Νέα

Άνδρες δημόσιοι υπάλληλοι και σχέσεις με γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 840
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
Στην εποχή της Ολυμπιάδας 2004 ήμουν σύμβουλος για 2 χρόνια στο Υπ. Πολιτισμού -ΤΑΠΑ (Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων & Απαλοτριώσεων) Πανεπιστημίου 57 & Εμ. Μπενάκη. Εκεί γάμαγα μια μουνάρα αρχιτεκτόνισα Ρωσοπόντια παντρεμένη αλλά γαμιόλα. Γυρω στα 45. Ομορφα χρόνια πολυ γαμήσι ωραία εμπειρία,

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.037
Πόντοι
3.656
Και τώρα η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου, τι είναι καλύτερο, να είσαι υπάλληλος - μισθωτός, σαν τον @athinaios44 ή επιχειρηματίας - ελ. επαγγελματία? Προφανώς ο καθένας το βλέπει από τη δική του σκοπιά.
Τα μέλη του μπου είναι ΜΟΝΟ εντερπρενουρς ακόμα και όταν είναι τίμιοι μισθωτοί

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.655
Πόντοι
2.306
E σιγά τα λεφτά 1.5Κ

Επίσης τόσα καθαρίζει και φορολογημένα μάλιστα κάποιος μισθωτός που παίρνει 1.200 ευρώ.

Δεν ξέρω τι εννοείς καθαρός χρόνος εργασίας...ξέρεις πόσους υπαλλήλους ξέρω που από το 8ωρο έχουν καθαρό χρόνο εργασίας 3 ώρες? Δεν πάει έτσι...ίδια να τα κρίνεις...

Έχει άγχος να κάνει καλά τη δουλειά του και να πληρώσει τις υποχρεώσεις του....και το κυριότερο έχει άγχος αν αρχίζουν να μην πηγαίνουν πελάτες και να μπάινει μέσα....εκεί θα αρχίζει να χέζει παντελόνι από το άγχος.

Και ο μισθωτός όποτε θέλει παίρνει μια κανονική ή μια αναρρωτική και φεύγει 3ήμερο και μάλιστα πληρωμένο μεροκάματο αυτός αν το κλείσει θα χάσει τις εισπράξεις.

Δεν βλέπω τίποτα καλύτερο από τον μισθωτό. Προφανώς συγκρίνεις μισθωτό των 650 ευρώ που είναι λάθος σύγκριση εξ αρχής.

Δεν εκανα συγκριση με μισθωτο. Απλά το ανεφερα σαν παραδειγμα οτι δεν πεθαινουν ολοι οι εε . Το σωστο ειναι να γινεται συγκριση ανα μισθολογικο κλιμακιο , σ'αυτο συμφωνω.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.037
Πόντοι
3.656
Δεν εκανα συγκριση με μισθωτο. Απλά το ανεφερα σαν παραδειγμα οτι δεν πεθαινουν ολοι οι εε . Το σωστο ειναι να γινεται συγκριση ανα μισθολογικο κλιμακιο , σ'αυτο συμφωνω.
Ε ναι αυτός δεν πεθαίνει αλλά δεν βγάζει και τίποτα αν μου λες 1500 το μήνα είναι κλανιές όπως όλοι οι μικροί.

Εννοώ ότι αν ένα δύο μήνες δεν πάει καλά θα αναγκαστεί να κόψει το φαί του για να βάλει στα έξοδα του.

Δεν το λες και ιδανικό....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.009
Πόντοι
9.297
Δεν ξέρω αν πηδάνε συνεχώς,κάποιοι μπορεί και να το κάνουν,αλλά είναι στις πρώτες επιλογές για όσες θέλουν γάμο
Iσχυει.Χρηματοδοτη ψάχνουν από τα 25 και πάνω...

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.655
Πόντοι
2.306
Ε ναι αυτός δεν πεθαίνει αλλά δεν βγάζει και τίποτα αν μου λες 1500 το μήνα είναι κλανιές όπως όλοι οι μικροί.

Εννοώ ότι αν ένα δύο μήνες δεν πάει καλά θα αναγκαστεί να κόψει το φαί του για να βάλει στα έξοδα του.

Δεν το λες και ιδανικό....

Αν ανεβουμε κλιμακα , πρέπει να κάνουμε συγκριση εε με μισθωτό ιδιωτικού ομως. Δεν υπαρχουν στο δημοσιο αυτα τα λεφτα. Ποια θεωρεις οτι ειναι η μεσαια κλιμακα για εε ; 5000 ; Πόσοι βγάζουν αυτά τα λεφτα ως μισθωτοί ; Και ποιός απ' ολους αυτους δεν αφήνει τα κόκκαλά του στη δουλειά για να τα βγάλει ; Δεν ξερω κανέναν να σε πληρώνει αδρα για να κάθεσαι.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.037
Πόντοι
3.656
Αν ανεβουμε κλιμακα , πρέπει να κάνουμε συγκριση εε με μισθωτό ιδιωτικού ομως. Δεν υπαρχουν στο δημοσιο αυτα τα λεφτα. Ποια θεωρεις οτι ειναι η μεσαια κλιμακα για εε ; 5000 ; Πόσοι βγάζουν αυτά τα λεφτα ως μισθωτοί ; Και ποιός απ' ολους αυτους δεν αφήνει τα κόκκαλά του στη δουλειά για να τα βγάλει ; Δεν ξερω κανέναν να σε πληρώνει αδρα για να κάθεσαι.
Δεν καταλαβαίνω τι συμπέρασμα θες να βγάλεις...

εγώ είπα ότι ένας πολύ μικρός ΕΕ βγάζει περίπου όσο ένας μισθωτός της σειράς που παίρνει 1000ε και στο τέλος περνάει και χειρότερα.

Εγώ δεν ξέρω κανέναν που να σε πληρώνει ούτε λίγα για να κάθεσαι παρά μόνον το δημόσιο στην Ελλάδα.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.655
Πόντοι
2.306
Δεν καταλαβαίνω τι συμπέρασμα θες να βγάλεις...

εγώ είπα ότι ένας πολύ μικρός ΕΕ βγάζει περίπου όσο ένας μισθωτός της σειράς που παίρνει 1000ε και στο τέλος περνάει και χειρότερα.

Εγώ δεν ξέρω κανέναν που να σε πληρώνει ούτε λίγα για να κάθεσαι παρά μόνον το δημόσιο στην Ελλάδα.

Απλά είμαι της άποψης οτι το δημοσιο αξίζει μόνο για όποιον βολεύεται με ένα βασικό μισθό. Αν θες να πας για λεφτά αξίζει εε. Μισθωτός σε ιδιωτικό δεν αξίζει για κανένα λόγο στην Ελλάδα πλην τοπ θεσεων σε τοπ εταιρείες μετρημένες στα δαχτυλα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
Και τώρα η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου, τι είναι καλύτερο, να είσαι υπάλληλος - μισθωτός, σαν τον @athinaios44 ή επιχειρηματίας - ελ. επαγγελματία? Προφανώς ο καθένας το βλέπει από τη δική του σκοπιά.

ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΕΥΕΞΙΑ,ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ,ΣΙΓΟΥΡΙΑ,ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ​

Serigno

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Σε οποία εταιρεία κι αν πας για ιδιωτικός υπάλληλος από 1300 δεν παίρνεις κάτω πάντα με πτυχίο και όχι γραμματέας.στο δημοσιο μετράν τα χρόνια προϋπηρεσίας αν έχει 10 χρόνια παίρνεις 1500 πχ. Ακόμα και ο ντελιβερας 5,5 την ώρα παίρνει μαζί με τα υιός μίνιμουμ 1300

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546

ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΕΥΕΞΙΑ,ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ,ΣΙΓΟΥΡΙΑ,ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ​

Football Fans GIF by Temple Owls

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.009
Πόντοι
9.297
ένας δημόσιος υπάλληλος στη Κηφισιά είναι ένας χαμάλης καϋμένος μπατίρης....ένας δημόσιος υπάλληλος στη Γαστούνη ειναι πασάς !!!
Πασας;Αν μένει σωγαμπρος και κάθε βδομάδα γεμίζουν το ψυγείο τα πεθερικά αυτό δεν διαφέρει και πολύ από την ζωή ενός παιδιού σε προεφηβική ηλικία.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.880
Πόντοι
3.656
ένας δημόσιος υπάλληλος στη Κηφισιά είναι ένας χαμάλης καϋμένος μπατίρης....ένας δημόσιος υπάλληλος στη Γαστούνη ειναι πασάς !!!

Εννοείται,στην επαρχία δ.υ και με δικο του σπίτι,είναι στους περιζήτητους γαμπρούς.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.009
Πόντοι
9.297
Δημόσιο κάτω από χιλιαρικο δε παίζει..οπότε μια χαρά σειναι.μκαι με οραρια της πλάκας..ιδιωτικός οι πιο πολλές δουλειές δίνουν 700αντε 800..και με οραρια της πουτσας..
Δεν ξέρω πότε ήρθες στην Ελλάδα αλλά πέρασαν και τρία μνημόνια εδώ και τώρα όσοι είναι στο Δημόσιο έχουν χαμηλούς μισθούς και δεν έχουν δώρα.
Αυτοί που βγάζουν κάτι παραπάνω είναι οι πτυχιούχοι και οι ένστολοι.Αλλα και αυτοί αν ζουν στην Αθήνα δύσκολα τα βγαζουν πέρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εννοείται,στην επαρχία δ.υ και με δικο του σπίτι,είναι στους περιζήτητους γαμπρούς.
Πεστα στον @leader96 αυτά.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.880
Πόντοι
3.656
Δεν ξέρω πότε ήρθες στην Ελλάδα αλλά πέρασαν και τρία μνημόνια εδώ και τώρα όσοι είναι στο Δημόσιο έχουν χαμηλούς μισθούς και δεν έχουν δώρα.

Βασικά εννοούμε ότι κι αυτά που βγάζουν,τα βγάζουν με πολύ λιγότερο κόπο απ'τους ιδιωτικούς.Ακόμα και τα 800 και τα 900,άλλο να τα βγάζεις ξεκούραστα και άλλο να ιδρώνει ο κώλος σου

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Alex Mason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
1.118
Πόντοι
206
τω από χιλιαρικο δε παίζει..οπότε μια χαρά σειναι.μκαι με οραρια
ενας νεος αστυνομικος ειναι στα 850-70 καθαρα. αν μενει σε περιοχη "απομακρυσμενη" τυπου Νεα Μακρη ειναι +100ευρω, δηλ 950.
για να ξεπερασουν το 1000αρικο μιλαμε ευκολα για πανω απο 10ετια στο σωμα με την προυποθεση να εχουν ανεβει σε βαθμο.
παντρεμενος με 2-3 παιδια θα φτασει 1.300-400, αλλα τα εξοδα θα ειναι πολλαπλασια ομως λογο των παιδιων.
τι τους κανει ανωτερους απο τον ΙΥ?
χμμ νομιζω τπτ εκτος του οτι εχεις ενα Χ σιγουρο ποσο καθε μηνα και μπορεις να τα φερνεις βολτα
σε πολυ βασικα/λογικα πλαισια χωρις να εχεις χρεη.
το ιδιο sm πληρωνουμε ολοι, τα ιδια τελη κυκλ, την ιδια βενζινη τα ιδια φαγητα κτλ.
σαφως ειναι καλυτερα απο το μεσο ΙΥ των 750, αλλα σε σχεση με καλα στελεχη Ιδιωτικου Τομεα? οχι σε καμια περιπτωση!

Alex Mason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
1.118
Πόντοι
206
Βασικά εννοούμε ότι κι αυτά που βγάζουν,τα βγάζουν με πολύ λιγότερο κόπο απ'τους ιδιωτικούς.Ακόμα και τα 800 και τα 900,άλλο να τα βγάζεις ξεκούραστα και άλλο να ιδρώνει ο κώλος σου
αυτο ειναι βασικη προυποθεση ψυχικης ηρεμιας. ως ΔΥ γνωριζεις πως θα εισαι πληρωμενος 5μερες πριν τελειωσει ο μηνας.
με ενα καλο κουμαντο και λιγη βοηθεια απο γονεις/γιαγια μπορεις να εχεις αξιοπρεπη διαβιωση.
κατι Ιβιζα κουπρα, Σαββατο βραδο παραλιακη με μπουκαλια σε κλαμπ, εσκορτς κτλ ειναι πραγματα που τα εχουνε ξεχασει...

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
28
Like
2.481
Πόντοι
1.196
My 50 cents, χωρίς να έχω δουλέψει ποτέ δημόσιο, μόνο ιδιωτικό τομέα, εξωτερικό και Ελλάδα.

Το δημόσιο είναι ΟΚ αν είσαι τύπος που δεν αντέχει την πίεση και θέλει σταθερότητα. Δε μιλάω για επαγγέλματα που έχουν λαδώματα, καθηγητές που κάνουν και ιδιαίτερα κλπ. μιλάμε για όσους είναι μόνο με μισθό. Το plus του δημοσίου είναι ότι σε μερικά πόστα βγάζεις καλύτερα λεφτά σε μικρή ηλικία (στο στρατό π.χ. βγάζεις κανα 1000ρικο όταν είσαι 20κάτι, που ιδιωτικό τομέα αυτά τα λεφτά δεν υπάρχουν εύκολα σε entry level). Επειδή παίζεις με λιγότερη ψυχολογική πίεση να ανέβεις επαγγελματικά και πιο σταθερά ωράρια, υποθέτω έχεις μεγαλύτερη διάθεση για σεξ και παίζεις με καλύτερους όρους στις γκόμενες γιατί είσαι με σίγουρο εισόδημα από μικρός που οι συνομήλικοι σου ψάχνονται.

Αν έχεις προσόντα, στον ιδιωτικό τομέα μπορείς να πάρεις αρκετά καλύτερα λεφτά από τον μέσο ΔΥ μετά από κάποια χρόνια, να έχεις δλδ πακέτο από 30Κ net και πάνω το χρόνο. Θέλει όμως να έχεις στομάχι στα πρώτα χρόνια, να είσαι versatile, να μη φοβάσαι να αλλάξεις δουλειά και να είσαι λίγο τυχερός. Δηλαδή θα τον πιείς λίγο σε σχέση με ένα ΔΥ ως νέος αλλά θα είσαι καλύτερα όταν μεγαλώσεις λίγο. Ελεύθερο επάγγελμα αν σου πάνε καλά τα πράγματα μπορείς να πας πολύ παραπάνω αλλά έχεις και τα ρίσκα του ΕΕ. Πάντως, από τις γκόμενες που βλέπω τριγύρω από τα 30 και μετά καμία δε λέει ότι θα ήθελε να είναι με ΔΥ, μερικές πιο μικρές γουστάρουν στρατιωτικούς, πυροσβέστες κλπ.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.880
Πόντοι
3.656
Πάντως, από τις γκόμενες που βλέπω τριγύρω από τα 30 και μετά καμία δε λέει ότι θα ήθελε να είναι με ΔΥ

Ε,δεν θα βρουν όλες γιατρούς και δικηγόρους,οπότε θα ρίξουν τα μούτρα τους και στους δ.υ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom