Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
astari51, κι εγώ που πέρασα Παρασκευή 25/10 απόγευμα δεν μου άνοιξαν
Έχει συμβεί και σε εμένα κάποια Δευτέρα απόγευμα πριν κανέναδίμηνο.
Να υποθεσω λουκετο ?astari51, κι εγώ που πέρασα Παρασκευή 25/10 απόγευμα δεν μου άνοιξαν
Εχεις απολυτο δικιο , την Τεταρτη μετα την πορτα στην Ανδρουτσου πηγα στο Γρηγ. Λαμπρακη και Γεωργιου , η παρακμη , 2 σαυρες και ενα σαμιαμηδι.Μακάρι όχι. Δεν υπάρχουν αξιόλογα μαγαζιά στον Πειραιά, με μια μικρή εξαίρεση αυτό της Ανδρούτσου. Αν έκλεισε, θα μας φάνε οι δρόμοι για να βρούμε νέα στέκια.
Το αλλο στη στοα στην Ηρωων Πολυτεχνειου , υπαρχει ακομα ?Η Λαμπράκη έκλεισε
Το αλλο στη στοα στην Ηρωων Πολυτεχνειου , υπαρχει ακομα ?
Σε λιγο εμας τους Πειραιωτες μας βλεπω προς Καλλιθεα να πηγαινουμε.Ειπα Καλλιθεα και θυμηθηκα στην Σκρα την Ρωξανη ,70 ευρω και με πρωκτικο που της αρεσε και το προτιμουσε.Ωραια χρονια αξεχαστα.
...αλλαζει οψη ο πειραιας...το ειπαν και οι δημαρχαιοι....
αν μαθεις πες μου και μενα!!
Πέρασμα την Πέμπτη από την Ανδρούτσου,στην υποδοχή η Αλεξάνδρα(την έχουν περιγράψει πολλοί φίλοι)και δύο εργαζόμενες...η Αλεξάνδρα(ξανθιά,σχετικά ψηλή,ωραίο σώμα,ωραία παρουσία).Αν θυμάμαι καλά την είχα δεί στην Μισαραλιώτου,και η Χρυσάνθη(Χρύσα)(ξανθιά,πιο μακρυά μαλλιά,λίγο γεματούλα,ωραία παρουσία και αυτή.Πέρασα με την Αλεξάνδρα,πολύ καλό μασάζ και δεύτερο μέρος...60 ευρώ,45+ λεπτά
Το μασαζ το βαριοταν και η Αλεξανδρα η ιδιοκτητρια όταν δουλευε σα κοπελα, αλλα αψογη γλυφοκολαδα και κολαρακι φουλ, στα πλην το πολύ χαλαρο δερμα, ειχες την αισθηση ότι γαμαγες μπογο με μπαμπακι, κριμα για τοσο γλυκο προσωπο. Στο Πανωπης στη Γλυφαδα ειχα κανει αρκετες φορες μαζι της.Ώπα.... τι εξελίξεις είναι αυτές;... Άνοιξε ξανά το κατάστημα;; Το δεύτερο καλό είναι ότι παίζει καλό μασάζ σύμφωνα με τα λεγόμενα του παίκτη παραπάνω. Την τελευταία φορά που είχα πάει το μασάζ ήταν ένα πασάλειμμα με λάδι για 10 λεπτά.