Νέα

Ανδρικά κουστούμια προτάσεις και τιμές...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα akatastatos123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Παίδες είναι η πρώτη φορά που θα βγω για αναζήτηση κουστουμιού. Το μπάτζετ που διαθέτω είναι μαξ μέχρι 500 ευρώ...

Έχετε να προτείνετε μαγαζιά στην Αθήνα; Έχω ακούσει για τα bertolucci που έχουν σχετικά προσιτές τιμές... Επίσης με ενδιαφέρει να έχουν και fit γραμμές γιατί είμαστε και αδύνατοι και στα τζην οι κανονικές γραμμές δεν μου κάνουνε...

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Παίδες είναι η πρώτη φορά που θα βγω για αναζήτηση κουστουμιού. Το μπάτζετ που διαθέτω είναι μαξ μέχρι 500 ευρώ...

Έχετε να προτείνετε μαγαζιά στην Αθήνα; Έχω ακούσει για τα bertolucci που έχουν σχετικά προσιτές τιμές... Επίσης με ενδιαφέρει να έχουν και fit γραμμές γιατί είμαστε και αδύνατοι και στα τζην οι κανονικές γραμμές δεν μου κάνουνε...

τυπε με 500  εχεις πολλες επιλογες. εκτος απο μπερτολουτσι που εχω να παω χρονια και δεν ξερω τη κατασταση, θα σου ελεγα να δεις σε κανενα πρινς ολιβερ που εχουν πολυ συχνα προσφορες σε περασμενης σεζον κοστουμια. αν εισαι αδυνατος θα εχει νουμερα και μπορεις με 350 ευρω να παρεις κοστουμι που εκανε αρχικα 700-800. με τα υπολοιπα προσεχε μην αγορασεις πουκαμισα κλπ απο πρινς ολιβερ γιατι ειναι απατεωνες.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

και αλλος ενας φτωχος Ελληνας θυμα της κρισης  :2funny: :2funny: :2funny:

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
καλό θα είναι να δοκιμάσεις κοστούμια από διαφορετικές εταιρείες για να δεις τι κολακεύει περισσότερο τον σωματότυπό σου. Άλλη φόρμα κολακεύει τον ψηλό άντρα, άλλη τον κοντύτερο. Άλλη φόρμα τον αδύνατο, άλλη τον πιο γεμάτο. Οι επιλογές είναι αμέτρητες και τα 500 € που διαθέτεις είναι αρκετά ακόμα και για πρωτοκλασσάτες φίρμες ειδικά τώρα που ξεκινούν και οι εκπτώσεις...

Αν ήμουν στην θέση σου που όπως αμτιλαμβάνομαι δεν έχεις ιδιαίτερη εμπερία στον χώρο θα έψαχνα ένα σχετικά κλασσικό καλής ποιότητας κοστούμι για να το κρατήσω χρόνια.. Για τον λόγο αυτό θα απεύφευγα τις εταιρείες που αναφέρθηκαν παραπάνω οι οποίες μεταχειρίζονται χαμηλής ποιότητας υλικά για να κρατήσουν το κόστος χαμηλά και να μπορούν να σου προσφέρουν κοστούμια κάτω και από τα 200 €..

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.472
Πόντοι
2.356

Με 500 ευρώ μπορείς άνετα να πάρεις από Berto Lucci κοστούμι. Εγώ είχα πάρει ένα κοστούμι, 1 ζευγάρι παπούτσια, 2 πουκάμισα, δυο γραβάτες, μία ζώνη, δυο μαντήλια αυτά για το πέτο. Όλα αυτά, δηλαδή φουλ ντύσιμο περίπου 450 ευρώ. Τώρα βέβαια εξαρτάται αν είναι επαγγελματικό ή βράδυ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

τυπε περιμενε να λογκαρει ο κοστας27 να σου πει που θα πας για καλο κουστουμι

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.472
Πόντοι
2.356
Κοινώς υπάρχει ένα ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ, αν θες κάτι σε καθημερινό πάρε bertolucci αν θες κάτι πολύ κυριλέ και δυνατό όπως είπαν και οι προηγούμενοι κινήσου και ψάξε και άλλες μάρκες. Πάρα πολύ δυνατός έχω ακούσει είναι ο ΓΙΑΝΝΕΤΟΣ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
αν ειναι να παρεις μπερτολουτσι καλυτερα πηγαινε με το σωβρακο εκει που ειναι να πας

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
αν ειναι να παρεις μπερτολουτσι καλυτερα πηγαινε με το σωβρακο εκει που ειναι να πας

Αυτό είχα και γω στο μυαλό μου να πω αλλά σκέφτηκα να είμαι λίγο πιο διαλακτικός Lappo

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.068
Πόντοι
2.606
Στο τειλορ στην Ακαδημίας  οτι καλυτερο μπορείς να πάρεις στα χρήματα που διαθέτεις και στενές γραμμές που θέλεις

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ποιο ειναι το μιν. τιμης για ενα αξιοπρεπες (οχι καλο) κουστουμι?

Δηλ. ενα κουστουμι που ειναι ΟΚ πανω σου και δεν σε εκθετει?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756

την γνωμη σου , για τον παρακατω  :grin: :grin:

URL]]

Stories

Νέο!