Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 466
- Πόντοι
- 166
το γουδι το γουδοχερι...σφυροκοπημα στα πιστονια και να φορα ξωφτερνο να κουνιουνται οι γαμπιτσες και να φευγει το ενα κατω...γι αυτα ζουμε...ειδος νοικοκυρας που εχει στην κατοχη της οταν φτιαχνει ιμαμ..τον τυπο dildo με πρωκτογαργαλημα...αντε το πολυ πολυ κομμωτρια βοηθος πιστολακι τσιμπουκια για φιλοδωρηματα και δαχτυλωμα στις πελατισσες κατα τη διαδικασια του brazilian πισω απο το παραβαν..
Άλλη έψαχνα να gifοποιήσω και άλλη βρήκαΠου τη θυμηθικατε βρε θηρια? Τι να κανει αυτη η ψυχη αραγε
Μια χαρα κομπλε η κινηση σου!!!Άλλη έψαχνα να gifοποιήσω και άλλη βρήκα
Ευτυχες ατυχημα!Φιλια στην μυταρα της και φλοκια στα γυαλακια της.Παντα τετοια!Άλλη έψαχνα να gifοποιήσω και άλλη βρήκα
... ομως εμεις δεν ξεχναμε??Βυζάρες + προσωπάρα. Απορώ πως έχει εξαφανιστεί. Μάλλον δεν τα άνοιγε εύκολα.
Ευτυχες ατυχημα!Φιλια στην μυταρα της και φλοκια στα γυαλακια της.Παντα τετοια!
Ολοκληρη για βολες ειναι...ελπιζω να μην ειναι αγαμητη λογω ανεργιας κτλ..εχει σπερματοφατσα η τυπισσα!
Ορματε αδελφια!!! Αεεεεεραααα!!!!Για όσους ενδιαφέρονται η Αντριάνα δουλεύει Barwoman στο Frau στη Φειδίου στα Εξάρχεια. Χθες βράδυ εκεί ήμουν. Ακόμα έχει απίστευτες βυζάρες!!!
Το μάρκετινγκ του μαγαζιού είναι τα βυζια της δηλαδη?Για όσους ενδιαφέρονται η Αντριάνα δουλεύει Barwoman στο Frau στη Φειδίου στα Εξάρχεια. Χθες βράδυ εκεί ήμουν. Ακόμα έχει απίστευτες βυζάρες!!!
Σώπα ρε Barwoman στα Εξαθλεια ξέπεσε η τύπισσαΓια όσους ενδιαφέρονται η Αντριάνα δουλεύει Barwoman στο Frau στη Φειδίου στα Εξάρχεια. Χθες βράδυ εκεί ήμουν. Ακόμα έχει απίστευτες βυζάρες!!!