Νέα

Ανέκδοτα/αστεία/περίεργα e-mails κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

καταλογος 2012-2013

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Η προοδευτική σύζυγος αποφασίζει να κάνει δώρο στον άντρα της μια επίσκεψη σε στριπτιτζάδικο.

Φτάνουν στο strip club και ο πορτιέρης λέει στον άντρα της,
- Γειά χαρά Κώστα! Τί κάνεις;
Η σύζυγος τότε τον ρωτάει αν είχε ξαναπάει σε αυτό το στριπτιτζάδικο, αλλά ο Κώστας της λέει:
- Όχι, απλά πηγαίνουμε μαζί στο γυμναστήριο.
Όταν κάθησαν, η σερβιτόρα ρωτάει τον Κώστα αν θα πάρει το συνηθισμένο του ποτό και του φέρνει τη μάρκα ουίσκι που του αρέσει.
Η σύζυγος αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά και τον ρωτάει:
- Από πού και ως πού ήξερε η σερβιτόρα ποιό ποτό πίνεις συνήθως;
- Ερχεται κι αυτή στο ίδιο γυμναστήριο και μία φορά συζητάγαμε σχετικά με ποτά κλπ.
- Ας το καταπιώ κι αυτό, λέει η σύζυγος.
Μετά από κάποια ώρα έρχεται και μία στρίπερ στο τραπέζι τους, κάθεται στα πόδια του, τον παίρνει αγκαλιά και του λέει:
- Γειά σου Κωστάκη μου! Να σου κάνω το χορό που σε τρελαίνει;
Η σύζυγος πλέον είναι έξω φρενών, αρπάζει την τσάντα της και φεύγει τρέχοντας από το στριπτητζάδικο.
Ο Κώστας τρέχει από πίσω της και την βλέπει να μπαίνει σε ένα ταξί.
Πρωτού προλάβει η σύζυγος να κλείσει την πόρτα, ο Κώστας προλαβαίνει και μπαίνει μέσα στο ταξί μαζί της. Προσπαθεί απεγνωσμένα να τα μπαλώσει, λέγοντάς της πως η στριπτιτζού τον πέρασε για κάποιον άλλο, κλπ κλπ.
Η σύζυγος όμως δεν τον πιστεύει και αρχίζει να του φωνάζει, να τον βρίζει, τον χτυπάει, όλο νεύρα.
Κι ο ταξιτζής, που παρακολουθουσε την φαση, φτιαχνει λιγο τον καθρεφτη, κοιταει προς τα πισω τον καυγα και λεει:
- Κωστάκη, ζορικο το πουτανάκι σήμερα, ε;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085

Επισκέπτης
Ειδα στην TV μια καινουργια διαφημιση του Jumbo,δειχνει ενα πιτσιρικα που βλεπει τον γονιο του να μπαινει σπιτι με μια σακουλα Jumbo,την ανοιγει και βλεπει ενα κουβα,ξενερωνει τελειως ο πιτσιρικας  και μετα λεει "Κουβαδες στο Jumbo μονο 2,95" :2funny: :2funny:
Μπορει να την βρει κανεις να την ποσταρει?

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
θανατος στα τζαμπο πιο καλτ πεθαινεις

Doctormit

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2010
Like
230
Πόντοι
21
Ο εργάτης Ζιάο Λι συζητά με τον κομισάριο-καθοδηγητή του στο εργοστάσιο, την επιθυμία του να μεταναστεύσει στις ΗΠΑ:

Καθοδηγητής: Μα γιατί Ζιάο να πας στις ΗΠΑ; Δεν είσαι ευχαριστημένος από τον μισθό σου;
Ζιάο Λι: Μια χαρά είναι ο μισθός μου!

Καθοδηγητής: Τότε; Μήπως δεν είσαι ευχαριστημένος από...
το ωράριο;
Ζιάο Λι: Κανένα παράπονο!

Καθοδηγητής: Μήπως δεν είσαι ευχαριστημένος από το περιβάλλον εργασίας;
Ζιάο Λι: Το περιβάλλον εργασίας το βρίσκω εξαιρετικό!

Καθοδηγητής: Μήπως δεν είσαι ευχαριστημένος από τους συντρόφους συναδέλφους σου;
Ζιάο Λι: Με όλους τα πάω υπέροχα!

Καθοδηγητής: Μήπως δεν είσαι ευχαριστημένος με τις δυνατότητες διασκέδασης, ψυχαγωγίας, διακοπών;
Ζιάο Λι: Όλα αυτά είναι τέλεια!

Καθοδηγητής: Αφού είσαι ευχαριστημένος με όλα γιατί επιμένεις, τότε, να μεταναστεύσεις στην Αμερική;
Ζιάο Λι: Άκουσα πως εκεί επιτρέπεται να είσαι και δυσαρεστημένος!

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
- Λογος διαζυγιου?
- Για θρησκευτικούς λόγους...
- Δηλαδη?
- Δεν παραδεχόταν πως στο κρεβάτι είμαι Θεός!

-  Toν βλέπεις εκείνον με το μπλε μαγιό;
- Ναι.
- Τέτοιο να πας να πάρεις.
- Την βλέπεις εκείνη με το άσπρο;
- Ναι.
- Τέτοιο κώλο να φτιάξεις......

-Με απατας!
-Εγω;!;! Μα τι παθατε σήμερα!!!! Είσαι η τρίτη που μου το λέει!!!!

Μπαίνει ένας με γεμάτο πιστόλι στο καφενείο της γειτονιάς και φωνάζει :
- Ποιός απο σας γ@μησε την γυναίκα μου;
Και ακούγεται από το βάθος μια φωνή :
- Δεν σου φτάνουν οι σφαίρες ρε μεγάλε...!!!

-Μωρό μου πάρε το ντεπον σου.
-Μα δεν έχω πονοκέφαλο!
-Ωραία, σε έπιασα! Γδύσου τώρα.

-Συγνώμη αφεντικό αλλά έχεις 3 μήνες να με πληρώσεις...
-Δεκτή η συγνώμη σου.

Έξω βρέχει και η γυναίκα μου κοιτά λυπημένα από το τζάμι.
Φοβάμαι πως πρέπει να την αφήσω να μπει μέσα.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

ΔΗΜΩΔΕΣ ΠΟΙΗΜΑ.

"Το μαύρο το πουκάμισο το πήρα απ' του ΑΡΜΑΝΙ
  σαρανταδυό χιλιάρικα το γαμημένο κάνει!"

Το στιχάκι τραγουδιέται συνοδεία κλαρίνου και ο τραγουδιστής ΄/τραγουδίστρια πρέπει οπωσδήποτε να μιλάει σαν τον Αρη Σπηλιωτόπουλο ή την Αμαλία του Παραπέντε. Να είναι λιμινής- με παχύ το λι-νι. Βλάχικο.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.947
Πόντοι
606
Ενας χωρικος σταματαει στο γκαραζ της περιοχης του, για να επισκευασει το αυτοκινητο του.Ομως δεν μπορει να γινει την ιδια μερα,

και αποφασιζει να γυρισει σπιτι του με τα ποδια. Καθ'οδον, σταματει ν'αγορασει 5 κιλα μπογια, ενα αδειο κουβα, 2  κοτες και μια χηνα.

Προβληματιζεται ομως πως θα μεταφερει ολα αυτα.

Την ιδια στιγμη βλεπει μια γριουλα που οπως φαινεται εχει χαθει...

- "Μηπως μπορειτε να μου πειτε πως θα παω στην οδο Αρεως 180, "ρωταει εκεινη.

- "Επειδη το αγροκτημα μου ειναι εκει κοντα,ελατε μαζι μου. Το προβλημα μου ειναι πως θα κουβαλησω οσα κραταω..."

Η γριουλα προτεινει λοιπον να βαλει τη μπογια στον αδειο κουβά , τα οποια θα μεταφερει με το ενα χερι. Να βαλει τη καθε κοτα κατω

απο τη καθε μασχαλη,και τη χηνα στο αλλο χερι.

Αφου την ευχαριστησε για την ιδεα, συνεχισαν μαζι. Σε καποια στιγμη, ο χωρικος προτεινε να κοψουν δρομο. Οποτε η γρια του λεει

-"  Ποιος με διαβεβαιωνει οτι καθ'οδον δεν με στριμωξετε σε καποια γωνια, και αφου μου σηκωσετε τη φουστα, μου κανετε ενας Θεος ξερει....."

Και ο χωρικος απανταει

- "Θεε και Κυριε, μεταφερω 5 κιλα μπογια, 2 κοτες, μια χηνα, πως θα μπορουσα να σας κανω τετοιο πραγμα ?"

- " Ακουμπατε κατω τη χηνα, τη καλυπτετε με τον αδειο κουβα, βαλτε τη μπογια πανω απ'αυτο, και εγω θα κρατησω τις κοτες...."

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.600
Πόντοι
3.506
[size=12pt]Γιατι οι γυναικες εχουν πολλα παπουτσια......???[/size]

http://64.19.142.10/[URL unfurl="true"]www.scavengeinc.com/images/Product/medium/legavenue/red-devil-costume-kit.jpg[/img[/URL]]

[color=red][font=Verdana][size=15pt](Γιατι ο διαολος εχει πολλα ποδαρια..!!!)[/size][/font][/color]

;D ;D ;D ;D

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16

·        Είδα ένα σχιζοφρενή δολοφόνο να καίει κεσεδάκια και του λέω,psycho killer, καις κεσέ??

·        Δε διαβάζω άλλα μαθηματικά. Είδα αστέρι να πέφτει κι έκανα μία f(x).

·        Σε είδα στο μπαρακι... Ήσουν μελαχρινή και μαυρισμένη.... Μου έδωσες ενα τριαντάφυλλο. Σου ψιθύρισα "Είναι τέλειο".... Μου ψιθύρισες: "ένα ευρώ"...

·        Τα πιο σοβαρά πράγματα λέγονται στην Πλάκα. Μερικές φορές και στο Θησείο.

·        Στάδια γυναικείας τριχοφυίας:
1) Φρεσκοξυρισμένη
2) Τριών ημερών
3) Τις αφήνω για αποτρίχωση
4) Δεν έχω γκόμενο και είναι χειμώνας
5) ΚΚΕ

·        Όταν ψάχνω κάτι: Google
Όταν ψάχνω κάποιον: Facebook
Όταν δεν βρίσκω κάτι: Μάναααααα......!

·        Ευτυχώς που τα κεφτεδάκια στα ΙΚΕΑ τα 'χουν έτοιμα...και δεν χρειάζονται συναρμολόγηση..

·        Ας κάνω την καρδιά μου πέτρα αφού η κοιλιά μου δε γίνεται με τίποτα.

·        9 σκαλιά, γλίστρησα κ τα μέτρησα ενα-ενα με το κώλο. Η όμορφη γειτόνισσα του κάτω ορόφου κοιτάει, σηκώνομαι με στυλ κ της ψιθυρίζω "παρκούρ".

·        Μετά απο δύο μήνες έβαλα 50 ευρώ βενζίνη στο αυτοκίνητο και μετα δεν έπαιρνε μπρος. Μάλλον έπαθε εγκεφαλικό απο την συγκίνηση...

·        Τη δικιά μου την κορμάρα την έχτισα με καρμπονάρα..

·        Σε λίγο θα πηγαίνουμε Σούπερ Μάρκετ και δεν θα αγοράζουμε τίποτα, θα κάνουμε μόνο Like.

·        Οι μουσικά ψαγμένοι ξέρουν ότι το "Set fire to the rain" της Adele είναι βασισμένο στο "Βρέχει φωτιά στη στράτα μου"!

·        Σβήσε το Facebook και αν θυμηθεί κανείς άλλος εκτός από τη μάνα σου τα γενέθλια σου, θα κάτσω να με χέσεις...

·        Ο κόκορας του γείτονα μπήκε στην αυλή μου...
Ας είναι ελαφρύ το μακαρόνι που θα τον σκεπάσει...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
-Ο αδερφός μου έπιασε δουλειά σε κάποιον τύπο που φτιάχνει κάτι σοκολάτες.δεν θυμάμαι ακριβώς...
-Toblerone?
-Εμ τι? τσάμπα δουλεύει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom