Νέα

Ανέκδοτα/αστεία/περίεργα e-mails κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ποιά είναι η καλύτερη θεραπεία για την πιτυρίδα;
- Η φαλάκρα!

Επισκέπτης
Ήταν ένας άνθρωπος που είχε χάσει το ένα του χέρι. Τον διώξαν και από την δουλειά του, και απογοητευμένος παίρνει την απόφαση να αυτοκτονήσει.
Πάει σε μία γέφυρα, ετοιμάζεται να πηδήξει, κοιτάει κάτω και βλέπει έναν τύπο χωρίς χέρια να χοροπηδάει.
Πάει κάτω γεμάτος απορία και ρωτάει:
- Καλά ρε φίλε. Εγώ με κομμένο το ένα χέρι και θέλω να πεθάνω! Εσύ με δύο κομμένα χέρια χορεύεις;
- Όχι, ρε φίλε! Με τρώει ο κώλος μου και δεν μπορώ να ξυστώ!

Επισκέπτης
Είναι τα δύο αρχίδια και παίζουν μπάσκετ, και έρχεται το μουνί και τους λέει:
- Που είναι ο ψηλός;

Επισκέπτης
Ήταν η Παρθενοπόπη και θα πήγαινε για πρώτη φορά σε club. Ο πατέρας της της είπε κάθε 2 λεπτά να του τηλεφωνεί. Η Παρθενοπόπη φτάνει στις 9:00 στο club. Παίρνει το πατέρα της στις 9:02 και του λέει:
- Μπαμπά, είμαι η Παρθενόπη. Μόλιςμπήκα στο club και τώρα κάθομαι σε μία καρέκλα.
Της λέει και ο μπαμπάς της:
- Εντάξει κοριτσάκι μου....
Στις 9:04 τον ξαναπαίρνει και του λέει:
- Μπαμπά, είμαι η Παρθενόπη. Παράγγειλα το ποτό μου και μου το έφεραν τώρα...
Και ο μπαμπάς της λέει:
- Εντάξει...
Στις 9:06 του ξανακτυπάει και του λέει:
- Μπαμπά, είμαι η Παρθενόπη. Γνώρισα εδώ ένα αγόρι και τώρα κουβεντιάζουμε..
Κι ο μπαμπάς της λέει:
- Εντάξει, αγάπη μου..
Μετά στις 9:08 τον παίρνει και του λέει:
- Μπαμπά, είμαι η Παρθενόπη. Τώρα είμαι με το αγόρι σε ένα δωμάτιο...
Και αυτός της λέει:
- Εντάξει, Παρθενοπόπη μου, αλλά να είσαι φρόνιμη με το αγόρι...
Μετά από δύο λεπτά, στις 9:10 τον ξαναπαίρνει και του λέει:
- Μπαμπά, είμαι η ΠΟΠΗ και βγαίνω από το δωμάτιο.......

Επισκέπτης
Είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι που έχει δύο πανέμορφες μικρές κόρες. Αλλά του άνδρα του λείπει ένας γιος, και αποφασίζουν να ξαναπροσπαθήσουν άλλη μία φορά.
Μετά από μήνες προσπάθειας η γυναίκα μένει έγκυος και εννιά μήνες αργότερα γεννάει ένα υγιές αγοράκι.
Ο πατέρας συγκινημένος τρέχει να δει το αγοράκι του, και φτάνοντας μένει έκπληκτος. Το αγοράκι είναι το πιο άσχημο παιδάκι που έχει δει ποτέ!
Τρέχει αμέσως στην γυναίκα του, και της λέει ότι αυτό αποκλείεται να είναι παιδί του! Είναι κακάσχημο!
- Δεν βλέπεις τι πανέμορφα είναι, τελειώνει, τα δύο κοριτσάκια μου; Δεν μπορεί αυτό το παιδί να είναι δικό μου! Μήπως το αγοράκι είναι άλλου; Μήπως μου έκανες απιστίες;
Η γυναίκα του χαμογελάει γλυκά και λέει:
- Όχι αυτήν την φορά...

Επισκέπτης
Μία κοπέλα φορώντας μια στενή δερμάτινη φούστα περίμενε στην στάση του λεωφορείου.
Το λεωφορείο έφτασε και πήγε να ανέβει.
Αμέσως κατάλαβε ότι η φούστα ήταν πολύ στενή.
Αμήχανη έβαλε το χέρι πίσω και προσπάθησε να κατεβάσει λίγο το φερμουάρ, για να μπορέσει να ανέβει το σκαλί.
Δεν τα κατάφερε όμως και ξαναβάζει το χέρι πίσω να το κατεβάσει λίγο ακόμα.
Ένας σωματώδης τύπος, που στεκόταν πίσω από την αμήχανη γυναίκα στην ουρά, την πιάνει από την μέση, και την ανεβάζει στο λεωφορείο.
Φυσικά η γυναίκα εξοργίστηκε και γύρισε να τον βρίσει:
- Μα είναι δυνατόν; Πως τολμάτε να με αγγίζετε!; Ούτε καν γνωριζόμαστε!!
Στο οποίο ο τύπος απάντησε:
- Τι να σας πω, κοπέλα μου... Κανονικά θα συμφωνούσα μαζί σας, αλλά αφού μου ξεκουμπώνατε το φερμουάρ, θεώρησα και εγώ ότι είμαστε φίλοι...

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
Πολυ καλο πιτσι

coverdale7

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ο παρακάτω διάλογος μεταξύ Αμερικανών και Ισπανών είναι πραγματικός, σύμφωνα με αυτούς που τον δημοσιοποίησαν, και καταγράφτηκε από το κανάλι 106 FENISTER-RA/GALICIA των θαλασσίων επικοινωνιών. 

ΙΣΠΑΝΟΙ: Εδώ Α-835. Για να αποφύγετε τη σύγκρουση, παρακαλώ αλλάξτε την πορεία σας 15 μοίρες βόρεια. Αυτή την στιγμή βρίσκεστε 25 ναυτικά μίλια μακριά και κατευθύνεστε ακριβώς κατά πάνω μας.
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ: Αλλάξτε εσείς την πορεία σας 15 μοίρες νότια.
ΙΣΠΑΝΟΙ: Αρνητικόν! Επαναλαμβάνω, αλλάξτε πορεία 15 μοίρες βόρεια.
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ: Σας ομιλεί ο Πλοίαρχος σκάφους των ΗΠΑ. Αλλάξτε πάραυτα την πορεία σας 15 μοίρες νότια.
ΙΣΠΑΝΟΙ: Την υπόδειξή σας δεν την βρίσκουμε ούτε λογική ούτε εφικτή.
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ (με υψωμένη φωνή): Σας ομιλεί ο Πλοίαρχος Richard James Howard του σκάφους USS MONTANA, του δεύτερου σε μέγεθος αεροπλανοφόρου του στόλου των ΗΠΑ! Έχουμε μαζί μας δύο αντιτορπιλικά, καταδιωκτικό αεροσκάφος και τέσσερα υποβρύχια. Επιπλέον έχουμε υποστήριξη καταδρομικών. Δεν κάνω υπόδειξη αλλά σας διατάσσω! Αλλάξτε πορεία 15 μοίρες νότια σε αντίθετη περίπτωση θα προβούμε σε όλεσ τις απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλεια του στόλου μας. Πάραυτα τσακιστείτε και αλλάξτε πορεία!!!
ΙΣΠΑΝΟΙ: Σας ομιλεί ο Juan Manuel Salas Alcantara. Εδώ είμαστε δύο άτομα έχουμε μαζί μας ένα σκύλο, το βραδινό μας φαγητό, δύο μπουκάλια μπίρα και ένα καναρίνι. Το καναρίνι κοιμάται αυτή την ώρα. Επιπλέον μας υποστηρίζει ο ραδιοφωνικός σταθμός Cadena Dial De La Coruna. Σας ομιλούμε από το φάρο με αριθμό Α-835 των ισπανικών ακτών Fenisterra Galicia, και σας γνωστοποιούμε ότι δεν έχουμε πρόθεση να μετακινηθούμε. Δεν έχουμε ιδέα αν είμαστε ο μεγαλύτερος ή ο μικρότερος φάρος των ισπανικών ακτών. Μπορείτε να προβείτε σε όλες τις γαμημένες απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλεια του γαμημένου σκάφου σας, που, σας επαναλαμβάνω, κατευθύνεται ολοταχώς προς τις βραχώδεις ακτές μας. Αλλά και πάλι επιμένουμε και σας υποδεικνύουμε να αλλάξετε την πορεία σας 15 μοίρες βόρεια.
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ: Ο.Κ. κατανοητόν. Ευχαριστούμε.

Πραγματικά δεν το αποκλείω καθόλου ο παραπάνω διάλογος να είναι και πραγματικός!!!

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Απίστευτο!!!!!!ακόμα και ως ανέκδοτο είναι σούπερ αλλά λόγω.....προτέρου  :jerking:+ :uglystupid: βίου των Αμερικάνων.....καθόλου απίθανο να είναι αλήθεια

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Καλό το ανέκδοτο έχει πλάκα δείχνοντας την αμερικανικοί αδιαλλαξία αλλά να είστε σίγουροι τέτοια μαλακία δεν θα την έκαναν ούτε οι αμερικανοί 25 ναυτικά μιλιά είναι από τον Πειραιά μέχρι τον Πόρο είναι χοντρό

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Θα πεθάνετε στο γέλιο....

2arcoudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ο Γκουσγκούνης στον κουρέα! από την ταινία <<Ήταν ʼξιος>>

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
  Για να μην χαλασω το thread πλακες σε τσαρκες ποσταρω εδω ανεκδοτο σχετικο με κατι που ειπε καποιος

Γερος παει σε μπουρδελο τσιμπουκακι πισωκολλητο ελευθερα πιασίματα κλπ

-Παπου εχεις δοκιμασει το 69.
  - Οχι κοπελα μου τι ειναι αυτο
  Φωναζει η τσατσα την κοπελα και της λεει να κανει το 69 στο παπου.
  Στηνονται στο κεβατι παππουσ και πουτανα αλλα παρασφιγγει τα μπουτια η γκομενα και στριμωχνεται ο γερος. τελειωνει η φαση φευγει ο γερος.
  Μετα απο μια βδομαδα τσουπ παλι ο γερος στο μαγαζί.
  - καλως τον η τσατσα σου αρεσε το 69 παππουλη
  - ναι κοπελα μου αλλα αν γινεται να κανουμε σημερα το 70 γιατι το 69 μου έπεσε λιγο ΜΙΚΡΟ!!!!!! 

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Πάει ο τύπος στο γιατρό...

- Γιατρέ κάνε κάτι, δε μπορώ να ευχαριστηθώ το σεξ, εκσπερματώνω πολύ γρήγορα.

- Χμ...Πάρε αυτό το πιστόλι...

- πιστόλι;

- πιστόλι κρότου είναι, κάθε φορά που θα βλέπεις ότι φτάνεις στο τέλος, θα ρίχνεις μια και απ' τον κρότο θα φοβάσαι και θα μαγκώνεσαι.

-ο.κ.

Την άλλη μέρα.

- γιατρέ χάλια η θεραπεία...

- Γιατί;

- Να, χτές έκανα το 69 με τη γυναίκα μου, πάνω λοιπόν που κόντευα, τραβάω μια πιστολιά...

- και;

- και, πρώτον χέστηκε  απ' το φόβο της στα μούτρα μου, δεύτερον μου τον δάγκωσε για τα καλά απ' την τρομάρα της και τρίτον, πετάχτηκε ένας απ' τη ντουλάπα με τα χέρια ψηλά...

Επισκέπτης
Σκάει μύτη ο κρητικός ο μουστακαλής στο ...ρδέλο και ζητάει από την τσατσά να του στείλει μια κοπελιά που να δίνει κόλο.
Πάει η κοπελιά στο δωμάτιο, ρωτάει ο κρητικός πόσο πάει το μαλλί για κολαράκι και λέει η κοπελιά 100 ευρώ. Βγάζει ο κρητικός την κουμπούρα και αρχίζει τις πιστολίές στον αέρα. Τα χάνει η κοπελιά και του λέει οκ χαλάρωσε οκ για σένα 60 ευρώ. Ξαναβγάζει ο κρητικός την κουμπούρα και μπαμ μπούμ στον αέρα, χέζεται η γκόμενα και του λέει οκ για σένα 20 ευρώ. Βάζει ο κρητικός την κουμπούρα στη ζώνη δίνει 100 ευρώ στην γκόμενα και ξεντύνεται.
Τα παίζει η γκόμενα και του λέει μα καλά οι πιστολιές τότε γιατί;;;
Κια λέει ο κρητικός, οι πιστολιές ήταν για να σφίξουν οι κόλοι.....

plain

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Ένας Γάλλος, ένας Εγγλέζος και ένας Έλληνας συζητούν για τις στάσεις που  προτιμούν.  Ο Γάλλος λέει ότι προτιμάει να είναι από πάνω, γιατί τότε βλέπει τα όμορφά  της μάτια.  Ο Εγγλέζος προτιμάει να είναι από κάτω για να βλέπει τα όμορφα στήθη της.  Ό Έλληνας λέει ότι προτιμάει από πίσω.  "Καλά, και τι βλέπεις;" τον ρωτάνε.
- Ανάλογα, κάθε φορά.  Σήμερα θα δω Champions League.
:2funny:

Εσείς;

plain

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
ουσιαστικά ο τίτλος θα έπρεπε να είναι ποιά η αγαπημένη σας στάση (όχι λεωφορείου)

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
Μια φορά ήταν ένας βλαχος, όπως πήγαινε στο σπίτι του βλέπει ένα μπουρδέλο που έγραφε έξω κάνουμε και 69. Σκέφτεται:
- 69; Τι είναι αυτό; Για να πάω να δοκιμάσω.
Και μπαίνει στο μπουρδέλο. Έρχεται η  τσατσά και του λέει:
- Πώς μπορώ να σας βοηθήσω κύριε;
-Θέλω 69, λέει αυτός.
- Μάλιστα του λέει η τσατσά και φωνάζει μιά γκομενάρα.
Τον παίρνει η γκομενάρα και του κάνει 69.Όταν τελειώσανε ο βλαχος έμεινε έκπλητος, τρελάθηκε και έτρεξε να το πει και στους φίλους του. Τους λέει λοιπόν τι έγινε και πόσο πολύ τους άρεσε, και τρέξανε όλοι να κάνουν 69. Τότε πήγε και ο Μανωλιός. Μπαίνει στο μπουρδέλο και λέει στη τσατσα.
- θέλω να μου κάνετε 69.
- Συγνώμη (του λέει η τσατσά) αλλά δεν έχω άλλες γυναίκες, αν θέλετε όμως μπορώ να σας κάνω και εγώ.
-Τελοσπάντων αφού μπορείς και εσύ ας πάει στα κομμάτια, κάνε μου εσύ.
Τον βάζει η τσατσά που λες στο κρεβάτι και του αρχίζει τις πίπες. Ενώ αυτός της έγλυφε το μουνί.
-ΑΧ! ΑΧ! Ποπό! πολύ ωραίο (λεει ο Μανωλιος).
Και προτού τελειώσει τις λέξεις του, η γριά του ρίχνει μια κλανιά στη μάπα του.
-ΠΟΥΦ! ΠΟΥΦ! (λέει ο Μανωλιος)
ʼλλα σε λίγο αφού του περάσε η ζάλη ξανάρχισε να τη γλύφει.
Μέτα από λίγο του ρίχνει ακόμα μια κλανιά η γριά τσατσα.
-ΠΟΥΦ! ΠΟΥΦ! (λέει ο Μανωλιος)
Και προτού τελειώσει τις λέξεις του, η γριά του ρίχνει άλλη μια κλανιά στη μάπα του.
Τότε λέει ο Μανωλιος.
- ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΩΡΗ, ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 67 ΚΑΝΤΕΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom