Νέα

Ανέκδοτα/αστεία/περίεργα e-mails κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
151
Πόντοι
16
Αθάνατο...Ελληνικό Πνεύμα...

Το τεράστιο πετρελαιοφόρο διασχίζει τον ωκεανό. το ταξίδι είναι πολυήμερο και στο τυπικά ανδρικό πλήρωμα υπάρχει αυτή τη φορά και μια γυναίκα. Η παρουσία της δεσποινίδας  ασυνήθιστη καθώς είναι  έχει δημιουργήσει περίεργες καταστάσεις...
Τις πρώτες μέρες όλα κυλάνε ήρεμα, ο αντρικός πληθυσμός ήρεμος κι ευγενικός.
Τις επόμενες μέρες κάποιοι μικρό εκνευρισμοί. Έχει μπει η τρίτη εβδομάδα και τα πρώτα ξεσπάσματα προμηνύουν θύελλα...
Την κατάσταση προσπαθεί να προλάβει ο πλοίαρχος. Μαζεύει τα αρσενικά μέλη του πληρώματος και τους λέει:
"Κύριοι, μετά από τόσες μέρες η κυρία αισθάνεται ανία και για να σας φύγει ο πειρασμός που είναι μόνη της αποφάσισα να τη φλερτάρω εγώ σαν πλοίαρχος."
"Τι!" πετάγεται ο θερμόαιμος ιταλός, "υπάρχει ιταλός επάνω στο πλοίο και θα δοκιμάσει άλλος να φλερτάρει; δεν θα είστε καλά!"
"Κύριοι, σας παρακαλώ", πετάγεται ο γάλλος, "το φλερτ, ως γνωστόν, είναι ειδικότητα των γάλλων."
Ο καβγάς δεν αργεί να ανάψει. Κάθε ένας, για τους δικούς του λόγους υποστηρίζει ότι το φλερτάρισμα είναι προσωπική του υπόθεση. Όλο αυτό το διάστημα ο έλληνας, αδιάφορος, μασουλάει πασατέμπο και αγναντεύει το πέλαγος.
Εκνευρισμένος ο πλοίαρχος του φωνάζει: "Εσύ δεν ενδιαφέρεσαι να φλερτάρεις την κύρια;"
"Τι να σας πω κύριε πλοίαρχε, τρεις εβδομάδες τώρα την έχω ξεσκίσει στο πήδημα. αν θέλετε όμως τη φλερτάρω κιόλας, δεν έχω πρόβλημα.

Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
151
Πόντοι
16
Αν έπεφτε ένα έντομο στην κούπα του καφέ σας πως θα αντιδρούσατε;

1. Εγγλέζος
Πετάει την κούπα με τον καφέ και φεύγει από την καφετέρια

2. Αμερικάνος
Βγάζει το έντομο και συνεχίζει να πίνει τον καφέ του.

3. Κινέζος
Τρώει το έντομο και πετάει τον καφέ

4. Εγκλωβισμένος παλαιστίνιος
Πίνει τον καφέ μαζί με το έντομο

5. Σκωτσέζος
Πιάνει το έντομο και το σφίγγει φωνάζοντας "φτύσε' τον καφέ ρε!"

6. Ισραηλινός
Α. Πουλάει τον καφέ στον αμερικάνο και το έντομο στον κινέζο.
Β. Διαμαρτύρεται ότι η προσωπική του ασφάλεια βρίσκεται σε κίνδυνο.
Γ. Φωνάζει ότι οι παλαιστίνιοι του ρίχνουν έντομα στον καφέ .
Δ. Κατηγορεί ότι η χεζμπολάχ, η Συρία και το Ιράν υποθάλπουν επιθέσεις με όπλα μαζικών εντομών .
Ε. Συσχετίζει αυτή την ποταπή επίθεση με την παλαιστινιακή τρομοκρατία, με καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων με τον αντισημιτισμό, το
ολοκαύτωμα, τη διασπορά, την έξοδο.
ΣΤ. Επανακαταλαμβάνει τη δυτική όχθη και τη γάζα, συνεχίζει την εποίκηση, κόβει την παροχή νερού και ρεύματος στους παλαιστίνιους, τρομοκρατεί η εξευτελίζει πολίτες, σκοτώνει η σακατεύει οτιδήποτε στο πέρασμα του.
Η. Απαιτεί ισχυρότερη στρατιωτική βοήθεια από τους αμερικανούς.
Θ. Ζητά δάνειο ενός δισεκ. δολαρίων με 100ετη περίοδο αποπληρωμής, από τους αμερικανούς για την αγορά καινούργιας κούπας καφέ.
Ι. Απαιτεί εφ όρου ζωής δωρεάν καφέ από την καφετερία ως αποζημίωση.

7. Έλληνας
Ρίχνει μια χριστοπαναγία στη γυναίκα του και πάει στη μάνα του να πιει ένα καφέ της προκοπής

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Αθάνατος Paparazzi στο contra...

Ένας τύπος παίρνει κάθε πρωί το λεωφορείο να πάει στη δουλειά του. Κάθε μέρα βλέπει μέσα μια χήρα, μαυροφορούσα και χαμηλοβλεπούσα. Τη βλέπει μία, τη βλέπει δύο και στο τέλος αρχίζει να τη γουστάρει. Της την πέφτει λοιπόν στην αρχή με το μαλακό και όσο αυτή δεν ενδίδει τόσο ποιο φορτικός γίνεται. Εν πάση περιπτώσει, η χήρα δεν πέφτει με τίποτα κι ο τύπος πάει να σκάσει. Κάποια μέρα ο εισπράκτορας, ο οποίος έχει καταλάβει την όλη φάση, φωνάζει τον τύπο και του λέει:
- "Κοίτα να δεις, βλέπω ότι γουστάρεις τη χήρα. Κι επειδή συμβαίνει να τη γνωρίζω και ξέρω την ιστορία της θα σε βοηθήσω. Λοιπόν, το κλειδί στην περίπτωση της χήρας είναι ότι είναι κολλημένη με τον μακαρίτη, δεν μπορεί να ξεπεράσει τον θάνατό του. Κάθε μέρα, προς το βραδάκι, πηγαίνει στο νεκροταφείο και κλαίει πάνω από το μνήμα. Αυτή ακριβώς την αδυναμία της πρέπει να εκμεταλλευθείς. Η συμβουλή μου, λοιπόν, είναι η εξής: πήγαινε λίγο νωρίτερα και κρύψου πίσω από τον τάφο κι όταν έρθει η χήρα εμφανίσου ξαφνικά μπροστά της και πες ότι είσαι άγγελος Κυρίου και ότι μπορείς να την φέρεις σε επαφή με τον άντρα της. Όπως θα είναι ψιλοσκοτεινά δεν θα καταλάβει τίποτα. Πιάστην στο ψηστήρι και θα γίνει η φάση".
Πράγματι, έτσι και έγινε. Ο τύπος κρύβεται πίσω από τον τάφο και μόλις έρχεται η χήρα κι αρχίζει το κλάμα πετάγεται ξαφνικά μπροστά της και της λέει:
- "Είμαι άγγελος Κυρίου, μπορώ να σε φέρω σε επαφή με τον άντρα σου". Η χήρα τα παίζει στην αρχή αλλά γρήγορα συνέρχεται και τον ρωτάει:
- "Αλήθεια μπορείς;"
- "Ναι", λέει ο τύπος, "αλλά πρώτα πρέπει να έρθουμε σε ερωτική επαφή..."
- "Αποκλείεται", λέει η χήρα. "Τι είναι αυτά που μου λες; Χήρα γυναίκα είμαι, δεν μπορώ να το κάνω αυτό που λες!"
- "Κοίτα", επανέρχεται ο τύπος, "αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να ξαναβρεθείς με τον άντρα σου. Αν δεν σ?αρέσει χάνεις την ευκαιρία".
Τι να κάνει η χήρα! Με τα πολλά ψήνεται και αποφασίζει να του κάτσει. Του λέει όμως:
- "Κοίταξε να δεις, δέχομαι, αλλά μόνο από πίσω. Το μπροστά το έχω αφιερώσει στον άντρα μου".
Συμφωνεί ο τύπος, αρχίζει και στο τελείωμα πάνω τον πιάνουν τύψεις.
- "Ξέρεις κάτι", της λέει, "ψέματα σου είπα. Τι άγγελος Κυρίου και βλακείες. Ο τύπος από το λεωφορείο είμαι που σου την πέφτει κάθε μέρα".
Και η χήρα:
- "Εντάξει μωρέ, δεν τρέχει τίποτα. Κι εγώ δεν είμαι η χήρα. Ο εισπράκτορας είμαι!"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ρωτά ο Τοτός τον πατέρα του.

Μπαμπά τι είναι τραβεστί;

Ρώτα τη μάνα σου παιδί μου αυτός ξέρει.

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
ρε παιδιά πως θα γίνει να ανεβάσω αστεία βίντεο και εγώ.. που έχω στον υπολογιστή μου; όλα είναι πάνω από 1,2ΜΒ στην πιο κάτω επιλογή έχει μόνο μέχρι 300klb ????? μόνο σε λινκ γίνετε ?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
φτιαξε ενα λογαριασμο
Κώδικας:
[MEDIA=youtube][/MEDIA]]
και καλο ανεβασμα!
[QUOTE="baklavatzioglou, post: 828911"]
ρε παιδιά πως θα γίνει να ανεβάσω αστεία βίντεο και εγώ.. που έχω στον υπολογιστή μου; όλα είναι πάνω από 1,2ΜΒ στην πιο κάτω επιλογή έχει μόνο μέχρι 300klb ????? μόνο σε λινκ γίνετε ?
[/quote]

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915
Το αστείο πού είναι; Εχεις κοουτσάρει ομάδα ποτέ;

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
Carlo Zampa AS Roma vs Calgiari - Vucinic goal ( crazy celebration )

Dennis Bergkamp WK 1998 (commentaar Jack van Gelder)

:grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom