Νέα

Ανδρική αποτρίχωση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr. White
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 288
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
Γιατί εσύ τι κάνεις? Λέιζερ?ξυράφι?κερί?Ποια είναι η μόδα? Τι κάνουν οι φίλες σου?
ευτυχώς που έμοιασε στην εξυπνάδα τον πατέρα του εννοούσα ...
τώρα, για το τι κάνω εγώ, διάβασε πιο πάνω το νήμα

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
η αλήθεια είναι οτι δε μίλησα για μικρό τσούξιμο ... απλά είναι ακαριαίο και μπορούν να κάνουν μικρές παύσεις ενδιάμεσα ή να χαμηλώσουν τη συχνότητα αν δεν μπορείς να το ανεχτείς.
πάντως εγώ την πρώτη φορά θυμάμαι που σε κάποια φάση τους είπα:
αυτό είναι ... παίρνω τώρα το μ@@@ί μου και φεύγω!!! ... χαχαχα ...
τώρα πλέον όμως, όλα καλά!!! ... άσε που το αποτέλεσμα με εξιτάρει!!!
Με ενδιαφέρει και εμένα αν είναι τόσο καλό το αποτέλεσμα...

nikos45gr

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2020
Like
97
Πόντοι
0
Εδώ και 20 χρόνια, μηχανή τα πολλά και μετά ξυράφι. Με αφρολουτρο και όχι αφρό ξυρίσματος. Έχουν γίνει βέβαια σαν συρματόσχοινα μετά από τόσο καιρό, αλλά για κερί δεν το βλέπω. Θα μείνουμε χωρίς μπαλάκια ?

matrix..8444

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2022
Like
998
Πόντοι
81
Εδώ και 20 χρόνια, μηχανή τα πολλά και μετά ξυράφι. Με αφρολουτρο και όχι αφρό ξυρίσματος. Έχουν γίνει βέβαια σαν συρματόσχοινα μετά από τόσο καιρό, αλλά για κερί δεν το βλέπω. Θα μείνουμε χωρίς μπαλάκια ?
Αν βρεις επαγγελματία..ο πόνος θα είναι υποφερτός- υδονιστικως

matrix..8444

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2022
Like
998
Πόντοι
81
καλημέρα αγόρια!
σας διάβασα και απόρησα.
γιατί δεν απευθύνεστε σε κέντρα αποτρίχωσης με laser?
υπάρχουν παντού.
απλά σας προτείνω να πάτε κάπου όπου να έχουν και δερματολόγο.
να μη φοβάστε ... σε επίμαχα σημεία θα αισθανθείτε στις πρώτες συνεδρίες ένα τσούξιμο-ένα κάψιμο αλλά μέχρι εκεί και σίγουρα θα ξεχαστεί με το αποτέλεσμα που θα δείτε.
τόσες γυναίκες έχουμε προχωρήσει σε αυτή τη λύση ... γιατί δε σας καταλαβαίνω?
Πόσο σίγουρο και ασφαλές είναι να κάνουμε λέιζερ στα μπαλάκια μας ξέρουμε τι μπορεί να προκαλέσει μετά από χρόνια... άσε που το πασπατεμα με το χέρι η ψιλαφιση έχει άλλη αίσθηση

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.223
Πόντοι
456
τριμαρισμα με ηλεκτρικη μονο , και στο τσακιρ κεφι σαπουνακι και κανενα ξυραφι απο αυτα με 3 λεπιδες και strip που χρησιμοποιουν οι γυναικες για παρτη τους. ουτε φαγουρες ουτε τιποτα.

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
Δεν έχει σημασία αυτό φιλαράκι και πριν τον φρέντο εσπρέσσο υπήρχε ο φραπέ
εμένα λες "φιλαράκι" ? εμένα ?
αντί να με αποκαλέσεις"ματάκια μου" ... τόσο ωραία ματάκια έχω ... δε βλέπεις στη φωτογραφία μου? ...

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
τριμαρισμα με ηλεκτρικη μονο , και στο τσακιρ κεφι σαπουνακι και κανενα ξυραφι απο αυτα με 3 λεπιδες και strip που χρησιμοποιουν οι γυναικες για παρτη τους. ουτε φαγουρες ουτε τιποτα.
ε, ναι
και πολύ ασχολείστε οι άντρες στην τελική
έχω την εντύπωση οτι εκτός από μένα και σε πολλές άλλες γυναίκες αρέσουν οι τριχωτοί άντρες (με κοιλίτσα)

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
Πόσο σίγουρο και ασφαλές είναι να κάνουμε λέιζερ στα μπαλάκια μας ξέρουμε τι μπορεί να προκαλέσει μετά από χρόνια... άσε που το πασπατεμα με το χέρι η ψιλαφιση έχει άλλη αίσθηση
θέτεις ερωτήματα στα οποία δεν μπορώ να απαντήσω είτε γιατί δεν είμαι γιατρός είτε γιατί δεν είμαι άντρας

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
Ναι αλλα οι τριχες φερνουν φαγουρα ενοχλησεις και αλλεργιες στο σωμα κυριως στηθος ... θελω σαν τρελος να κανω λειζερακι αρχισα με μηχανη σωματος απο τον Ιουλιο του 2021 τα χοντρα και τα ψιλά με ξυραφακι !!!!!
αυτό το ξυράφι τι το θέλετε?
δε βλέπεις που εμείς οι γυναίκες το βαρεθήκαμε τόσα χρόνια και περάσαμε στο laser?

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216

tribute

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
0
εχω ξεκινησει λειζερ στο στηθος και εχω κανει 3 συνεδριες 1 καθε 30-40 μερες περιπου. δεν ειχα τεραστιο προβλημα αλλα περισσοτερο στο σημειο αναμεσα στο στηθος που εκανε μπουκλα η τριχα.
το εκανα κυριως γιατι εχω γραμμομενο σωμα τον τελευταιο χρονο και ηταν ενοχλητικο το ξυρισμα αναμεσα στο στηθος.
οι τριχες παρολα αυτα συνεχιζουν να βγαινουν, το ενοχλητικο ειναι οτι αναμεσα στις συνεδριες μου εχουν πει να μην ξυριζομαι - κατι που σιγουρα θα κανω το καλοκαιρι αν συνεχισω το λειζερ εστω με μηχανη. σιγουρα τον πρωτη μηνα παρατηρησα καποια αραιωση αλλα οι επομενες συνεδριες δεν ειχαν και τοση διαφορα για να μην πω γεμισα περισσοτερες τριχες αλλα πιο αραιες.

Εχω παρατηρησει οτι τα χνουδια που χτυπησε με το λειζερ σε σημεια ψηλα στο στηθος και στο πλαι που δεν ηταν μαυρα, εχουν αρχισει και ξυπνανε και αυτα και μαυριζουν. :confused:
Μου εξηγησε οτι αυτες που απο χνουδια θα γινουν τριχες μετα το λειζερ θα τις πιασει καλυτερα. Εχει λογικη αυτο; Μιας και εγω 3-4 συνεδριες να κανω max ακομα, με κουραζει η διαδικασια οταν με μηχανη τα παιρνω σε 5 λεπτα.

Επισης καθε φορα που παω και εχει βγει τριχα που τριμαρετε πριν μου κανει το λειζερ μου τα τριμαρει με μηχανη πολυ κοντα σε καποια συγκεκριμενα σημεια, οτι δηλαδη θελω να κανω εγω τοσο καιρο αναμεσα στις συνεδριες, για να βγει πιο ομοιoμορφα λεει την επομενη φορα. :think: Δεν εχω καταλαβει ποιος ο λογος αφου αμεσως μετα με χτυπαει με το λειζερ.

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
εχω ξεκινησει λειζερ στο στηθος και εχω κανει 3 συνεδριες 1 καθε 30-40 μερες περιπου. δεν ειχα τεραστιο προβλημα αλλα περισσοτερο στο σημειο αναμεσα στο στηθος που εκανε μπουκλα η τριχα.
το εκανα κυριως γιατι εχω γραμμομενο σωμα τον τελευταιο χρονο και ηταν ενοχλητικο το ξυρισμα αναμεσα στο στηθος.
οι τριχες παρολα αυτα συνεχιζουν να βγαινουν, το ενοχλητικο ειναι οτι αναμεσα στις συνεδριες μου εχουν πει να μην ξυριζομαι - κατι που σιγουρα θα κανω το καλοκαιρι αν συνεχισω το λειζερ εστω με μηχανη. σιγουρα τον πρωτη μηνα παρατηρησα καποια αραιωση αλλα οι επομενες συνεδριες δεν ειχαν και τοση διαφορα για να μην πω γεμισα περισσοτερες τριχες αλλα πιο αραιες.

Εχω παρατηρησει οτι τα χνουδια που χτυπησε με το λειζερ σε σημεια ψηλα στο στηθος και στο πλαι που δεν ηταν μαυρα, εχουν αρχισει και ξυπνανε και αυτα και μαυριζουν. :confused:
Μου εξηγησε οτι αυτες που απο χνουδια θα γινουν τριχες μετα το λειζερ θα τις πιασει καλυτερα. Εχει λογικη αυτο; Μιας και εγω 3-4 συνεδριες να κανω max ακομα, με κουραζει η διαδικασια οταν με μηχανη τα παιρνω σε 5 λεπτα.

Επισης καθε φορα που παω και εχει βγει τριχα που τριμαρετε πριν μου κανει το λειζερ μου τα τριμαρει με μηχανη πολυ κοντα σε καποια συγκεκριμενα σημεια, οτι δηλαδη θελω να κανω εγω τοσο καιρο αναμεσα στις συνεδριες, για να βγει πιο ομοιoμορφα λεει την επομενη φορα. :think: Δεν εχω καταλαβει ποιος ο λογος αφου αμεσως μετα με χτυπαει με το λειζερ.
έχει δίκιο για το χνούδι
ανάμεσα στις συνεδρίες και γενικά πλέον από εδώ και πέρα που ξεκίνησες laser μη βάζεις ξυράφι
μπορείς να τις τριμάρεις
η αποτελεσματικότητα έχει να κάνει με την ποιότητα της τρίχας ... οι σκούρες τρίχες πιάνονται πιο εύκολα από τις ανοιχτόχρωμες ... οι ξανθές και οι λευκές δεν πιάνονται καθόλου

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.163
Πόντοι
5.506
έχει δίκιο για το χνούδι
ανάμεσα στις συνεδρίες και γενικά πλέον από εδώ και πέρα που ξεκίνησες laser μη βάζεις ξυράφι
μπορείς να τις τριμάρεις
η αποτελεσματικότητα έχει να κάνει με την ποιότητα της τρίχας ... οι σκούρες τρίχες πιάνονται πιο εύκολα από τις ανοιχτόχρωμες ... οι ξανθές και οι λευκές δεν πιάνονται καθόλου
Ολα πχια τα ξερεις; Και την ανδρικη αποτριχωση;;

ioannisdebu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2020
Κριτικές
1
Like
3.561
Πόντοι
456
συνήθως σου λένε να έχεις χρησιμοποιήσει πιο πριν αλοιφή ξυλοκαΐνης ... τι να κάνει ένα de

έχει δίκιο για το χνούδι
μπορείς να τις τριμάρεις
αληθεια ειναι αυτο
εγω εκανα lazer αποτριχωση στο στηθος
εφυγαν οι τριχες εκτος καμια 20αρια ασπρες που δεν μπορει το μηχα νημα να καταστρεψει

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Εγω εδω και πολλα χρονια τα παιρνω με την ψιλη και μετα τις λεπτομερειες κτλ με ξυραφι...
Φαγουρα εχω μονο οταν αρχιζουν να βγαινουν...τιποτε αλλο...που ειναι εντελως φυσιολογικο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom