ!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

- Τι έχεις σπουδάσει;

- Μαρκετινγκ!

- Και με τι ασχολείσαι τώρα;

- Construction technical manager of souvlaki!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Δηλαδή να καταλάβω, την κοτόσουπα στη Σαλονίκη θα τη λέμε κοτοσεείπα????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom