jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
περαστικα Ζωιτσα πιγα αλλα οπως πιγα εφυγα![]()
ααααα δε σκεπαζεται καλα το βραδυ , πρεπει να ορισουμε παπλωματα υπηρεσιας
περαστικα Ζωιτσα πιγα αλλα οπως πιγα εφυγα![]()
όχι απλά δεν ήμουν καλά ψυχολογικά κ όπως πέιγα έτσι κ έφυγακλειστα ειναι ? Αρρωστησε η Αννουσκα μας ?
ααααα δε σκεπαζεται καλα το βραδυ , πρεπει να ορισουμε παπλωματα υπηρεσιας![]()
Καλημερα με ολη τη σημασια της λεξης!καλημέρα αγόρια !!!
καλημέρα αγόρια !!!![]()
λιπών μπορεί να είναι κακό για μένα η για την δουλειά μου αλλα εχω μαθει να τα λεω τα πραγματα με το ονομα τους ειχα πριν εναν που ηθελε γυμνο ενω περασε με απλο κ δεν του εκανα βεβια ,και μoy λέει λίγω μόνο ,απαντω όχι κ απάντηση ότι δεν θα ξανά έρθει ,τι να πω ότι λίγο χέστηκα !!!
σαν να πάω σε ταβέρνα κ να πω ψήσε μου λίγη μπριζόλα κ δεν θα πληρώσω,να σταματήσουν επιτέλους μερικά άτομα την εκμεταλευση της κρίσης κ να τα ισοπεδώνετε ολλα. .
παντως αγορανομικα η ολιγη ως μεριδα προβλεπεται και ειναι στο 70τα εκατο της κανονικης.....πως λεμε φερε ολιγη απο πατσα κλπ.......σαν να πάω σε ταβέρνα κ να πω ψήσε μου λίγη μπριζόλα κ δεν θα πληρώσω
Καλημέρα Ζωίτσα...όχι απλά δεν ήμουν καλά ψυχολογικά κ όπως πέιγα έτσι κ έφυγα
μίδα μου δεν μπορώ να κάνω τον άλλον καλά όταν εγώ είμαι χάλια οποτε καλύτερα κλειστό :-*Καλημέρα Ζωίτσα...
Θέλω να σου δώσω συγχαρητήρια για την ντόμπρα εξήγησή σου...
Ήταν η έντιμη κίνηση.
Το μαγαζί σου όπως και όλα τα μαγαζιά του είδους πρέπει να είναι τόπος χαράς και ικανοποίησης.
Αν για οποιοδήποτε λόγο σαν άνθρωπος δεν μπορείς να προσφέρεις αυτό που μπορείς... κλείστο για μια μέρα... Δεν χάλασε ο κόσμος...![]()
μίδα μου δεν μπορώ να κάνω τον άλλον καλά όταν εγώ είμαι χάλια οποτε καλύτερα κλειστό :-*
σωστό
οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους
συγνωμη αλλα δεν μπορουσα να κατσωbravo Ζωιτσα αλλα εγω εκανα 120 χιλ για την παρτυ σου δεν πειραζει να εισαι καλα για να μπορεις να αποδωσεις![]()
έτσι είναι αν μου το λεγε ανθρώπινα μπορεί κ να το έκανα αλλά ούτε στην προσωπική μου ζωή δεν σηκώνω απίλες κ εκβιασμούςΣυμφωνώ απόλυτα!!!
Αν είχε συμφωνηθεί από πριν δεν υπήρχε πρόβλημα.
Δυστυχώς ή ευτυχώς ο τομέας των υπηρεσιών είναι πού ελαστικός ώς προς τις αμοιβές. (Από προσωπική εμπειρία)
Αλλά εκβιασμοί και γυφτιές σαν τις παραπάνω θα συμφωνήσω ότι δεν πρέπει να περνάνε .
Εγραψες!!! Μπραβο!!! Οι σοφες κουβεντες δεν λεγονται μονο στα πανεπιστημια! Τα σεβη μου!μίδα μου δεν μπορώ να κάνω τον άλλον καλά όταν εγώ είμαι χάλια οποτε καλύτερα κλειστό :-*